Canım yumurta toplamadan sonra bence rapora gerek yok.o gün raporlu olsan yeter sonraki gün yavaş yavaş geçiyor ağrılar.bence transfer sonrasında kullan raporu ben tüp yaptiracagim için işten ayrıldım o yüzden çok şükür raporluk isim olmadiÇok sağol canım bide ben çalışıyorum da yumurta toplandıktan sonra ne kadar rapor veriliyor biliyor musunuz ?ufuk bey çok rapor vermek istemiyormuş diye duydum çevremde de hasan tahsin beyi bilmiyorum ama
yumurta toplama işleminden sonra rapora gerek yok bencede.ertesi gün ise gitmiştim ben.ama.transferden sonra rapor verir rahatlıkla. dinlenerek geçirirsin tavsiyem.Çok sağol canım bide ben çalışıyorum da yumurta toplandıktan sonra ne kadar rapor veriliyor biliyor musunuz ?ufuk bey çok rapor vermek istemiyormuş diye duydum çevremde de hasan tahsin beyi bilmiyorum ama
Canım merhaba. Hamiligin Hayırlı olsun . Rabbim inşallah tez zamanda bebek isteyenlere de nasip etsin. Bir kaç bilgi almak istiyorum. Bende Medical park hastanesinde tüp bebek denemek istiyorum . Başarısız 3 tüp bebek denemem var ve uç tüp bebek denememde de embiryolarimiz kalitesiz oldu. İki tüp bebegi hasan Tahsin hocam yapmıştı 3. Tüp bebeği Bülent tıraş yaptı ve her üç tüp bebekte aynı sorunlar çıkıyor karşımıza . Embiryoların kalitesiz olma nedeni DNA hasarı olduğu için ve biz 4. Tüp bebeği tese ile eşimdem sperm alıp yaptırmak istiyoruz. Acaba Medical parkta tese Yapılıyor mu? Birde şuan tüp bebek fiyatları ne kadar ben raporlu hastayım iki hakkımı kullanmıştık. Son hakkımız kaldı. Canım bide orda Ayşe hemşire ve Zeynep hemşire vardı hala onlar var mı? Sızın ilk tüp bebek denemeniz mıydı sorun var mıydı canım?Canım ben ufuk beyde yaptırdım en son transferi hasan Tahsin yaptı.2 tane transfer edildi ikisi de tuttu çok şükür. İki doktor da iyi farketmiyor ben aşılamayı hasan Tahsin yaptırdım tüp ufuk beyde yaptırdım.doktora alışmak frekansları tutması meselesi tamamen
Canım merhaba. Hamiligin Hayırlı olsun . Rabbim inşallah tez zamanda bebek isteyenlere de nasip etsin. Bir kaç bilgi almak istiyorum. Bende Medical park hastanesinde tüp bebek denemek istiyorum . Başarısız 3 tüp bebek denemem var ve uç tüp bebek denememde de embiryolarimiz kalitesiz oldu. İki tüp bebegi hasan Tahsin hocam yapmıştı 3. Tüp bebeği Bülent tıraş yaptı ve her üç tüp bebekte aynı sorunlar çıkıyor karşımıza . Embiryoların kalitesiz olma nedeni DNA hasarı olduğu için ve biz 4. Tüp bebeği tese ile eşimdem sperm alıp yaptırmak istiyoruz. Acaba Medical parkta tese Yapılıyor mu? Birde şuan tüp bebek fiyatları ne kadar ben raporlu hastayım iki hakkımı kullanmıştık. Son hakkımız kaldı. Canım bide orda Ayşe hemşire ve Zeynep hemşire vardı hala onlar var mı? Sızın ilk tüp bebek denemeniz mıydı sorun var mıydı canım?Canım ben ufuk beyde yaptırdım en son transferi hasan Tahsin yaptı.2 tane transfer edildi ikisi de tuttu çok şükür. İki doktor da iyi farketmiyor ben aşılamayı hasan Tahsin yaptırdım tüp ufuk beyde yaptırdım.doktora alışmak frekansları tutması meselesi tamamen
Allah razı olsun inşallah rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın. Bildiğim kadarıyla tese yapılıyor bi de başka bi yöntem var spermleri daha yakından bakıp kalitelisini seçiyorlar.ama medikalde var mı bilmiyorum.bende raporluyum 1850 işlem 1000e yakın ilaçlar 180 tl muayene ve tahliller 1000 tl de dondurma işlemi oldu.yani düz rakam 4000 tl tuttu desem yalan olmaz.evet o hemşireler hala orda.inşallah doğru zamanda hayırlı evlatlar nasip olsun isteyen herkese.bence acele etme hem kendini hem eşini toparla maddi olarak da sonrasında ayrıntılı araştır sor.inşallah yardımcı olabilmisimdirCanım merhaba. Hamiligin Hayırlı olsun . Rabbim inşallah tez zamanda bebek isteyenlere de nasip etsin. Bir kaç bilgi almak istiyorum. Bende Medical park hastanesinde tüp bebek denemek istiyorum . Başarısız 3 tüp bebek denemem var ve uç tüp bebek denememde de embiryolarimiz kalitesiz oldu. İki tüp bebegi hasan Tahsin hocam yapmıştı 3. Tüp bebeği Bülent tıraş yaptı ve her üç tüp bebekte aynı sorunlar çıkıyor karşımıza . Embiryoların kalitesiz olma nedeni DNA hasarı olduğu için ve biz 4. Tüp bebeği tese ile eşimdem sperm alıp yaptırmak istiyoruz. Acaba Medical parkta tese Yapılıyor mu? Birde şuan tüp bebek fiyatları ne kadar ben raporlu hastayım iki hakkımı kullanmıştık. Son hakkımız kaldı. Canım bide orda Ayşe hemşire ve Zeynep hemşire vardı hala onlar var mı? Sızın ilk tüp bebek denemeniz mıydı sorun var mıydı canım?
