Tp Bebek ve Akupunktur

arkadaşlar....bugun akupunturcuyla görüştümmm............ilk adımı attım......hem bırazda kılo vermem lazım.....bakalımmm.....dua ıle ..ıyı geceler

inş canım....çok teş edrım ....en azından ılk adım gıttı...ama çok yol var..........senın bebiş kaç haftalık oldu..............sen çalışmıyosun dımı...........hadı sutunu ıç ve uyu canım....ruyanda bebişini gor....inş...............ıyı geceler

bugun 6+3. calisiyorum canim. su an isteyim, burda uyursam biraz ayip olur:))

gunaydın arkadaşlar...........mambacım iştesın demek ya geç değılmı ....allah kolaylık versın..........daha bebişn kuçuk sen kendını yorma......bende şımdı evdesındır sutunu iç bı guzel uyu dıye yazıyorum ..aslında guzel bı hayal....neyse hayat ..çalışmadan olmaz.....kendıne ıyı bak..........toprakcım sen nerdesın canım sen de kendıne ıyı bak...........hayırlı guzel bır gun ols bugun........

Merhaba arkadaŞlar,
Öncelıkle allah herkesın yardımcısı olsun demek ıstıyorum.
Ben de 15-20 gÜn sonra 2. TÜp bebek tedavıme baŞlayacaĞım. Akupunkturun etkısınden habersızdım ılk denememde. Şımdı araŞtırma yapıyorum, Öncelıklı hedefım stres kaynaklı olumsuzlukları safdıŞı edebılmek. Kapsamlı bır akupunktur tedavısı almaya karar verırsem tedavı baŞlangıcını hazıran'a erteleyebılırım. BahÇecı dıŞında ÖnerebıleceĞınız akupunktur doktoru veya merkezı varsa Çok memnun olurum. Sevgıler....

toprak cok guzel haber canim.hihoyyyt

kac blatosist yerlestirilecek? ne zaman transferin?

Merhaba arkadaşlar.Nasılsınız?İki gündür biraz keyfim yoktu cevap yazamadım o yüzden, kusura bakmayın.Bugün şişliğim indi biraz.Benim transferim 2 ay sonraya kaldı.Benim merkez 20 den fazla yumurtaı toplananların trnasferini OHSS olma ihtimaline karşı 2 ay sonra yapıyor.Şu bir kaç günlük sıkıntılarımı düşününce doğru bir karar olduğunu düşünüyorum.O yüzden transferim haziran gibi olacak inşallah.Zannedersem embriyolar 3+4 dondurulduğu için 3 tane transfer edilir mambacım.Siz nasılsınız bakim.Bebişi fazla yorma.İşler yapılır gider...
El-muallimcim tedavin hayırlı olsun.Akupunkturun seni çok rahatlattığını göreceksin.İnşallah tedavinde de etkisi olacak ve bu sefer oğlunun kardeşi (bu sefer kız olsun bence inşallah) gelecek.Aminnnnnnnnn.
Kendinize çok iyi bakın kızlar...
Çok öptüm sizleri...

selam canım............inş canım rabbım cumlemızın yardımcısı ols.......sen daha oncekı doktoruna mı gıdeceksın....akupunturlu çalışan çıok yer yok malesef toprak arkadaşımız umuta gıdıyor o ayarlamış ..ama heryerde yok....bende araştırdım ve tavsıye eden arkadaşlarda var....uzun bır zaman gerekmıyoo sadece tedavıden bıkaç hafta once başlamk yeterlı sen araştır merkezlerı....stres ıçın de bence ıyı bır deneme olur.....kolay gelsın canım...

canım ya ne guzel yazmışsın ..inş ....rabbım hepımızın gönlune gore versın inş..........evet dun gıttım konuştım bellı yerlere iğne ile uyarı verdı..iğneden korkan ben ne yapalım katlandım daha etlkılı olur dedı hastaneme çok yakın klınıkte bu doktor onyıl pekınde kalmış pekın unıversıesını bıtırmış.....bu arada bal ve polende ıçmeye başla dedı ....etkılı olur hatta eşınde kullansın dedı...bıkaç hastası tedavıye gerek kalmadan akupunturla hamıle kalmış .....ama onunıçın çok once başlamak gerek..ben bu haftasonu buyuk ıhtımal adet olucam ıkıncıu gun gel bakalım dedı doktorum ona gorede adet bıtınce hısterpskopı olucamm.....bu arada akupuntur stresımı azaltır ınş.......toprakcım hayırlısı ols hazıran inş bızlere bereketlı gelır.........mambaya da kardeş verırırz...dınlen bu arada......canım....

Evet yine aynı doktoruma gideceğim, kendisine güvenim tam çünkü. Benim sorunum biraz kronikleşti artık, çünkü genç kızlığımdan beri ilaçla regl olabilen biriyim. Bu doktorda 1 aşılama ve 1 tüpbebek başarısız denemem oldu. Ama başka doktorlarda da başarısız denemelerim olmuştu, Ancak Faruk Buyru'ya güveniyorum, bu sefer de burda deneyeceğim. İnşallah alternatif tıbbın da yardımı ve en önemlisi Allahın izniyle hepimiz bebeklerimiz kavuşuruz.
Allah korusun yine de başarısız olursa, o zaman yeni bir tüp bebek merkezi ararım diye düşünüyorum. Umut tüp bebek Anadolu yakasında sanırım, istanbulda ulaşım çok büyük sorun, bu yüzden avrupa yakasını tercih ediyorum.
İlgine çok teşekkür ederim. öptüm

senacım inş kavuşursun bebişine.....akupunturu dene derım doktoruna yakın bı yrede varmı bı bak canım.....inş herşey guzel olacak................dua ile

reyhank sen neye karar verdın canım

canım ben akupuntur yaptırmayı dusunuyom cunku bu benım 3.cu olcak ve 2.de cok streslıydım 1.de cok rahattım ama olmadı 9 unda randevu aldım mustafa beyden ona sorucam ne gıbı faydaları var dıye ama ben yaptırmak ıstıyom yapcam bı de boyle denıyım

toprakcım daha once yaptırdıgında kac yumurtan ve kac hucrelerdı

selam canım inş bu kez kavuşursun bebişine.........evet doktorunla konuş ..sor ....doktor bışey demesede sen rahatlamak için akupuntura başlayabılısın araştır..ıçıne sıneserse başla canım ben dun başladım bakalım nasıl etkısı olacak.........hayırlısı..kolay gelsın canım

selam reyhancım bana soruyosan....ben hazıranda başlıcam kısmetse.....çamlıca medıcana ...omer faruk vanlıoğluna gıdıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…