- Konu Sahibi el-muallim
-
- #1.701
ayyy valla allah kötü insanların serrinden korusun.allah hepimizi iyi insanlarla karıştırsın arkadaslar.gülaycım sende acık diline hakim ol.bak ne güzel söledin nazar deydiriyosun.herkes herseyi bilmek zorunda deil.cok rica eden olursa sölede herseyini dökme ortalara bebişim.oyy maşalallahh sus sus kimseye deme yumurta sayını bişzim öteki forumdaad nazar değiyor gerçekten ben öyle düşünüğyorum herkez iyi niyetli olabilir ama içinden ne gecirini bilemezsin benim ilk tedavimde seninde forumdakilerinden çok sevdi biri ne dedi biliyomusun inanamıyorum dedi benim kocaman 150 milyon spermi var 2 tane bozuk kalite embriyomuz oldu siizn bi tane bile yokken zar zor buldularda nası 1 .kalite embriyonuz oldu
düşünsene çok korkunç Allah hepimizi korusun
kıslar be yatmaya gıdıyorum malum sabah erken kalkıcam dualarınızı esırgemeyın olurmu kıslar ıyı geceler hepınızehihoyyyt
kızlar bazı şeyleri çok kurcalamamak lazım.. bizler doktor değiliz hekim değiliz bizlere karar veremeyiz böyle şeylere.. ben hep diyorum Allahım ne yoldan sonuc alacaksam beni o yollara yönelt diyroum.. bende 5.gün transferi istiyorum benim sorun eşimde. benim yaşımda çok küçük ben bahceci haricinde kendi kadın dogumcum herman bey florence nightingalede oda tüp bebek doktoru ama beni o bilerek bahceciye gönderiyor oranıan lab. alaetleri ileri teknolojide olduğunu söylüyor ayrıca ben eurofertil hakan özörnek ile görüştüm.. oda klinik değiştirmemem gerektini söyledi neysee.. zaten herkez memnun oldu yerde yaptırıyor bende bahceciye inanıyorum bu konuda.. gelelim ko-kulture konusuan bi arkadaşım 2 defa tüp bi kerede dondurulmuşlarla denedi olmadı üstelik bi sorunuda yoktu acıbademde , memoriale gecti orada ko-kulture yapmak için ama semra hanım biz karar veriyoruz buna demiş eger bundada olmazsa o zaman yaparızdemiş sen işi didikleme bize bırak demiş.. 5.güne ilk defa embriyoları bırakıldı ve arkadaşım şuanda 4 aylık gebe..
tamam biliyorum negatif almak çok kötü insan illlaki bişiler öğreniyor ama bu kadar didik didik yapmak başarıya götürmez diye düşünüyorum.. doktor diyorsa ımcı gerek o zaman okoey ama siz ımcı yapılan yere giderseniz illaki size ımcı önerecek sonucta çark başka türlü dönmüyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?