Tp Bebek ve Akupunktur

cocuk ozlemi icin ilk 5 sene ilac tedavileriyle 10 kilo almistim...5 sene sonra doktorlar bu seferde kilo engel ver gel dedi..yumurta gelisimi icin..eyvallah dedim..1.5 senede 15 kilo verdim..ee yine olmadi..hadi asilama,tup bebek derken 3 kilo daha aldim..ustunede hamilelikteki kilo...balona dondum sis son sis son kaydirigubbakcemile3..sonucta evlatlarimiz geldi yaa..onlarin detegi biraz diet,spor veririz be kizlar..hicte psikolojinizi bozmayin..senelerdir bunca caba kilo onlar icin degilmiydi..kilo vermek icin senelere degil aylara ihtiyacimiz var..bize viz gelir..

Sana katılıyorum 9 yıl hamile kalmak için uğraştım.51 kg iidim bu arada boyum 1.60cm.
tedavi ile 53 kg.oldum şimdi 59 um evet çok çok çok kilo aldım farkındayım ama o kadar da takmıyorum.Çünkü bu hayatta ki en büyük isteğimdi nelere katlandık biz .Bebeğim olsun onu sütümle besliyim.Kilo vermek bize vız gelir bencede neler yaptık bunu mu yapamıycaz:)
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah:nazar::enbuyukkk:

Günaydın.
Evet Sakunya gün ne ise ondan başlamalısın. Unutmaman ve kolay takip edebilmen için gün isimleri verilmiş. Sen ne günden başlarsan başla farketmez ama gününe göre kullanırsan takibin kolay olur.

herkese selam .......sakunya ben gınera ıle basladım dr ne gun dedıyse o gun basla ve bence dr a ulas canım ona sor telı hep yanında ols sor her seyı........

Sağolun kızlar, dün gece acil içmem gerekiyordu da. Hemşireme de ulaştım bu gün önemi yokmuş. Ama bence günler kafa karıştırıcı, sanki herbiri farklı dozmuş gibi sandım.

Son düzenleme:
El-Muallim Allah bana o günleri gösterirse Aret Kamar'a yaptırıcam.Eşim Alman Hastanesi istiyor o orada doğdu diye benim kocamın öyle takıntıları var:) Ama doktora sorucam zaten o nerede rahat edebilirse .Bana Aret Kamar'ı tavsiye eden arkadaşımın doğumunu Özel Cerrahi'de yapmış.
Deniz için mahsuru yoksa gitmek isterim bende ona.
deniz kim ben değilim herhalde? :dance:neyse deniz demişken ben aret beye 1 kere gitmiş sevmemiştim ama sen onda hamile kalmıştın galiba? ist cerrahi bana çok yakın o hastanei severim ama

Kizlar selam
Herkez iyi rabbim daim etsin inseallah bizlerde iyiyiz Havalar burda asiri soguk oglumla dun yuruyus yaptik.
Artik spora basladim canlarim ya kilolarim bana yapiti kaldi Allah askina bunlar ne zaman gider.
Diyeceksiniz rabbim yillar sonra evlat verdi sorun yapma ama inanin artik psikolojim bozuldu hic bir kiyafetim olmuyor.
:2: Doktorum seker icin gittigim klinige gonderdi bakalim eyilip kalkamiyorum.Belim coook agriyor.Yavrumu yatagindan kucagima zor aliyorum el ve ayak bileklerimde hem sislik hemde agri var.Kizlar sizde boyle sorunlar oldumu Allahima dua ediyorum sagligim bozulmasinda neyse hayirlisi pc nin tuslarina zor basiyorum hepinizi öpüyorum A:E:O:
kiloyu ileride verirsin ama bu kadar rahatsızlık vermesi kötü. inşallah yürüyüş falan çabucak etki eder de ağrıların biter.

