Tp Bebek ve Akupunktur

canım kendını ıslere ver ıyı gelır bu arada
lımon kabugu hosgeldın canımmmmmmmmmmmmmmm mutlaka akuyu tavsıye ederım yerını buldıysan gıt basla hayırlı ols stresınede cok ıyı gelecek ınşşşşşşşşşşşşş

slmm kıslar nasılsınız....muallimcim canım çok haklısın..rabbim öylede sınamasın..allahım affetsin beni.............aretcim canım gözünaydın ..rabbim saglıklı bir şekilde inşşş dünyaya getirmeyi nasip eder....gökçeye ve sana.........kukacım inşşş rabbim tez yakında bizleride sevindirir inşşş....işte yumurtalarımın çıkmamasında doktorun cvbı çatlatma iğnesi vurunmamda yumurtalarımın dagılmış olması..cvb buydu..rabbim inşş bire daha yaşatmaz.......kıslar yarın doktordayız .randevuyu aldık sabah 11 de......yine çok az reg görmekteyim......fazlalaşmadı.........inşşş hayırlıysa başlarız....kıslar bu arada eeşim 4444 duasını yarıyı geçirdi..inşşş bitecek...rabbim emeklerimiz dualarımızı kabul edenlerden eyler inşşş...

el_muallim gecmis dogum gununuz kutlu olsun..birlikte nice senelere insallah...sira kizlarin d.gununde 3 kiz dogum gunu cok guzel olur...

bensunaz hayirli olsun tedavin..insallah baslar,hersey yolunda gider...1 ay sonra gobusun dolu olur..insallahh...

el muallımcım dogum gunun kutlu olsun
yenı yasın hayırlı ugurlu ve cocuklarınla olsun ınsallah canım
bende 5 agustosta melegımle gırdım ama nasıp degılmıs
aklıma gelıyor yaa

kuka cım sanada allah yardım etsın ama
anlamadıgım sey nasıl olurda unuturlar yaaaaaa sana ıgnelerı anlatmayı
bu hastane bılındık bır hastanemı yazık yaa
boyle cıddı konular nasıl unutulabılır yaa

allahım hepımızı dogru yerlere dogru ınsanlara vıcdanlı ınsanlara denk getırsın amiiiiiiiiiiiin

merhaba canim nasilsiniz?moraliniz nasil?yazdiklari okuyup moralimiz duzelmeye bsladgini farkettim...Hairlisini Rabbim nasip etsin!

el-mualim Allahim hayirli salih evlatlar nasip etsin! Allah beterinden korusun!Her basimiza gelenlerde bir hayir vardir.....Allah razi olsun!

bensunaz Allahim bu sefer yuzunu guldursun!Dualarin kabul olsun! insallah hamile kalirsin insallah bebeislerini eline alabilirsin! Insallah duacigiz!

nisam83 Kimden suc arayacagim? Biz kac kere bu ilaclar yeterli mi baska birsey var mi? birsure sorular sorduk ama kanama olabilirmis ona igne diye sormamisiz cunku bunu bilmiyorduk boyle bir durum oldugunu aklimiza bile gelmemis... Bu tup bebege ilk girisimiz ve ortada kalmadan sonuna gidebilmemiz... Biz de nasil olur cok onemli seyi unutmuslar nasil bu kadar rahat hareket edebilmisler diyoruz cok uzuluyoruz elde degil???? Artik bu ilk aklimizda olacak sorudur

hastane bilindik hastanedir o igneyi ararken burda olacektik hem korku hem stres oldu yabanci biri oldugumuzu boyle durum olabilecegini dr biliyor bu kadar sorumsuz davranmalarina biz de sasirdik......Simdi ne dersek bile bosunadir....
Tup bebek hakkinda hersey arastiriyorduk her durumu dusunuyorduk ama nasil bu konuyu gozden kacirdik diyoruz esimle..Hayirlisi buymus...

Allaha emanet olun gorusmek uzere!

Son düzenleme:
Merhaba Limon Kabuğu,
Kesinlikle başlamalısın ben çok faydası olduğunu düşünüyorum.haftada 2 kere ve transfer günü.
tamam canım yaptırayım ozaman..tşk ederim cevap yazdığın için....
aretcim insallah bebeislerini eline alirsin!Allahim bunu nasip etsin! Kendine iyi bak Allaha emanet ol!

limon kabugu Allah yardimcin olsu!

