Tp Bebek ve Akupunktur

yum toplandı dımı kaç tane ..inş gecer ayaklarını sıcak tut ve uzan yat...........ağrı kesıcı alırsın çok ağrırsa................ben ıyım canım beklıyorummmmmmmm

25 yumurta toplandı canım doktor bırsuru ılac ıgne verdı çok agrın olursada mınoset ıc dedıler bakalım yarın sabah arıcaklar ıhsallah dollenme olur
senın test gunun ne zaman canım

maşallah guzel canım ınş hepsı ıyı dollenır...............benım pazartesı gunu....................beklemek daha zor ama........................

şimdi buyuk ıhtımal ıkı gun sonramı yaparlar...........aslında 5.gun yapsalar daha ıyı inş blast aşamasına kdara dayanırlarrrrr

ıhsallah canımmm doktorum 1 yada 2 tane koycaz dediya ona bıraz moralım bozuldu gerı kalanları dondurucaz dedi ne zaman dondururlarkı acaba kalanları
senınde az kalmıs canım ıhsallah hayırlı haberler alıcaksın

meliscim okudum canım diğer yumoşların için bişi verdilermi onlar karnındamı hala ?
korktunmu toplamaya girerken ben çok tırsmıştımm
Maşallah canım ohss durumu yok demii ?
5.gün koyarlar canım senin gider pkoluların gider geenelde canım 2 tanemi koyacaklar

hosgeldın canım ıyıdı genel aneztezı aldım uyanınca kustum bıraz
çok agrım oldu hala var bıraz ama yatınca daha cok oluyor gezınıyorum bende 25 yumıs toplanmıs sasırdım ya ıse yaramayanları almadılar galıba yarın haber verıcekler ben bugunu 1.gun sayıyorum heee
carsamba olucak galıba transfer 1 yada 2 koyucam dedi doktor kalanlarıda dondurucaz dedi ben 3 ıstıyomyaaaaa

bı suru hap ıgne verdıler jel verıyolardı ıstemedım iğne verın dedim
şimdilik bı sorun gozukmuyor ihsallah olmaz
wc ye felan cıktım

Maşallahh canım sonrasında bi kanaman oldumu ?
Bende genelle olmuştum bende kusmuştum bide :)

kabızlık şurubu aldınmı canım ?
Boyutları küçük olanları almıyolar canım benimde 30 idi 24 aldılar .. Bugünü nası 1sayıyon kızım yaa :) yarın bir 4.gün koyacaklar sana çarşamba ise

evet canım azbırsey oldu kanamam halada gelıyıor normalmıs
yarın c.tesı degılmi carsamba 5 oluyor kıs hehehe
embrıyolaglar karar verıyormus yalnız hastaneyı cok begendım cok ılgılendıler saolsun
prednol
monodoks
dostinex
progynex
bu ılacları verdıler agrın olursada mınoset ıc dedıler

ben bugün cumartesi sanıyom deli kafa ben delikafadulden

Prednol monodoks haturladım ötekileri hatırlamadım ben yaşlı bi insnaım sengözlerimebaksanab

5.gün olackalar diye söyledilermi

evet canım doktorum soyledı ama bakalım yarın arıcaklar kac tanesı dollenır acabayaaa
kaydirigubbakcemile2 2 tane daha bayan vardı onların 5 yumurtası toplanmıs bana masallah dıyıp durdular nazar degeck yavvkaydirigubbakcemile

nazcım hemen bılemzlerkı yum ve gelışmelerının dıurunmuna bağlı......ancak o zaman karar verırler.......hayırlısı inş herşey yolunda gıder darısı gulenın senayın başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…