Bu arada yarın inşallah 8 aylık olucaz.Şükürler olsun bu günleri gösteren Rabbime...

maşallah :nazar:darısı başımıza :Saruboceq:

slm oyyyyy yorgunum uykusuzum halsizim misafirde vardı of anam offf.. dün iyi aglamadı demiştim bugün ise gece sabaha kadar durmadı kızım ay netcem yaa allah ım yardım etsin gene gece olduu :(

ay bende mi böyle olacağım? eyvahedigeldismilehalam kalacak bende ama uzun kalamaz. baba ya yok olsa da faydası yok. ben biran önce bir yardımı bulayım en iyisi

Gökçecim kıyamam nasıl için eriyordur kimbilir. İnşallah güzel bir gece geçirmişsinizdir.
Ben her gece anormal terliyorum. Transferden beri. Çamaşır ve yastık değiştiriyorum her gece. Bugün bir arkadaş mikroplar vücuttan gidiyordur dedi. Mantıklı gibi. Sizin fikriniz var mı bu konuda?

demiş arkadaşlar hamilelikte değişen hormonlardan ve progesterondan olabilir. ben şu an hiç üşümüyorum ve oldukça yanıyorum. yazın o manyak sıcaklarda da deliricem sanmıştım. hamilelik nedeniyledir

bu hafta halamla son eksikleri aldık ve evdeki işleri yaptık. halam öldü bitti. ben ağır iş yapamasam da devamlı ayaktaydım ben de öldüm. haftaya yerleştirme işlerine devam edeceğim. inşallah öbür haftaya bitecek diye umuyorum. ayak nedeniyle 5 hafta oturmanın sonucu bütün işler son ana sıkıştı.

bugün doktora gittim. bebek iyi. :nazar:herşey normal. 2700 gr olmuş.:nazar::nazar: sanırım 4 hafta kalkmadan oturup yatmam bebeğe yaradı. iyi kilo almış :dance:2 hafta sonraya yani 36. haftada yine çağırdı. doktor sezeryen olacaksa da ben 39. haftadan önce almıyorum dedi. doğum için düşündüğü tarih bayram sonrasıymış.bayramda da burada olacakmış şükür sonunda söyledi. son anda değişmezse kararımız doğum memorial da olacak. her durumda 38. haftada çatı muayenesi denilen şeyi yapıp bebek kanala girdi mi vs bakacakmış. ben sezeryen istediğimden bana yapmaz sanmıştım yırtamadım.

benim oğlanın ağzı burnu tıpatıp babası. ne yapalım. tipi benzesin benzeyecekse huyu benzemesin demiştim. ilk kısmı tuttu. devamı da tutar inşallah yerimseniben

gunaydın.........aret ınş saglıkla dogar da ınşş sonra kılo kısmına yıne beraber baslarız......nerde yapacaksan yap bakalım hayırlısı ols
denız nerdesın ya hadı cok guzel almıssın herseyı...masalah oğlusuna ay ınş canım huyu sana benzesın ınşş..........
bugun hava kapalı valla dıla ve seda saat dortte actılar o gozlerını ya sımdı uyudular ya neyse opt sızı .çokk

merhaba bayanlar epeydır gıremedım
cok sagolun yaa
muallımcım ben 5,5 yıllık evlıyıım 27 yasındayım
ılk denemede tutmamıstı
ıkınıcı denmedı hamıle kaldım ama nedenını bılemeden bebegım dustu
doktorumda rahım fılmı cektırmıstı bırsey cıkmamıstı
ama hısteroskopıde meydana cıktı
doktorum rahım ustten cökukmus yanı kalp seklındeymıs bu ve kırmızı lekelerın bebegın tutunmasına engel olabılcegını soyledı yanı sebepler bu olabılırmıs ve ıste oylece gıttı bebegım
ınsalah bende sız gıbı hısteroskopıden sonra bu 3,denememde bebegım sımsıkı tutar ve kucagıma alırım
sorunumda ılaclarla gecer ınsalah
banadas dua edermısınız neolur canlarım
muallımcım sen masallah ben asla bakamazdım kasardım kendımı
masallah sana
dogum yapacak arkadaslara allahım yardımcınız olsun
bızıde duada unutmayın lutfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

gunaydın.........aret ınş saglıkla dogar da ınşş sonra kılo kısmına yıne beraber baslarız......nerde yapacaksan yap bakalım hayırlısı ols
denız nerdesın ya hadı cok guzel almıssın herseyı...masalah oğlusuna ay ınş canım huyu sana benzesın ınşş..........
bugun hava kapalı valla dıla ve seda saat dortte actılar o gozlerını ya sımdı uyudular ya neyse opt sızı .çokk

