Tp Bebek ve Akupunktur

slm hanımlar herkes ii inşşşşş
kaymaklım ço k sevindim canım diger topigindede yazmıştım umarım degerin yükselir saglıkla dünyaya gelir minigin canım
su cum umarım senin miniginde saglıklıdır hiç üzülme rabbim korusun bebegini inş

Toprakcım tşk . bende bu testten bir şey anlamadım. Ama benim içimdeki hissimde bebğimin sağlıklı olduğu yönünde. Ama maalesef insan yine kafasının bir yerinde takıntı yapıyor.
Banurose umarım bu sefer bebeklerin ile birlikte sağlıklı süreç geçirirsin. Allah sana kolaylık versin...
Herkese sevvgiler...

cok tesekkurler...

banurose cok sagol canım ...........ınşşşş darısı ıze ınş bu yıl sızın hamıle oldugunuz yıl olur dılerım

hanımlar hayırlı cumalar olsun rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşş
kaymaklım nettin gız degerin yükseldi inş

Kaymaklımmmm,
Çok güzel katlanmış değerin.
Doktorun bile söylemiş zaten.
Hayırlı olsun, çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Herkese ıyi Pazarlar,
Kaymaklım Allah tamamına erdirsin..
Cuma cinsiyetini öğrendik. Ben hep ryalarımda erkek görürdüm . Doktor sizce nedir diyince ben hemen erkek dedim.... oda biraz bekledi ve kız dedi............Rabbim öncre sağlıısnı ve hayırlıısnı versin dedimm..Şimdi kendimi kıza alıştırmaya çalışıyorum. ınsan cinsiyetini öğrenince daha garip oluyor.Blmiyorum sizdede oldumu...Ama babamız çok mutlu ,kız istiyordu.
Allahtan dileğim öncelik sağlıklı olsunlar,bahtları kadeleri güzel olsun ve mutlu olsunlar... yi insan olsunlar...
Herkese huzurlu pazarlar

Su gözün aydın canım kızın oluyormuş.ınşallah kızında senin gibi çok güçlü olur...Bu arada eşin çok şanslı , kızlar babaya çok düşkün oluyorlar.benimki şimdiden babasına nazlanmaya başladı bile...

