Tp Bebek ve Akupunktur

Valla gülen tahrik edici şeyler söylüyor , ceza indirimi alırsınBende istiyorum sizlerle buluşmayı, bir bitirelim şu transferleri ondan sonra inşallah buluşuruz.Bana kabızlığa karşı bakliyat ve sebze ağırlıklı beslen dedi ama kati bir yasak koymadı.

ay bışey kalmamış hazıran ortası aynısını z neredeyse..tamam bak rahatladım gelsın gulen sölerız ...o suçlu dımı...........hadı sen işlerını bıtır.....................

dun doktorum herseyı anlattı boyle bı rıskım ve hastanede yatabılırsın dedi
eger toplamadan sonra sorun olursa dondurucaz dedi
sorun olmazsa 5.gun koyucakmıs çok korkuyorum ya hayırlısı olsun hakkımda

Nazcım benimde 32 yumurta toplandı ancak hafif ölçekli bir ohss geçirdim.Aslında aşılamada çok ağır ohss olmuştum , o kötüydü.Şimdi senin ağrın nerede yanlarında mı?Doktorun kimdi senin?Yan taraflarında ağrı varsa bence hemen doktorunu ara.

canım nazcım bence kafana takma...........herşey olacağına varır bence inş olmuıcan..........ama olursan beklersın bak toprakta beklıyooo yum dondurdular...............inş senınde herşey yolunda gıder...................çok uzulme yum zorlama...........

bu endometrı kalınlıgı ne ıse yarıyor kıslar kusura bakmayın ılk denemem ve hıcbırsey bılmıyorum
benım dun 14 cıktı

embriyolar endimetriuma tutunuyorlar o yüzden onun belli kalınlıkta olması gerekiyor.Kalınlık galiba 8- ile 14 arası iyi , daha fazlası veya azında tutunma olmuyor.

Nazcım ben tam olarak sınırı hatırlamıyorum bir araştır , hatta bu konuda açılmış topik vardı galiba...Aslında nazcım bence şu riskli döneminde yumurtaların dondurulsa daha iyi olurmuş gibi geliyor bana...Birde moralini bozma herşeye bu kadar zira tüp bebekte moral çok önemli...Netice olarak her şey olacağına varıyor...

bazen öle denıyo ama hamıle kalan da çok ............aslında kısmet işi herşey ............inş herşey guzel gıder sen sakınleş rahatla.................ıyı guzel duşun.............
ya benım karnım kasılkarım ağrıyoo....adet olurmuyum..............of ya beklemek ne zor............

kontolüm vardı
10:20de idrarımı yaptım akupunktura gfirdim öcne sonra 11:30da ısrar ettiler da sıkışmadınmı diye sıkışmamıştm çok ama neyse girdim karından baktılar gene..
ve az oldunu anladım.. çok zor gördü bastırdı bütün hep oralarıma sonra doktor dosyaya yazarken kalktım baktım inanmıyorum 7 tanemi dedim hiçte demiyor manyak doktor hayır diye meğer 11 adet imiş ama ben orada başladım ağlamaya zırlamaya teselli etmeye çalıştı sonra dosyayı elime aldımda fark ettim sağda 3 solda 8 yumurtam varmış en küçüğü 7 mm en büyüğü 12mm .. çok acayip morelim bozuldu öteki tedavide 250 puregon vurmuştum 3 gün 4.gün kontrole gitmiştim 21 adet çıkmıştı şimdi 200 ünite vurdum 4.gün bugün.. 11 adet.. bütün yol boyunca ağladım ne oldu bana böyle sadece 11 yumurta çıkarabildim bilemiyorum..
e2 sonucum 21 adet oldunda 760 imiş
11 adet yumurtada şuan 561
e2 kalitelerini teşhir ediyosa diğer tedavide her yumurta başına 35 değer düşüyomuş , bu tedavide 51 değer düşüyo

Gülencim bence bozma moralini yumurta çok olucağına kaliteli olsun önemli olan bu bence sende ilk tedavişye göre kalitenin daha yüksek olduğunu söylüyorsun değil mi?E daha ne.

selam kızlar bugun nasılsınız bakalım. gulencim yazdıgına gercekten guldum :roflol: ya sukret 11yumurtan var gulum onu bulamayanlarda var benim25 taneydide ne oldu kala kala 5tane kaldı.sen bunları kafana takma yumurtla bol bol civciv cıkaracan insallah bu kezzemuszemus

ama napım yaa gerçekten siz olsaydınız üzülmezmiydiniz ?

toprakcım ben öyle diyorum ama işte gerçekte daha kaliteli anlamınamı geliyo e2 sonucuna göre uzmana sordum forumda cevap bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…