huyu bana da benzemese olur. her türlü akraba kabulüm. sadece gerçekten babaya benzemesin. ay çok bencil duyarsız ve sorumsuz bir adam. :oklava:babaya bnzemesin yeter :Saruboceq:
maşallah nasıl başediyorsun yaaa:nazar: biri uyusa diğeri uyanır. biri yese diğeri yemez. çok yorucu olmalı. 4-5 yaşından sonra harika olacak herhalde o zamana kadar dayanabilirsen yerimseniben

bu hafta halamla son eksikleri aldık ve evdeki işleri yaptık. halam öldü bitti. ben ağır iş yapamasam da devamlı ayaktaydım ben de öldüm. haftaya yerleştirme işlerine devam edeceğim. inşallah öbür haftaya bitecek diye umuyorum. ayak nedeniyle 5 hafta oturmanın sonucu bütün işler son ana sıkıştı.

bugün doktora gittim. bebek iyi. :nazar:herşey normal. 2700 gr olmuş.:nazar::nazar: sanırım 4 hafta kalkmadan oturup yatmam bebeğe yaradı. iyi kilo almış :dance:2 hafta sonraya yani 36. haftada yine çağırdı. doktor sezeryen olacaksa da ben 39. haftadan önce almıyorum dedi. doğum için düşündüğü tarih bayram sonrasıymış.bayramda da burada olacakmış şükür sonunda söyledi. son anda değişmezse kararımız doğum memorial da olacak. her durumda 38. haftada çatı muayenesi denilen şeyi yapıp bebek kanala girdi mi vs bakacakmış. ben sezeryen istediğimden bana yapmaz sanmıştım yırtamadım.

benim oğlanın ağzı burnu tıpatıp babası. ne yapalım. tipi benzesin benzeyecekse huyu benzemesin demiştim. ilk kısmı tuttu. devamı da tutar inşallah yerimseniben

Ya 39 haftadan önce sancın gelirse o zaman nasıl olacak.Sezaryen mi olacak yine?

kızlar mrb nabersiniz
vericez bu kiloları verice ama eski kiloma 53 kiloya tekrar düşermiyim bilmem o kadar ilaç tedavi ve hamileliktn sonra :( neyse hayrlısı koci biraz zayıflamışsın deedi dün annemlerde kalıyodum bi haftadır :) bu araa dün işitme testi yaptık bebiişim iyi çok şükür kilosu da dogum kilosuna geri döndü 3250 olmuş maşallah kızım almaa başladı
kib öptm hepinizi
nisan inş rabbim sanada nasip eder canım tez zamanda

Hepinize çok teşekkürler. Kafamın terlemesi kaç gündür canımı sıkarken, sizin de aynı şeyiyaşadığınızı okuyunca artık terlemek hoşuma gidiyor.
Aret'e katılıyorum arkadaşlar. Kilo vermek de neymiş. En zoru başardıktan sonra....
Deniz'cim maşallah kilosuna. Bu arada Aret'in sorduğu nerede doğum yapacaksın, ve sakıncası olmazsa ben de gitmek isterim soruları, senin doğumuna gelmekle alakalı konuydu. Ben de Aret de seni doğumunda ziyatere gelmekten bahsediyorduk. Eh gününü de öğrenirsek, inşallah bir sorun yaşamaz sam gelmeyi çok isterim canım. Bu arada bunca sabır gösteren bir anneden iyi huylu bir bebek çıkar bence.

eylul evın nerde ve sakıncası yoksa bankan nerde yazsana ozele yolum duserse gormek ısterım senı ya koca gobıusunu ..sen benı bulamamıssın gelmıssın hastaneye uzulmustum ama moralım cok bozuktu o gunler yolda ayten hanımı gormustum o demıstı anlamıstım sen oldugunu...ınş ben ıadeyı zıyaret edyım.....bankan yakınsa orayada ugrarım ....denızı farkında olmadan gormusum gıtmıstım hastaneye onu aradım bılamadım duıye dondum ama gırdıgım odadadı megerse oymuus.......cok tatlıydın denız sımdı koca gobusunle emınım daha tatlısın
kızlar doguran anneler kılo alsakda BIZ ANNEYIZ..........ınş verecegız sabırla rabbım herkesı ANNE eylesıın kılolar verılır ama ....bebek her zaman gelmez hayatımıza ......rabbım onlarsız bırakmasın kım ıstıyosa nasıp etsın ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Bebekistiyoruz canım senin sütün nasıl, azalma varmı diye sormak istemiştim ama Bensu diye sormuşum. Allah söyletti. Bensu da anne olacak inşallah.

