muallimcimmm,eylülcümm,gökçecimm,toprakcım,senaycım isminii sayamadıgımm bütün kıslaaaarrrr hepiniziii çok çokk öpüyorum...eylülcüm memorile gittiğinde noldu diye sormussun ..canım bende hiçyumurta çatlamadığı için co-cultur öbür aya kaymıştı.....bu pazar adet gördüm .vede bugün 3 gün olduğu için tekrar memorideydik...ultrasyona girmedim.hale hanım gerek görmedi...sade FSH kan verdim..bakalım yarın sonuç çıkacak...vede yarın devlette de prolaktin,serbest T4,TSH kan verecem...eylülcüm haftaya çarşamba günündede tekrardan kontrolüm var..egerki yumurtam çatlamıssa co-cültür ve ofis histereskopi yapılacak.....neolur kıslaaarr dualarınızı eksik etmeyin...ben ömrüm boyuncaa hiç hamile kalamadım...inşalllaaaaahhhh yüce RABBıM bu sefer emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallllaaaahhhh.....sen naptın eylülcüm başladınmı tedaviyee.......muallimcimmm kısların nasılaarr canım....küçük prensesleri çokk öpüyorum...........................denizcim gözünaydın canımmm hayırlı olsunn ..ne güzell bir haber öyleee..darısı başımızza inaşşlaaahh...nilcim sende iyisindir inşşşş.....