Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Merhaba inş tedaviler sonuç verecek. Bizim de sebepsiz infertilite diye geçiyor ve sinir bozucu. DNA hasarından bahsettin ya bunu nasıl anladınız. Benim eşimde bi miktar şekil bozukluğu ve ileri harekette sorun var. 1 tane tüp bebek denedik olmadı. Hoca genetik test istedi bizden. Bununla alakası var mı acaba? Bir de histereskopi yapalım dedi. Bunu yaptıranlar fayda gören arkadaşlar var mı? Rahime çizik de atılacakmış

Merhaba:) ben 2 aşılama ve 1 tüp bebek tedavisi gördüm farabide. Aşılamalarda çok bekleyip bunalmıştım. Ama tüp bebekte güzel ilgilendiler normal bekledim. Eğer hoca seçimi yaparsan 1200tl ödüyorsun. Ben raporuydum 300 tl ona verdim. İlaçlar muayene ücreti falan farabide tüp bebek 2500tl gibi bi maliyete geldi bana. Evet Süleyman hoca ilgilendi bütün süreçte ama özelindeki gibi ilgilenme yok sadece işini yapıyor. Açıklamaları hemşireler ve embriyologlar yaptı.

Canım DNA hasarını sperm testi ile anlaşılıyor. Biz Ankara'da yaptırdık her hastane yapmıyor. Genetik test karyotip test oluyor yani DNA ile ilgisi yok ikisi farklı şeyler canım.Bu yollardan sürekli geçmiş biri olarak sana nacizane tavsiyem şu canım bir kere tüp bebek denediğiniz için diyorum. Tüp bebekte embiryo gelişimi nasıldı diyelim 5. Gün embiryosu birinci kalitede ya da 3. Gün embiryosu birinci kalitede ise yani tutmadiysa rahim e çizik arttırmak histeroskopi evet mantıklı yani niye tutunmadıgı araştırılabilir. Fakat embiryolar gelişimi geriden geliyorsa kötü kalitede ise zaten embiryo gelişimi iyi olmadığı için tutunma şansı çok düşük rahime yönelmektense embiryo kalitesini neyin bozduğunu araştırmak daha mantıklı . Bana Drlarin dediği bu oldu hep.bizim sorunumuz embiryo gelişimi kalitesiz oluyor o yüzden rahim filmi dışında drlar diğerini gerek görmüyor. Ama diyelim embiryo iyi kalitede olur tutunmsz o zaman rahime geniş çaplı bakmak gerekiyor. Çünkü tutunmasına engel bı durum olabilir diye

Anladım çok teşekkür ederim. 3.gün 1.kalite embriyo transfer edildi bana ama tutmadı. Gelişen diğer 2 yumurta dondurulmaya değer bulunmadı hızlı gelişmişler genetiğinde sıkıntı olasılığı yüksek dedi embriyolog. Süleyman hoca da 9 yumurtadan yarı yarıya başarı bekleriz bu sebeple genetik test yapalım size dedi. Acaba senin dediğini de mi yaptırmamız gerekir. Dipsiz kuyu hayatımda duymadığım şeylerin peşine düştüm hakkımızda hayırlısı olsun Allah yardımcımız olsun

Valla canım bu dna hasarı testini bizde ikinci tüp bebekten sonra öğrendik ne kadar önemli olduğunun farkına vardık. Benim 3. Tüp bebekte 20 yumurtam toplanmıştı 13 tanesi döllenmesti bir tane bile kaliteli embiryo olmadı işte dna hasarıni düzeltmeden bir daha tüp bebek yapmayın demişti Dr ama yeni çıkan mikro çip yöntemi iyi spermleri seçer diye denedik. Daha sonra öğrendik ki en iyi sperm i bile secseler içinde illa dna hasarı olduğu için hasar kacsa o kadar hasarlı geliyor. Bizim de genetik test istenmişti eşimde de bende de sorun yok bende Farabide yaptırdim genetik testi

Kızlar ımperialde rahim filmini ne kadara çekiyorlar. Medicale başladım bende hayırlısıyla ufuk bey tekrar rahim filmi istedi (medical park 500tl) istedi. birde 4 yıllık evliyim hiç çocuğum yok artı 27 yaşındayım raporu biz çıkartmıyoruz dedi medicalde ki hemşire nerden çıkartıcam raporu acaba farabiden mi

Evet canım farabiye git oradan sana bı fotokopi kağıdı verecekler. Orada rapor çıkarman için gerekli bilgiler var canım. Yanı tedaviye başladıysan şuan yetişmez ama bir ayı buluyor çıkması. İlk tüp bebek denemen mi canım? bende geçen yıl ecomarda 500 TL çekilmiştim. Devlet hastanesi bedava çekiyor canım yani özeldeki fiyatlar 500 TL civarı

Çok teşekkür ederim canım evet ilk tüp bebek denemem olacak inşallah aslinda rahim filmim vardı doktor tekrar istedi ondan sonra başlayalım dedi.