el muallim toprak şenay ve pek takip edemedim ama gulencim de inşallah hepiniz bebeklerinizle sağlıkla devam ediyorsunuzdur. sizleri mümkün olduğunca takip ettim. biraz el muallimde terslik olduysa da o da kavuştu kızlarına. ben şimdi sizlere son durumumu söyleyeyim. bende 2. tüpten sonra sadece 2 folikül gözüktü. dr böyle olursa bir sonraki ay pek umut yok dedi. sonraki ay memorial a gittim ve 1 antral 1 immature folikül vardı fsh 17. aşılama denedik olmadı. bu arada eşimin sperm testi düşük çıktı. nasıl olur hem çocuğu olup hem doğal hamilelikleri olan bir adamın bu kadar düşük olur dedim ve 2 senedir içtiği anti depressanlar nedeniyle olduğunu buldum. o ilaçlarını bıraktı. çinko ve e vitamini içti. ben de kürler uyguladım. fsh 12 ye düştü antral folikül sayısı 5 e çıktı ve preseed ile mart ayında çalıştık. eşimle aram hep kötü artık bu adamı sadece son şansım bebek olur mu diye çekiyorum demiştim. kavgalarımız devam etti ve ben herşeyden vazgeçip nisan 20 yi beklemeye başladım anlaşmalı boşanma için. biz geçen sene tüp yaptırmak için resmi evlenmiştik. bu arada ben 28. gün adet oldum. yalnız 2 gün ve çok az kanamalı gsürdü. neyse adet bitip 30. gün göğsüm ağrıyınca test yapıp hafif 2. çizgiyi görüp kan testi yaptırdım. sonuç 593 mü neydi. bundan sonra bende hafif göğüs ağrısı dışında belirtilerde bir değişiklik olmadı. ne vajinal akıntıda artış ne kasık ağrısı vs. ben 10 gün önceki cumartesi rastgele en yakındaki ve randevu alabildiğim doktora gittim. doktor (ist cerrahiden aytun hn. bahçeci tüp bebekte falan da çalışıyor bu konularda bilgisiz değil) 6 haftalık keseyi gördü ama boştu. ne yolk sac ne bebek. ben bunu şu an almam 1 hafta daha bekleyelim siz kontrole kürtaja hazırlıklı olarak gelirsiniz önce ultrasonda bakarız bebek yoksa alırız dedi. rahimde de hafif bir kanamalı bölge vardı. ben de tamam bekleyelim ama bundan birşey çıkmaz bende hiçbir belirti yok dedim. progestan vermişti telefonda 2. tüp doktorum onu keseyim mi dedim. dr da kullanın bir zararı yok ki dedi. ben de kanamayı engellemez mi dedim. o da engeller dedi. ben de keseyim kendi düşecekse bari kendi düşsün dedim. dr da tamam dedi. geçen cumartesiye randevu aldım. cuma günü de eşime söyledim. bari gelsin hastanede eşyalarımı beklesin diye. o da hafta sonu şehir dıiında olacağını hafta içine almamı söyledi. ben de randevumu bugüne aldım. bu arada eşim pazar akşam döndüğünde iş durumlarının biraz değiştiğini ortak bulduğunu mal alımı fuarlar kira vs için nakit sıkıntısı kalmadıdığını eve de yardım yapabileceğini biraz daha denememizi söyledi. ben pek niyetli olmadım çünkü 4 senelik beraberliğimizde beni çok çok üzdü. neyse bu sabah yine kavga ederek doktora gittik. doktor acil sezeryene girmiş kafeteryaya geçtik tel geldi doktor dönmüş. eşime sen böreğini ye çayını iç sonra gel dedim ben çıktım. dr ultrasonla baktı ve ne gördü : bebek! 7 hafta 1 günlük. tam adet tarihimle uyumlu. yolk sac da var. kalp atımı da dinletti. geçen sefer göstermişti dinlememiştim bu sefer ilk defa dinledim. ilk defa bir doktorun yanında ağladım. ben nasıl olur hala belirti yok hiçbirşey yok buda mı yaşamayacak dedim. dr tamam kötü deneyimleriniz olmuş ama şu an kese düzgün kalp atımı var yolk sac var rahimdeki kanama geçmiş ve şu an artık buna göre hareket edeceğiz şu an için bebek var dedi. kan verdim. tektar progesteron coraspirin ne olur ne olmaz diye fragmin (bahçeci ekolünden gelenler pıhtılaşmaya karşı bunu baştan veriorlar) aldım geldim. hem sevinçten ağlıyorum hem de korkudan bir tarafım üç buçuk atıyor. şaşkınım

Tebrikler canim ..

Güzel ALLAHIM yuvani kurtaracak bir bebek yollamis sizee ..

Insallah saglikli hamilelik gecirir bebegini kucagina alirsin ...

Bu bebek evinize mutluluk , sevinc ve nese getirsin diliyorum ...

Esinle seni birbirinize baglayacak bir vesile olsun ...

Bu cocuksuzluk hepimizin evliliginden ve bizlerden birseyler götürüyor ..

O noktaya gelmeden bizler de tadalim bu mutlulugu ...

Darisi bizlere olsun insallahh ..

Kizlar coook selamlar
Sizleri coook özledim.Malum fazla giremiyorum gunlerim yatmakla geciyor.
Denizcim yaaa ne guzel haber vermissin ALLAHIM INSEALLAH SORUNSUZ HAMILELIK YASARSIN CANIM:
Bebegin seninle beraber sana simsiki tutunur inseallah seni birakmaz canimya inanki okadar cook sevindimki anlatamam Allahim butun olmayanlara hayirlisiyla hayirli evlatlar nasip etsin inseallahhhh
Rabbim kimseye aratmadan versin tabiki hayirlisiyla inanin her sey hamile kalmakla bitmiyormus Yaradanim yardimcimiz olsun aminnnnnnn

Tebrikler canim ..

Güzel ALLAHIM yuvani kurtaracak bir bebek yollamis sizee ..

Insallah saglikli hamilelik gecirir bebegini kucagina alirsin ...

