- Konu Sahibi el-muallim
-
canım inş...ne guzel hayal kurdun inş gerçeklesır.......ya bende bugun yarın adet olucam beklıyorum ....sonra doktora gıdıcem kısmetsede hazıran tedavı....eğer yarın olursam mayısın sonuna gelıyoo dığer adetimm.....yanı yırmı beş yırmıaltı gıbı genelde uç dort gun onceye gelır benım..hıç duzensız değildır.......yanı senınle belıkı aynı zamana denk gelırız...........ne guzel olur beraber beklerız..........inş beraber sevınırız..benım olmasada dılerım canım senın ols.....ilk bebişin gelır inş....
günaydın arkadaşlar....
güneşli ve sıcacık bir gün olsun inşallah....
KUANTUM tedavisiyle ilgili aldığım bazı bilgileri paylaşmak istiyorum sizinle. Tamamen vucuttaki enerjiye odaklı bir sistem bu da. Vucumuzdaki her organ ve hatta duyguların yaydıkları frekansları olçerek, normalden farklı frekansta olanları tespit ve yazıya döken bir cihazmış. Yaptığı tarama sonucu doktora 9 bin adet veri sunuyor. tabiiki bu verilen hepsinin değerlendirilmesi imkansız gibi birşey. Uzman cihazın yönlendirmesi sonucu yine bu cihazla tedavi işlemini yapıyor, tedavi bu frekansları aynı cihazla normal boyutuna getirmek. Basitçe anlatmaya çalışsam da karışık bir durum, anlamakta da zorluk çektim biraz. Ama doktorun söylediği o an içinde bulunduğunuz kıskançlık duygusunu bile gösteriyor. Seansı 2 saat sürüyormuş, 3 hafta arayla öneriyorlar, seans ücreti 250 tl civarı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?