eylüüll canımm inşallaaaaahhhh yaaa...rabbim nasip eder tez yakındaaa...canımm sende kendini fazla yorma.çok dikkat et ...........................muallimcim o kadar bezdimki walaaa akuya dahi gidemez oldum..ama bu çarşamba allahtan birşey olmazzsa teyzeme postalayıp misafirleri gidecem akuyaa....kıslaaarr hepiniz kendinize ço çok iyi bakın..öpüyorum hepinizi..

eylülcüm kötü biirşey değilmiş terlemek takma kafanaa....anne olan bayanlar umarım en kısa zamanda kiloları vereceginize inanıyorum....bebişleriniz bir ayaklansın peşinden koşmakla kesin verceksniz..helede muallim ..3cüzlerle baş etmek o kadar kolay olamasa gerek....ama onların hepsi bizlere can yoldaşı...rabbim kimseyi evlatsızlıkla sınamasın inşallllaaahh....

Ya 39 haftadan önce sancın gelirse o zaman nasıl olacak.Sezaryen mi olacak yine?

aniden rahim 4-5 cm açıldı normal yapalım sezeryen yapılmaz artık demezlerse ben yine sancılansam da sezeryen isterim.

Hepinize çok teşekkürler. Kafamın terlemesi kaç gündür canımı sıkarken, sizin de aynı şeyiyaşadığınızı okuyunca artık terlemek hoşuma gidiyor.
Aret'e katılıyorum arkadaşlar. Kilo vermek de neymiş. En zoru başardıktan sonra....
Deniz'cim maşallah kilosuna. Bu arada Aret'in sorduğu nerede doğum yapacaksın, ve sakıncası olmazsa ben de gitmek isterim soruları, senin doğumuna gelmekle alakalı konuydu. Ben de Aret de seni doğumunda ziyatere gelmekten bahsediyorduk. Eh gününü de öğrenirsek, inşallah bir sorun yaşamaz sam gelmeyi çok isterim canım. Bu arada bunca sabır gösteren bir anneden iyi huylu bir bebek çıkar bence.

tamam canım. inşallah gelebilirseniz ben de çok isterim görüşmeyi. sezeryende nasıl olsa 3 gece hastanede yatılıyor. ben memorial düşünüyorum. doktorum daha önce acil bir durum olmazsa 39. haftaya yani 22 kasıma kadar beklemek istediğini söyledi. inşallah herşey normal gelişirse burada mutlaka yazarım sezeryen tarihini.
muallimin dediği gibi benim 2. tüp bebek transferinde karşılaştık onunla ama ben onun o olduğunu sonra anlayabilmiştim ne yazık ki.

ben sabırlı değilim daha çok azimliyim. inşallah bebek bizim zıttımız olur sabırlı ve sakin bir bebek olur. :Saruboceq: rabbim herkese sağlıklı hayırlı melek gibi bebekler versin:Saruboceq:

Memorial doğru tercih olmuş Denizcim.Ayarlayabilirsen 9. katı ayarlayın kalmak için aşağı katlar çok kalabalık oluyormuş çok gelen giden oluyormuş.Hadi bakalım sıra sende Allah siiz sağlıcakla kurtarsın...

Memorial doğru tercih olmuş Denizcim.Ayarlayabilirsen 9. katı ayarlayın kalmak için aşağı katlar çok kalabalık oluyormuş çok gelen giden oluyormuş.Hadi bakalım sıra sende Allah siiz sağlıcakla kurtarsın...

sağol toprakcım bu aklımda soracağım. 9. kat sadece suit odalar mı normal oda da var mı? ben halen fiyat farkını sormadım. onu da sorayım. bir de doğumda bebek kıyafetini onlar veriyorlardır herhalde çantaya 1 tane mi hastane çıkışı koyayım 2 tane mi? çıkana kadar bebek bezi falan da gerekmiyordur herhalde? ben gerekebilir diye süt pompası, göğüs kalkanı, lansinosh vs koyuyorum. başka birşey gerekir mi? bir de sezeryen olacağı için bu emzirme yastıklarından gerekir mi? genelde millet ben kullanamadım dediği için almadım ben.

sağol toprakcım bu aklımda soracağım. 9. kat sadece suit odalar mı normal oda da var mı? ben halen fiyat farkını sormadım. onu da sorayım. bir de doğumda bebek kıyafetini onlar veriyorlardır herhalde çantaya 1 tane mi hastane çıkışı koyayım 2 tane mi? çıkana kadar bebek bezi falan da gerekmiyordur herhalde? ben gerekebilir diye süt pompası, göğüs kalkanı, lansinosh vs koyuyorum. başka birşey gerekir mi? bir de sezeryen olacağı için bu emzirme yastıklandan gerekir mi? genelde millet ben kullanamadım dediği için almadım ben.