Bu bebek evinize mutluluk , sevinc ve nese getirsin diliyorum ...

Esinle seni birbirinize baglayacak bir vesile olsun ...

Bu cocuksuzluk hepimizin evliliginden ve bizlerden birseyler götürüyor ..

O noktaya gelmeden bizler de tadalim bu mutlulugu ...

Darisi bizlere olsun insallahh ..

canım sağol. inşallah darısı sizlere. vazgeçmeyip azimle devam etmek gerekli. inşallah benimki de bu sefer sağlıkla devam eder.

Kizlar coook selamlar
Sizleri coook özledim.Malum fazla giremiyorum gunlerim yatmakla geciyor.
Denizcim yaaa ne guzel haber vermissin ALLAHIM INSEALLAH SORUNSUZ HAMILELIK YASARSIN CANIM:
Bebegin seninle beraber sana simsiki tutunur inseallah seni birakmaz canimya inanki okadar cook sevindimki anlatamam Allahim butun olmayanlara hayirlisiyla hayirli evlatlar nasip etsin inseallahhhh
Rabbim kimseye aratmadan versin tabiki hayirlisiyla inanin her sey hamile kalmakla bitmiyormus Yaradanim yardimcimiz olsun aminnnnnnn
nilciğim geçmiş mesajlarına baktım çok üzüldüm. neler geçirmişsin öyle. sen hamile kaldığında inan çok sevinmiştim. sen de hep takip ettiklerimden olmuştun. allahtan şu an bebeğin seninle ve iyi gözüküyor. senin doğum ağustosta galiba. inşallah yarısı geçmiş yarısı kalmış. bundan sonrası iyi gelsin inşallah. inşallah benimkide sağlıkla devam etsin.

Denizcim gözünaydın canım.Yavrun seni bırakmamış inşallah sağsalim kucağına da alırsın.Acaba bu durum sana ve eşine bir mesaj mı?ınşallah hakkınızda ne hayırlısı ise o olur...
Nilcim çok geçmiş olsun canım.Sen de oğlunla yolu yarılamışsın...Allah tamamına erdirsin.

ya denızcımmmmmmmmmmmmmm masallh yaaaaaaaaaaaa tebrıkler cok sevındım cokkkkkkkkkkkkkkkkk ınşşşşşşşşşşşşşş darısı ısteyen arkadaslara ınşşşşşşşşşşşşşşşş tamamına er canım nıl canım sende dıkkat et az kaldı artık ...........kaynmaklım naptın naılsın.............hepınızı cok opt

muallimcimmm,eylülcümm,gökçecimm,toprakcım,senaycım isminii sayamadıgımm bütün kıslaaaarrrr hepiniziii çok çokk öpüyorum...eylülcüm memorile gittiğinde noldu diye sormussun ..canım bende hiçyumurta çatlamadığı için co-cultur öbür aya kaymıştı.....bu pazar adet gördüm .vede bugün 3 gün olduğu için tekrar memorideydik...ultrasyona girmedim.hale hanım gerek görmedi...sade FSH kan verdim..bakalım yarın sonuç çıkacak...vede yarın devlette de prolaktin,serbest T4,TSH kan verecem...eylülcüm haftaya çarşamba günündede tekrardan kontrolüm var..egerki yumurtam çatlamıssa co-cültür ve ofis histereskopi yapılacak.....neolur kıslaaarr dualarınızı eksik etmeyin...ben ömrüm boyuncaa hiç hamile kalamadım...inşalllaaaaahhhh yüce RABBıM bu sefer emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallllaaaahhhh.....sen naptın eylülcüm başladınmı tedaviyee.......muallimcimmm kısların nasılaarr canım....küçük prensesleri çokk öpüyorum...........................denizcim gözünaydın canımmm hayırlı olsunn ..ne güzell bir haber öyleee..darısı başımızza inaşşlaaahh...nilcim sende iyisindir inşşşş.....

Kızlar cuma 170 olan degerım pazartesı 860 olmus cok sevındım ıns 10 gun sonrada keseyı gormeye gıdıcez dualarınızı eksk etmeyın ;)

denız bulut cok sevındım allahım kucagımıza almayı nasıp etsın amınnnnnnnnnn

Back
X