Tp Bebek ve Akupunktur

denız06 canım inş başlarsın goster bakalım sonuçları..........bu yaz hepımız bebişlerımızı alsak kucağımıza ıyı olur ınşşşşş

herkese hayırlı cumalar ................kız gulen hadı abdest al yasın oku ..........bol dua edelım bugunnnnnnnnnnnn

Gecensene yanlışlıkla vurmuştum kötü bişi olmadından hemen aklıma acaba fazla dozmu vursam geldi ama yapacağımdan değil caresizlikten.. daha az doz vurduğumdan daha az çıkacaını biliyodumda 11 az geldi bunada şükürler olsun ama tabi bakalım yarınki kontrolde ne olacak

deniz hakketten bunu ben yazmıştım ama bir adna geldiler bana üstleik ben bu edavimde hem daha pozitifim hemde daha inanclıyım ötekine göre dahada dikkatliyim böyle bişi olunca önce incir suyunu sucladım onuda kestirdiler birde doktoruda çok iyi tanımıyorum ali mesutr bey onada kafam attı 7 tane diye agladım önce demiyo 11 tane diye :1shok: İnşallah sonunda yüzümüz güler bugün daha iyiyim Allaha şükür..

gülsüm anne günaydın onlar gidince ben seni gıdıklıcam biliyosun demiii hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

bende gebe kalırsam golden cinsi istiyom eve zemuszemus

evet canıum o cınsler tatlıdır............ıyı onunla gecıyodur zaman burazda olsa.............ama uğraşmak gerek..........sende şu tedavıye başla canım inşşşşşşşşşşşş...

dün fiyat öğrenmiş olmak için (asla süleymana yaptırmayacağım ama belki halit bey e giderim diye) almana da histeroskopi fiyatını sordum. amaliyatları umut tüp bebekte yapıyoruz histeroskopi 3750 dediler. telefonda diyemedim ama içimden OHA dedim. Alman dolu mu olmuyor mu orada dedim alman olursa 6500 falan dedi. kafayı yemişler yaaaaa. zaten en büyük hatayı nispeten boş mevsimde halit beye değil süleyman beye gitmekle yapmışım. randevu sordum fiyat sormadan halit beye 2 cumartesi de tamamen dolu. haftaya aradan alırız beklerseniz dediler. yazın almanda asla tüp müp yapılmaz (gülencim korklam temmuz ağustos diyorum) şimdiden full 1 ay sonra ne olur.

gecen sene nisanda yaptırmıştım almanda oturmaya yer kalmıyordu
şimdi klinikteyim Allaha şükür oturup doktorla konuşma fırsatımız hep oldu 2 gidişimizdede bakalım.. klinik daha boş

kıslar ya gözümü korkutmayın yaaaaaaa.ben önümüzdeki hafta almanda baslıcamm.mafoldumbensenağlama

korkma daha haziran. doktorun halit bey mi? temmuz ağustos hem türkiyeden hem yurtdışından herkes iznini alıp geliyormuş. tatil yerleri gibi. temmuz dolu ağustos daha da dolu. haziran daha dolu dönemin başı. iyi geçecek inşallah

kıslar bu arada herkese hayırlı cumalar,günaydınlar.gülaycım bize kısmas biz onu düşünüyoruz.üzülmesini istemiyoruz.inşallah sölediklerimizi dikkate alır.burda birbirimize olan yaınlıktan,aynı seyleri paylasmamızdan dolayı nazımızın birbirimize gectiğini düşünüyorum,hepimiz için.

doğru demiştin ilki de onunlaydı. ben teşvikiyede oturuyorum şükür bütün hastanelere yakın ama iş uzak fisfisfis

evet yaaaa acaba yaz geldi tüp bebeğe talep arttı nasıl olsa doluyuz diye mi? tüp bebek kadar para istiyorlar bir histeroskopiye. buluyorlar çaresiz hele bir de şartsa onsuz ne bebek ne tedavi olmuyorsa soyuyorlar klava: cumartesi 3 yerle daha görüşeyim burada fiyat skalası yayınlayacağım başlık açıp :roflol:artık duyduğum ücretlere tepki vermiyom bile delikafadulden

3 kere kafamı mutfak dolabına çarptım kızlar hadi abdest alalaım kuran okuyalım biraz .. gülsüm abla senin diğer yasinde tamam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…