Tp Bebek ve Akupunktur

Ben bu OHSS nedeniyle yattım kaç gündür , dün işe döndüm düşün artık işler birikmiş , duruşmalar bir taraftan çok yoğundum bende senin gibi.Benim haziran ortası gibi olur heralde bugünlerde adet olmayı bekliyorum .Senin okullar ne zaman kapaıyor.Hamile kalırsan tatilde ilk ayları rahat atlatırsın.Ne güzel olur?Hamile kaldık da sonrasını düşünüyoruz

canım inş...ne guzel hayal kurdun inş gerçeklesır.......ya bende bugun yarın adet olucam beklıyorum ....sonra doktora gıdıcem kısmetsede hazıran tedavı....eğer yarın olursam mayısın sonuna gelıyoo dığer adetimm.....yanı yırmı beş yırmıaltı gıbı genelde uç dort gun onceye gelır benım..hıç duzensız değildır.......yanı senınle belıkı aynı zamana denk gelırız...........ne guzel olur beraber beklerız..........inş beraber sevınırız..benım olmasada dılerım canım senın ols.....ilk bebişin gelır inş....

günaydın arkadaşlar....
güneşli ve sıcacık bir gün olsun inşallah....

KUANTUM tedavisiyle ilgili aldığım bazı bilgileri paylaşmak istiyorum sizinle. Tamamen vucuttaki enerjiye odaklı bir sistem bu da. Vucumuzdaki her organ ve hatta duyguların yaydıkları frekansları olçerek, normalden farklı frekansta olanları tespit ve yazıya döken bir cihazmış. Yaptığı tarama sonucu doktora 9 bin adet veri sunuyor. tabiiki bu verilen hepsinin değerlendirilmesi imkansız gibi birşey. Uzman cihazın yönlendirmesi sonucu yine bu cihazla tedavi işlemini yapıyor, tedavi bu frekansları aynı cihazla normal boyutuna getirmek. Basitçe anlatmaya çalışsam da karışık bir durum, anlamakta da zorluk çektim biraz. Ama doktorun söylediği o an içinde bulunduğunuz kıskançlık duygusunu bile gösteriyor. Seansı 2 saat sürüyormuş, 3 hafta arayla öneriyorlar, seans ücreti 250 tl civarı...

Ah el - muallimcim çok tatlı ve iyisin.Ama İnşallah bu sefer ikimizin de olacak.İnanıyorum ve dua ediyorum.Birlikte büyüteceğiz bebişlerimizi mamba ile senay ile reyhan ile ve diğer arkadaşlarla.:Saruboceq:

Senaycım çok ilginç ya.kuantumu nerde yaptırıyorsun?

toprak 28 merhaba,

ben henüz yaptırmadım, ama 1 seans da olsa düşünüyorum, çünkü 1 ay sonra tedavim başlayacak. bunu akupunturla devam ettircem.

merter vatan hastanesi doktorlarından faik selcen'e gitcem her iki işlem için de. gelecek hafta içi başlıycam. Bu doktor hafta içi burda, hafta sonları anadolu yakasında bir yerde oluyormuş. ilgilenirsen adına internet sitesi var, ancak iletişim bilgilerine ulaşamayabilirsin ordan, cep tel'i 0 532 334 22 54

Ararsan mutlaka yardımcı olur, ancak yüzyüze görüşmede daha tatmin edici bilgiler alırsın sanırım. Ben ilgisinden memnun kaldım. Bu kuantum tedavisi ile diyabet hastalarında bayağı başarılar elde etmiş, kendisi anlattı. insilün'ü tamamen bırakan bir hastası bile varmış, belki bize de faydası olur.

Kolay gelsin, öptüm

selam arkadaşlar banada ilgınç geldı kuantum.....ama faydası vardır muhakkkka....senacım dene bakalım ama bı kere yeterlımı acaba.........toprakcım inş canım dualarımız inş makbull olacak..........sen şu an dınlenmedesın dımı....hadı inş bırlıkte başlarız........

gunaydın arkadaşlar......................bugun yağmurlu kapalı bır gunnnnnnnnnnn...kendınıze ıyı bakın

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR, İYİ HAFTALAR....