Kizlar ben kk manyagi oldum hic uyuyamiyorum saat 5.11.....bu hafta bu kadar bol zaman olan son haftan isler cogalacak haftaya....Simdi bir rahatliyim......Gorusme uzere!!!!!Allaha emanet olun!
amin kuka...başına gelenlere çok üzüldüm..rabbim başka acı,keder vermesin inşallah..
canım kendını ıslere ver ıyı gelır bu arada
lımon kabugu hosgeldın canımmmmmmmmmmmmmmm mutlaka akuyu tavsıye ederım yerını buldıysan gıt basla hayırlı ols stresınede cok ıyı gelecek ınşşşşşşşşşşşşş
hoşbuldum el-muallim...hemen başlayayım akupunktura..hepiniz tavsiye ediyorsunuz..

arkadaşlar bir sorum daha olucak ,doktorum bana adetin 2.günü gel dedi..benim bu akşam üzerine doğru kanamam başladı..bugün 1.gün mü sayılmış oluyor?

evet bırıncı gun ...............
hadı hayırlısı ols ınşşşşşşşşş
hayırlı ıftarlar ınşşşşşşşşşşşşş sızee

inşallllahhh elmualimimm inşşşş....amiiinnn bebekistiyroruz inşşşaalllahhh rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz.....amiinnnn kukacımm inşalllaaahh rabbim bu sefer yüzümüzü güldürür........kıslarrr bu aarada regl gim fazlalaştı...ama agrımda varr..eşim agrı kesici içirttirmedi..yeşil çay içtimm..allaha şükür şuan iyiyimm.......vede inşalllaahh yarın hayırlı haberlerle gelirim yanınıza..kıslarrr hepiniz öpt.opuyorumnanaktan

Limon kabuğu hoşgeldin. Akupunktur iyi gelecektir sana.
Hadi hayurlısı bakalım, tedavi süreçleri başlıyor.
İnşallahhh sevinçli haberler aıp vereceğiz.

merhaba herkeze! Nasilsiniz? Bugun uyuyakalmisim sahura kalmadimmmmmmmm.

tedaviye baslayanlara Allah yardimciniz olsun! moralinizi yuksek tutun!

Kizlar tup bebekten sonra ilk regl 10 gun surdu ve 30.07.2010 bitmisti.17.08.2010 regl mi kanama mi baslamisti yaklasik 15 gun oldu devam ediyor normal mi? bel agrisi fazlalasti....Baya strese girmistim ondan olabilir mi?
- yuzum, bogazla cene kismi ozellikle kulaga yakin yerlerde sivilceye benzeyen sulu sisler gecmiyor. Kisin bir defa olmustu 4-aydan sonra zor gecmisti bu sefer cok fazla cikti. Kisin dermatolog antibiyortik vermisti. Baska dr kist olmadigini ama dikkat edilmesi gerektigini soylemisti sivilceye banzemiyorlar...

Dr hala gitmedim Troidle ilgili sorun mu yoksa hormonal dengesizlikten mi kaynaklandi bilemiyorum....Boyle durumlarla karsilastiniz mi?

Son düzenleme:
canım kuka bu yasaıkların normal .....hormon ılaclarını etkılerı bunlar zamanla gececek ınşşş......ama troıd testını yaptır ıyı olur normalde troıdını yaptırmısmıydın ıyı mı nasıl

kukacım amiiiiiiiiiin canım allahım hayırlısını nasıp etsın
hepımızeeeeeeee
bengucum senın bgun test gununmu anlamadım pek ınsallah guzel sonuclarla gelırısn cnaım

muallımcım sen nasılsın canım
okul basladımı bugun sen raporlumusun

Eylül'de hayırlısı ile tedavileriniz başlıyor.Çok sevindim hayırlısı olsun.Güzel haberler almak nasip etsin bize....Sevgiler...

Kızlar merhaba. Akapunktura tedaviye başlamadan önce mi başlanıyo. ne kadar sürüyo. bi de ben samsundayım. tedavi istanbulda olacak. memorial'da var mıdır acaba?

nısam ben ısten gecen sen ayrıldım hamıleyken sımdı evdeyım ama ne zaman baslarım bakalım.......pek dusunmyorum uç taneyle zor ıolucak..........
daglar tedavıden once olsa daha ııy vakıt varsa guzel olur ben tedavıyle aynı anda baslamıstım ......samsunda sor arastır mutlaka vardıtr kolay gelsın bende samsunluyum ya özledım orayı seneye bebeklerle gelıcem ınşş cocuklugum guzel sehrı anılarımın sehrı........

muallımcım canım tabıkı 3 kız kolay degıl
evet olsun hayırlısı canım
devlete baglıysan vardır hakların ama
bıızm ozeldeysen ancak tazmınatını alır kalırsın evde
kadınlar bıryerde kalıyor zaten
bende calısma taraftarı degılım ama mecburuz calısmaya
cunku kadın evle ıs arası cok yıpranıyor
bu arada bende karadenız gelınıyım
ınsallah bır aksılık olmazsa bayramda karadenızdeyız

nısam bende karadenızlıyım sen asıl nerelısı nerden gelın gıttın..........gez gez bakalım ınşş hamıle olda kal azcıkın evdeeee ben ınşlşş seneye gıdıcemm samsuna

Back
X