- Konu Sahibi el-muallim
-
arkadaşlar....bugun akupunturcuyla görüştümmm............ilk adımı attım......hem bırazda kılo vermem lazım.....bakalımmm.....dua ıle ..ıyı geceler
inş canım....çok teş edrım ....en azından ılk adım gıttı...ama çok yol var..........senın bebiş kaç haftalık oldu..............sen çalışmıyosun dımı...........hadı sutunu ıç ve uyu canım....ruyanda bebişini gor....inş...............ıyı geceler
toprak cok guzel haber canim.hihoyyyt
kac blatosist yerlestirilecek? ne zaman transferin?
Merhaba arkadaŞlar,
Öncelİkle allah herkesİn yardımcısı olsun demek İstİyorum.
Ben de 15-20 gÜn sonra 2. TÜp bebek tedavİme baŞlayacaĞım. Akupunkturun etkİsİnden habersİzdİm İlk denememde. Şİmdİ araŞtırma yapıyorum, Öncelİklİ hedefİm stres kaynaklı olumsuzlukları safdıŞı edebİlmek. Kapsamlı bİr akupunktur tedavİsİ almaya karar verİrsem tedavİ baŞlangıcını hazİran'a erteleyebİlİrİm. BahÇecİ dıŞında ÖnerebİleceĞİnİz akupunktur doktoru veya merkezİ varsa Çok memnun olurum. Sevgİler....
selam canım............inş canım rabbım cumlemızın yardımcısı ols.......sen daha oncekı doktoruna mı gıdeceksın....akupunturlu çalışan çıok yer yok malesef toprak arkadaşımız umuta gıdıyor o ayarlamış ..ama heryerde yok....bende araştırdım ve tavsıye eden arkadaşlarda var....uzun bır zaman gerekmıyoo sadece tedavıden bıkaç hafta once başlamk yeterlı sen araştır merkezlerı....stres ıçın de bence ıyı bır deneme olur.....kolay gelsın canım...
reyhank sen neye karar verdın canım
Merhaba el-muallimcim.İnşallah bende senin gibi evliliğimin 3.yılında bebiş haberini alırım.Bu arada yeni gelişmeler var.Sizlere haber vereyim.Benim döllenen 23 embriyodan 22 tanesi 8 hücreli olarak gelişmiş , sayı çok olduğu için 5. güne kadar gözlemleyeceklermiş.İnşallah 5.günede iyi embriyolar kalırda allahın izniyle bebişlerimi kucağıma alırım.Bu aşamalara getiren Allahıma şükürler olsun.
Kızlar ilk tedavimde 3.güne 8 hücreli olarak gelen 5 tane embriyom vardı , şimdi ise rakam çok daha iyi.Bence bunda akupunkturunda etkisi var.Bir de femera denilen yumurta kalitesi artırıcı ilacın etkisi var gibi geliyor.Bilginize...:Saruboceq:
canım ben akupuntur yaptırmayı dusunuyom cunku bu benım 3.cu olcak ve 2.de cok streslıydım 1.de cok rahattım ama olmadı 9 unda randevu aldım mustafa beyden ona sorucam ne gıbı faydaları var dıye ama ben yaptırmak ıstıyom yapcam bı de boyle denıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?