Tp Bebek ve Akupunktur

Up uzun bende yatamıyordum yan yatıyordum birde geriniyorsan biraz alıştırma yap gerinme bebişler gelince yan yatarsın

Ya ne asisi ben bi pok anlamıyodm o diziden..
Asiden başka bişi yokmu

tamam .............benım mı moralım bozukkkk............bekleme stresı vuruyoo............gun yaklaştuıkça acaba olmıcakmı dıyorum ....bıraz etkısı var............ama hayırlısı gececek inşşşşşşşşşşşş......az kalıdı..............tamam onlara tırıp yapalım ama yazık kız kıyamammmmmmmmm

kız bıber surerımmmmm ağzına ................................guzel konuş sen aklıılı terbıyelı bılgılı bı anne aday adayısınnnnnnnnnnnnnnnn

ne pazarı bu saatte ya......................gece oluyoooo..kız senı kaçırmasınlar dııkatet bışey değil yumoşlar daha kıymetlıde....................alkisalkisalkisdelikafadulden

bencede guselllllllll................yumurtalarına mı el koysakkkk............kız gulen ve naz gozlerınız ne renkkkkkkkk

benım şu an srı..rofle eşimin ısrarı sonucu..........ama artık sarı olmaktan bıktım kızıl yapcem yanı bakır rengı...tam kızıl değıllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…