Tp Bebek ve Akupunktur

hadı ya..........neyse hayırlısı bak.....ınş tutsunda dondurulmuş olmasada olur ama gonul ıstıyo tabı ...o zaman ışlem bu kadar yorucu olmuyoo....neyse bak kafayı takma yum guzel ..emruyolarda inş guzel olacak ve tutuncaklar annesıne.............inş ya beklemek sıktı artık az sonra ıkı samımı arkadaşım var onlar gelecek bugunde ole gecer......yarın oğlumun sbs sı var heyecanlı çok...........
sabah kardeşi kıme benzıcek dıye fıkrını soluyo ....ya dedım bak sakın umut etme çok uzuldu ama ne yapım umutlanıyoo çok fazla..............ınş hayırlısı olur herkes ıçın..............

3.günde bütün embriyorum 2.kaliteydi konululanlardan haric 3.günde 4 bölünüktü 6 bölünüktü falan ama bunlaır 5.güne bırakınca normal evreye girmişler tabi ölenlerde var bölünmeyi bırakanlarda 3tane 6.güne gitmiş ama kaliteli görmemişler ondan .5.veya 6.günde donduruyolar bizim klinik

canım ben ğretmenım beledıyede ...beledıyede olunca sozleşmelı oluyoruz ben daha once ıstıfa ettım resmı değılım başortu yuzunden tekrar başvurmadım ozeldeyım yanı......böle daha rahat ama bazı şeyklerde ıyı olmuyo.....ama bakalım burdan çıkabılırım .......farklı şeyler ıstıyorum mastır gıbı ...kısmet bakalım.....

işte bak senın ıstemene bağlı değıl ..5.gune kadar dayanması emrıyolara bağlı canım ama inş akuopuntutr işe yarıcak bak....inlş bu kez dayanıklı çıkacaklar

evet doktorda dedi kaliyeleri embriyolarını risk alıp bıraaksaydık yüksek ihtimal 5.güne transferi yapardık ama o riski alamazdık 12 embriyonun bölünmleri iyi değildi o zaman ama bizi şaşırttılar direncli çıktılar buda senin yumurtalarınla alakalı demişti

7.denemede anne olmuş kadın
olumlu düşünceyi anlatıyor

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah sende bebişlerine kavuşacaksın ama bu kadar canını sıkma lütfen herseyde hayır vardır de içini hep rahat tutatark başla
dediğin gibi aret bey suan için en iyisi gibi gözüküyor bence iş yerinden ulaşımınıda ayarlayabilirsin onda bi sıkıntı olacagını sanmıyorum az çok mesafeleri biliyorumda o yuzden dedim onun haricinde mesela umutta diyosun ya tanı 500 işlem 1000 ve yaptıracagım doktorla tupe başlamak istiyorum diye
o zaman aret bey lede durum aynı olmuyor mu
hem aret beyinde başarı oranı yuksek
tabi bunun yanında rabbiminde istemesi gerek

annem aradı
evladı olmayana 1000 defa ya evvelü

60 defa ya mücib

100 defa ya semu

cuma günleride 1000 defa ya vali dedi
dedi ama ben bunlaır doğrumu yazdım bielmiyorum bi bilgisi olan varmı

inş herşey ıyı olur kızlar..............bakın kadın herşey kafada bıter dıyoo evet ama zaten hre kadın delı gıbı ıstıyoo anne olmayı ...bu iş bıde rabbımın takdırı ınş o ol dıyecek ve umudumuzla bırleşek olacakkk...........nıce bebek ıstemıyorumbaba bukadar yeter dıyen ve hamış olup aldıran var....kadın kafada bıtırmış hatta onlemını bılem almış ama pat hamıle benım bı arkadaşım 3.yu dogurdu sprelle hamıle kalıdı..............rabbım inş zamanı gelmıştr ve ol der ve bebişlerımız gelır ınşşşşşşşşşşşşşş..şu mubarek gun kabul et ya ılahııııııııı

ya evvel
ya semı
ya mucıb
ya valı......ya valıyı duymadım başaka bışey olabılır canım..........dığerleruı doğru.............ve içten samımı olan dua .....................ve bol bol rabbı yessır vela tuassir rabbi temmim bil hayr........rabbım kolaylaştır zorlaştırma ve tamamına erdır............................amın

az önce benim girdiğim öteki forumda bi kız yazmış 2.cocuk isterken
oğlu 3 yaşında giricek
yeniden gögüslerim süt dolsun içimde kıpırdasın istiyorum dedi ilkinide planlı yapmıştım demiş.. ne kadar acı ya.. bi arkadaşım var kızı var bizim öteki forumda yine dediki ben anne olamayanlar üzülmesin diye imza kısmıma asla ne kızımın resmini koyuyorum nede evimin neşesi pamuk şekerim yazıyorum demişti.. herkez bir olmuyor

tekrar aradım yok diyo ya evvelü hangisini doğru anlamadım kıs ya valiyide bakım netten

canım ya evvelu de olur ya evvel de aynıdır.............huuuu ben arapça hocasıyım ya sonunda dedıttın yanı...................

bunlar okunan ısımlerdır ama dedığım gıbı mutlaka kuran gıbı değıldır...oku okyalım ..rabbım hepsını makbul eyler..........bunler allahın sıfatlarıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…