Sağol canım Allah razı olsun.. canım biz 6 yıldır bu dertten muzdaripiz üç tüp bebek ve uç negatif tüp bebekten sonra baya bilgi sahibi oldum. Senin dediğin yöntem imsi tekniği o yoktu Medical parkta . Biz imsinin de en üst versiyonu mikro çip yöntemini ile İstanbul'da tüp bebek yaptık. Bizim tek sorunumuz DNA ve embiryolarin kaliteli olması için teese gerekli. Eşimin sperm sayısı 218 milyon hareketli ℅ 96 morfoloji 12 bende bı sıkıntı yok ama işte sayı hareket yetmiyor DNA hasarı bebeği dölleyen bu düzelmedigi sürece normal yolla olması zor tüp bebekte de tekrarlayan başarısızlıklar oluyor. O yüzden tese şart oldu bize Kaan aydos hoca ile tedavi olduk o tavsiye ediyor. Hayırlısı artık yaza doğru yaparız belki tüp bebek denemesi araştırıyorum şimdiden. Çok sağol canım . Rabbim yardımcımız olsunAllah razı olsun inşallah rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın. Bildiğim kadarıyla tese yapılıyor bi de başka bi yöntem var spermleri daha yakından bakıp kalitelisini seçiyorlar.ama medikalde var mı bilmiyorum.bende raporluyum 1850 işlem 1000e yakın ilaçlar 180 tl muayene ve tahliller 1000 tl de dondurma işlemi oldu.yani düz rakam 4000 tl tuttu desem yalan olmaz.evet o hemşireler hala orda.inşallah doğru zamanda hayırlı evlatlar nasip olsun isteyen herkese.bence acele etme hem kendini hem eşini toparla maddi olarak da sonrasında ayrıntılı araştır sor.inşallah yardımcı olabilmisimdir
Bende kaan hocayı diyecektim onun verdiği tedavi ise yaramadı mi bi arakadaşımın eşinin %54idi hasar 3 ay tedavi sonrası %15 e dustuSağol canım Allah razı olsun.. canım biz 6 yıldır bu dertten muzdaripiz üç tüp bebek ve uç negatif tüp bebekten sonra baya bilgi sahibi oldum. Senin dediğin yöntem imsi tekniği o yoktu Medical parkta . Biz imsinin de en üst versiyonu mikro çip yöntemini ile İstanbul'da tüp bebek yaptık. Bizim tek sorunumuz DNA ve embiryolarin kaliteli olması için teese gerekli. Eşimin sperm sayısı 218 milyon hareketli ℅ 96 morfoloji 12 bende bı sıkıntı yok ama işte sayı hareket yetmiyor DNA hasarı bebeği dölleyen bu düzelmedigi sürece normal yolla olması zor tüp bebekte de tekrarlayan başarısızlıklar oluyor. O yüzden tese şart oldu bize Kaan aydos hoca ile tedavi olduk o tavsiye ediyor. Hayırlısı artık yaza doğru yaparız belki tüp bebek denemesi araştırıyorum şimdiden. Çok sağol canım . Rabbim yardımcımız olsun
Yok canım düşmedi yüzde 25 ile tedaviye başladık 5 ay sonra yüzde 22 ye düştü yüzde 15 in altına düşmesi gerekiyor normal yolla gebelik için. Yani yüzde 15 in altında ya normal yolla gebelik beklenir ya da tüp bebek tedavisi işte yüzde 15 in üstünde olunca tese ile sperm alıp tüp bebek tedavisi olmak gerekiyormuş. yani Kaan hoca zaten 6 ay veriyor dna hasar tedavisini bizde düzelme pek olmadı. Bi de çok masraflı oldu bu tedavi artık Allah'a kaldı işimiz rabbim inşasllah nasip etsin hayırlı zamandaBende kaan hocayı diyecektim onun verdiği tedavi ise yaramadı mi bi arakadaşımın eşinin %54idi hasar 3 ay tedavi sonrası %15 e dustu
