Tp Bebek ve Akupunktur

gulen kız n e guzel enerjı verıyonnn böle.............................................yemek yıyonuz demek ben yedımmmmmmmmmmmm...............şimci çaaaaaaaaaayyyyyyyyyy içcemmmmmmmm

El muallimcim bu gülen napmış yine böyle...Dağıtmış ortalığı...Seni çıldırtmış...Biz temmuzda bu kızın kulaklarını çekelim biraz...Gülen sakın kendine dr. dediğinden fazla iğne yapma...Geçen sefer fazla yapmışsında ne oldu, nerdeyse ohss oluyormuşsun...Yumurtaların çok değil de kaliteli olsun diye dua etsene gülenim önemli olan bu biliyorsun...Takma bu meseleyi bu kadar biraz oluruna bırak insanlar 2. gün embriyoları ile hamile kalıyor...Rahat ol biraz...Nasipte ne varsa onu yaşayacağız...

şakkıdı insan ister istemez bi beklenti içinde oluyor kendinden pay bic Allah korusun öteki tedaviden yarısı kadar yumurtan oluşsaydı sende çok üzülürdün öyle kahrolucak birşey yok elbette hatta ben bi tkaım rüyalar görüyorum 18 tane oldunu görüyorum.. gecendede görmüştüm çıkmıştı.. :lepi: cumartesi günü 11 adet olmadını düşünüyorum.. Tabi 11de olabilir bilemiyorum.. Kısmet Ne yoldan olumlu sonuc alacaksam Allah beni o yollara teşvik etsin Allahım yarabbim inşallah yüzüm güler benimde..

ıyıyım canım sen nasılsınnnnnnn aşkı memnuyu ızlıyorum

Aşkı memmuniye :lepi: sırnaşık şey

bihter sözüm ona gene ayrıldı behlülden :dance::hooray::teytey::1hug::sm_cool: bize kaldı behlüll delikafaduldenkaydirigubbakcemile2zemuszemusŞenizsositososito ohh yandan yandannn

:icecream: kaynaklı dondurma yiyin gari

topral bugün coraspine başladım

bi tane içiyorum sbaah kahvaltıdan önce.. lacivert kutu demi
coraspin konusunda hatırlatmam gerektini hatırlattın için saol bebişim hemen başla başla dedi daktır zemuszemus
yakışıklı ama züppe o beyaz çeketinin kapşonuda ne alakasız öylee

melis bebi dondurma katıkine

1- ben omega 3 (rahim için) demir ve civadan arındırılmış
2-elevit
3-folic plus
4-coraspin
-- lucrin 5 ünite
--puregon 100 ünite

hiçmi sıvı almıcan ya cigerlerinin suyu çekilir zombi kimi olarsın

Dayıyolar listeyi baya veriyolar acıkcası şuan 5-6 desem yalan olur ama epey veriyolar

ne verıyolar kısss toplamadan sonra
demın su ıctım bıraz dayanamadım napem
sıvı tuketmedıgım halde bı ayagım wc de nasıl oluyor anlamadım

Evet gülen mavi plastik kapta, ben ayrıca elevit kullanmıyorum gerek yok hamile kalınca zaten kullanıcaksın dedi doktor.Nazcım opudan sonra antibiyotik ve jel veriyorlar amerikanda.

jelmiii ayy hıc sevmıyorum onu onun yerıne hap verseler soylıcem yarın doktora
jelı transferden sonra vermıyorlarmıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…