Çok teşekkür ederim canım evet ilk tüp bebek denemem olacak inşallah aslinda rahim filmim vardı doktor tekrar istedi ondan sonra başlayalım dedi.
İmperyalde ben 55 tl muayene 40 tl yanlış hatırlamıyorsam rahim filmine verdim çok uyguna cektirmistim

imperial de genel anestezi yapmıyorlar ama fiyatı uygun. 100 lira falan tutuyor. medical parkta genel anestezili 450 tl, genel anestezi yapmadan 350 tl. farabi de bedava :)

Evet canım farabide kadın Doğumda 10 numaralı odadan listeyi alabilirsin. Biz 1günde işlemleri halletmiştik ama çok koşturduk. Çok fazla şey var. Salı günleri kurul oluyor onun sonucunda sağlık kurulundan evrak çıkınca alıyorsun.1 haftaya yakın sürüyor. Bazı testler var belirli günlerde yapılması gerekiyor o yüzden gidip evrakı almanı tavsiye ederim.

Arkadaslar merhaba..Ufuk Beyde Allah nasip ederse nisan ayinda tedaviye baslayacagim...fsh 10 ciktigi icin nisana erteleyelim dedi...Daha once suleyman beyde basarisiz denemelerim oldu..Ufuk Bey bana gayet titiz basarili doktor geldi...yakinlarda Ufuk Beyde tedaviye baslayacak olan varmi ?

Ben şuan tedavi oluyorum iğne aşamasındayım haftaya yumurtalarım toplanacak benim dr hasan bey bende çok memnunum iki dr da iyi ordaki hayırlı olsun hepimiz için

Ben şuan tedavi oluyorum iğne aşamasındayım haftaya yumurtalarım toplanacak benim dr hasan bey bende çok memnunum iki dr da iyi ordaki hayırlı olsun hepimiz için
Amin cnm insAllah..sizde sorun neydi ve kacinci deneme cnm..insAllah insAllah Rabbim cifter cifter nasip etsin isteyen herkese

Amin cnm insAllah..sizde sorun neydi ve kacinci deneme cnm..insAllah insAllah Rabbim cifter cifter nasip etsin isteyen herkese
Bende ufuk beyde tüp yaptırdım ve ikizlerime hamileyim hala daha onun hastasıyım inşallah sizlere de nasip olur ama ikiz hamileliği çok zor riskleri ve hamileliği iki kere düşünün derim ikiz icin

Bende ufuk beyde tüp yaptırdım ve ikizlerime hamileyim hala daha onun hastasıyım inşallah sizlere de nasip olur ama ikiz hamileliği çok zor riskleri ve hamileliği iki kere düşünün derim ikiz icin
Cnm Allahim sag salim kavusmayi nasip etsin evlatlarina...inanki olsunda yeterki bir tane olsun.8 senedir yolunu gozluyorum....Allahim hic bir kadinin kucagini bos birakmasin..

Bizde nisanda hasan beyle başlayacağız Allah nasip ederse ufuk bey mi hasan bey mi diye kararsız kaldım ama son karar olarak hasan bey
Cnm karsilasiriz belki...nasip olursa bende nisanda cunku...iki doktorda birlikte calisiyor..labaratuar ayni..biri olmadimi digeri bakiyor..insAllahh hayirli sonuclar alalim...sogan kuru yapacam tup bebek oncesi...

Cnm karsilasiriz belki...nasip olursa bende nisanda cunku...iki doktorda birlikte calisiyor..labaratuar ayni..biri olmadimi digeri bakiyor..insAllahh hayirli sonuclar alalim...sogan kuru yapacam tup bebek oncesi...
Amin Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah karşılaşırız umarım. Sorun neydi sizin özel değilse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…