Evet kaan hoca çok masrafli bizde gittik öncesinde burda baya tedavi oldu düzelmedi bizde de sayıda problem yoktu ama hız ve şekil bozukluğu vardı.bizim hasar 15 altı çıkınca sadece vitamin verdi.zaten onu da düzgün kullanmadı bendeki arıza ortaya çıkınca hemen tüp yaptirdikYok canım düşmedi yüzde 25 ile tedaviye başladık 5 ay sonra yüzde 22 ye düştü yüzde 15 in altına düşmesi gerekiyor normal yolla gebelik için. Yani yüzde 15 in altında ya normal yolla gebelik beklenir ya da tüp bebek tedavisi işte yüzde 15 in üstünde olunca tese ile sperm alıp tüp bebek tedavisi olmak gerekiyormuş. yani Kaan hoca zaten 6 ay veriyor dna hasar tedavisini bizde düzelme pek olmadı. Bi de çok masraflı oldu bu tedavi artık Allah'a kaldı işimiz rabbim inşasllah nasip etsin hayırlı zamanda
Ne güzel canım hamile kalmışsın işte önemli olan sorunun ne olduğunu bulup ona göre tedavi olmak. Sebepsiz infertilite olduğumuz için direk tüp bebek yapıldı halbuki dna hasarı çok önemliymis embiryo gelişimi için. Sebepsiz infertilite diye birşey yok aslında sorun var ama ne olduğunu tespit edemiyorlar . Bizim sorun bu çıktı . Vallahi zor işler 6 yıldır bıktım artık ama rabbimin takdiri elimizden geleni yapmak zorundayız. İnşaallah rabbim bize de nasip eder.iki negetif tüp bebek Medical parkta olmasına rağmen hastaneden çok memnun kaldık. Çünkü onlar elinden geleni yaptılar embiryolar kötü gelişiyorsa işte DNA hasarı olduğu için vs. O yüzden 4.tup bebeği eğer tese yaparlarsa orda yaptırmayı planlıyoruz.Evet kaan hoca çok masrafli bizde gittik öncesinde burda baya tedavi oldu düzelmedi bizde de sayıda problem yoktu ama hız ve şekil bozukluğu vardı.bizim hasar 15 altı çıkınca sadece vitamin verdi.zaten onu da düzgün kullanmadı bendeki arıza ortaya çıkınca hemen tüp yaptirdik
İnşallah bu kez sizde yavrularimiz kavuşursunuz.bizim de ikinci de olumlu oldu ilkinde dış gebelik oldu sende kendine dikkat et tek taraflı değil senin yum.da kaliteli olması lazımNe güzel canım hamile kalmışsın işte önemli olan sorunun ne olduğunu bulup ona göre tedavi olmak. Sebepsiz infertilite olduğumuz için direk tüp bebek yapıldı halbuki dna hasarı çok önemliymis embiryo gelişimi için. Sebepsiz infertilite diye birşey yok aslında sorun var ama ne olduğunu tespit edemiyorlar . Bizim sorun bu çıktı . Vallahi zor işler 6 yıldır bıktım artık ama rabbimin takdiri elimizden geleni yapmak zorundayız. İnşaallah rabbim bize de nasip eder.iki negetif tüp bebek Medical parkta olmasına rağmen hastaneden çok memnun kaldık. Çünkü onlar elinden geleni yaptılar embiryolar kötü gelişiyorsa işte DNA hasarı olduğu için vs. O yüzden 4.tup bebeği eğer tese yaparlarsa orda yaptırmayı planlıyoruz.
Evet canım sağolasın. Artık gözle görünen o ama belki de yumurta da kalitesiz artık.. rabbim yardım etsin doğru yolu göstersin. Yardımların için Sağol canım kendine iyi bak..İnşallah bu kez sizde yavrularimiz kavuşursunuz.bizim de ikinci de olumlu oldu ilkinde dış gebelik oldu sende kendine dikkat et tek taraflı değil senin yum.da kaliteli olması lazım
Merhaba kızlar.....
Bugün Hasan bey e gittim. Tanışmak bir yerden başlamak bir yol haritasi için. Henüz adet olmadım. Eski tahlillerimı ve rahim filmini götürmüştüm. İnceledi. Sağ tup de tıkanıklık vardı ilaç hiç gitmemişti. Sonra muayene etti. Sıvı birikintisi var dedi. Tüp ün alınması gerekiyor dedi. Tüp alınmazsa tüp bebek tutmaz dedi. Adetliyken gel tekrar kontrol eder ona göre hareket ederiz dedi. O stresle hiçbir şey soramadım. İnternetten araştırdım biraz tüpler alınmazsa tüp bebek tedavisi olmaz diyorlar. Kafam karışık.
Bu konu hakkında bilgi sahibi olan var mı. Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?