Bende zar zor bugün girebildim, inşallah kısa sürede çözülür bu sorun...

Kendinize iyi bakın. Çok Öptüm....

El-mullaim, akupunktur nasıl gidiyor, etkisini hissedebiliyormusun? Bende çarşamba gününe ilk randevumu alacağım.

senay canım hadı hayırlı ols...başla sende valla daha etkısı anlaşılmadı..ıkıncıye gıdıcem inş bakalım.....kızlar kendınıze ıyı bakınn

ya toprakcım akupunturcum iğne ile yapıyo sendemı öle yaptırdın..........bırazcık hıssedıyorum.....senayk sen sordunmu canım senın doktorunda iğne ile yapıcak akupunturu...merak ettım daha etkılı oluyomuş

Merhaba El- muallimcim.Nasılsın?Benim akupunkturda toplu iğne gibi iğnelerle yapılıyor.Dr. belli bölgelere iğneleri batırıyor 20 dakika dinleniyorsun.Sizin dr. nasıl yapıyor akupununkturu kızlar?

canım benım doktorumda iğne ile yapıyo ıkıncı seansa gıdıcem inş............nasılsın canım....beklıyosun dımı....inş herşey guzel olacak............dua ile

iyi akşamlar kızlar bende akupunktura başladım yarın 5.seansım olacak
benim doktorumun uygulamasını anlatayım kısaca
bir sean karın bölgesi diğer sean bel ve sırt bölgesine iğnelerle yarım saat akım veriliyor ayrıca ışıklı bir cihazla yine sırt ve karın bölgesine lazerle masaj yapılıyor kulağımada stresten arınmam için iğneler takılıyor haftada bir değişiyor unutmadan doktorum nöral terapide uyguluyor
sizlerde kısaca anlatırsanız karşılaştırma yapabiliriz diye düşünüyorum
sevgiyle sağlıkla kalın arkadaşlar

selam ruyameleğim hoşgeldın canım............guzel anlatmışsın sağol....benım ıkıncı olacak ..gıdecem..bakalım...evet benım doktorumda karın ve bacaklarıma iğne bı yandanda elektrık verıyoo.....sonra kulağıma ben iğne ıstemıyorum tohum takıyo....belli bolgeler hormon uyarı için dıyo bellı bolge zayıflamak için ben ıkısı içinde gıdıyorum bana karışık bı tedavı uyguluyı........sende tup bebek tedavısı için mi gıdıyosun ....nerde .....tedavıyı ne zaman yaptırıcan.........hayırlı akşamlar.............toprakcım mamba.............nerdesınız..........senayk.............

El muallimcim burdayım canım, mail yazdım ama site yine hata veriyor.Ben bugün adet oldum , inanılmaz ağrılarım oldu , heralde ilaçlardan ve yumurta toplamadan.Sen nasılsın?Benim akupunkturcu nöralterapi de yapıyor.Nöralterapide 20-30 yere ısırgan ve bir bitki enjekte ediliyor, sıkıntılı bir işlem.Daha sonra da toplu iğne gibi iğneler batırılıyor belli bölgelere ve 20 dakika yatıyorsun bu şekilde.Benim şimdilik yumurtaların küçülmesini bekliyoruz ondan sonra akupunktura başlıcaz tekrar.Rüyacım sen de hoşgeldin?Nasılsın.Annene ve ablana geçmiş olsun bu arada.

canım selam......noralpı dedığın gıbıyse sıkıntılı ya ....boşver akupuntur daha ıyı bence......çok farklı şeyler denemek de ne derece ıyıdır bılemıyorum ...hayırlısı artık bende bugun adet oldum kaçgundur çok ağrım oldu benımde yarın belık gıderım doktora.....ara verdın galıba akupuntura....öylemı gerek yum kuçulmesımı gerekmış..yanı akupuntur ıyı olmuyo galıba......pekı ben adetlıyken gıdımmı akupuntura doktor bılır heralde dımı.....hadı canım bugun ıkımızde adet olduysak hazırandada aynı gun olabılırız......kendıne ıyı bak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…