Denizcim 9. katta sanırım normal odada var.Bir fiyat farkını sor bence doğumdan önce.Emzirme yastığına gerek yok ben aldım 50 tl ye de hiç kullanmadım.hastane 1 tane bebek kıyafeti veriyor ama sen en az 2 tane daha al yanına.2 yada 3 gün duş yaptırıyor hemşireler havlu var orada ama içine sinmezse 1 takım hamam seti al.bebek bezi hasta bezi orada var onu fiyata dahil etmiyorlar o yüzden kendin götür.lansionu doğumdan 1 ay önce kullanmaya başla ki göğüsler yara olmasın.bebek doğunca emmeyi bilmeyecek sen emzirmeyi bilmeyeceksin endişe etme zamanla ikinizde öğreeceksiniz.benim içim akmıştı doğumdan sonra o yüzden bol iç çamaşırı ve pijama götür derim ben.hastanede veriyorlar ama sen eve mutlaka humana still al süt için bebeğe gaz için sıcak su torbası ve rezene çayı al.çok uykym geldi yarın bizim derneğin bruncu var ona gideceğiz.kızımı denizlili hemşerilerimizle tanıştıracağız.malum babası ile derneğin toplantısında tanışmıştık o yüzden yarın bizim için gurur verici bir gün olacak.iyi geceler.

Son düzenleme:
Denizcim 9. katta sanırım normal odada var.Bir fiyat farkını sor bence doğumdan önce.Emzirme yastığına gerek yok ben aldım 50 tl ye de hiç kullanmadım.hastane 1 tane bebek kıyafeti veriyor ama sen en az 2 tane daha al yanına.2 yada 3 gün duş yaptırıyor hemşireler havlu var orada ama içine sinmezse 1 takım hamam seti al.bebek bezi hasta bezi orada var onu fiyata dahil etmiyorlar o yüzden kendin götür.lansionu doğumdan 1 ay önce kullanmaya başla ki göğüsler yara olmasın.bebek doğunca emmeyi bilmeyecek sen emzirmeyi bilmeyeceksin endişe etme zamanla ikinizde öğreeceksiniz.benim içim akmıştı doğumdan sonra o yüzden bol iç çamaşırı ve pijama götür derim ben.hastanede veriyorlar ama sen eve mutlaka humana still al süt için bebeğe gaz için sıcak su torbası ve rezene çayı al.çok uykym geldi yarın bizim derneğin bruncu var ona gideceğiz.kızımı denizlili hemşerilerimizle tanıştıracağız.malum babası ile derneğin toplantısında tanışmıştık o yüzden yarın bizim için gurur verici bir gün olacak.iyi geceler.

sağol canım bilgiler çok faydalı oldu. 2 hastane çıkışını da koydum. kendime ped alıyordum zaten. bebeğe de bez koyayım o zaman. human still tea aldım ama evde durur. rezene de aldım. 36-37. haftlar evde de içmeye başlayacağım. şimdi posetini içiyorum zaten. eve bebeğe sıcak su torbası da aldım. duş için ve orada kullanmaya sabun-şampuan kolonya alacağım. terlik ve 1 pjamayla 1 gecelik koyacaktım. ama yetmiyor demek. zaten terlersem veya lekelenirse diye düşünmüştüm. 1 geelik daha alayım ben. biberon gerekir miki?

demek ikiniz de denizlilisiniz. eşini demiştin de. benim eşim de denizlili ama oranın yüz karası valla. demek öyle bir dernk de var. iyi kızınızla iyi eğlenin inşallah kaydirigubbakcemile3

pazar gunu bızde gezdık hava guzeldı..........
gunaydın yenıden nerde bu ahalı..........opt sızı kayvaltı yapcaz bız tatlı teyzeler....

Back
X