Tp Bebek ve Akupunktur

Ah bu endişeler ne zaman bitcek?Belkide bu bir başlangıç endişeler için...Ömrümüz boyunca çocuğumuz için endişelenip duracağız...

naz bu buzlukta saklanan birşey değilki sana nasıl verilsin. özel kaplarda belli ısıda tutuluyor. jenaratör de lazım o ısının bozulmaması için. kullanılacağı zaman da yine özel bir biçimde çözülüyor

hihoyyyt meliss sen beni güldürüdn Allahta seni güldürsün buzluktadurucak melis tutmazsa alıcan vajinandan içeri salıcan ehuuuuu puhhaaaa meliss sen çok nahoşsun bugün bebişim kanımca

delikafadulden size verselerdi napaccaktın melis merak ettim

kızlar gunaydın......................
gulencım nereleredsınnnnn..........
tprakcım
senaycım
denızcım
nazcım ...ve dığer arkadaşlar guzel ve bereketlı bı gun sızlere....................

25 yumurta toplandı canım doktor bırsuru ılac ıgne verdı çok agrın olursada mınoset ıc dedıler bakalım yarın sabah arıcaklar ıhsallah dollenme olur
senın test gunun ne zaman canım

Naz'cim, geçmiş olsun, inşallah bol bol kaliteli kaliteli yumoşların olsun.:ecrin_bebek:
Allah mutlu bir şekilde tamamına erdirsin.:CüvCüv:
İyi günler

günaydın kızlar,

Herkese mutlu bir gün olsun, Ve muallimcim dediğin gibi çok bereketli olsun.

Gülen'in yum. sayısı çok çok artsın, Amin
Naz'ın bütün yum. hepsi döllensin, hepsi 1. kalite olsun. Amin
Muallim'cimin içindeki bebiler bugün biraz daha büyüsün, Amin
Toprak'ın bebileri sabırsızlanıyorlar, sıkıldılar lab'da beklemekten. Hadi toprakcım, az kaldı git al artık bebilerini:)

Herkesi öptüm.....
Hepi

canım senaycım rabbım snı sevındırsın kız ne guzel dua bunlar.............................çok guzel canım hepsıne yurekten AMIN........................................

gunaydın kıslar cok mutluyummm 15 yumurtam kalıtelıymıs ve dollenmıs:ecrin_bebek:
bıde kutsının konserıne gıdıyorum bugun eşimi kandırdım hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…