Cnm erkek infertilitesi bizde...sizde sorun neydi ve kacinci deneme?Amin Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah karşılaşırız umarım. Sorun neydi sizin özel değilse
İlk başta bizimde öyleydi hareket yavaşlığı vardı 6 ay ilaç kullandı eşim o sorunumuzda ortadan kalktı ama 4 yıldır olmuyor sebepsiz infertilite diye geçtiler dosyamıza biz henüz geçmedik tüp bebeğe aslında hasan beyle 2 ci aşılamamı yaptırıcam nisan ayında olmazsa mayıs ayında da tüp bebeğe başlıcaz öyle konuştuk rapordan yararlanmam için 2ci aşılama gerekiyormuş ben direk tüp bebek tedavisine başlamak istiyoruz dedim rapor çıkmaz denildi bakalım inşallah aşılamada olurda tüpe gerek kalmazCnm erkek infertilitesi bizde...sizde sorun neydi ve kacinci deneme?
Canım 15 güne 1 ödeniyor ücret ilk tüp denememi süleyman da yaptırmıştım ben memnun kalmadım ama kalanlarda oldu.tercih meselesiMerhaba hanımlar bende pko var 4 doktora gittim ama hiçbiri beni dogruduzgun yonlendirmedi yasadigim yer küçük biyer olduğundan başka bir ilde Trabzon'da doktor arayışına girdim KTÜ Farabi değişim Süleyman güven i buldum ilk kez gidicem ama hastanenin çok kötü olduğunu duydum doğrumu doktorların ilgisi nasıl birde muayene ücreti olan 150 TL tek seferlik mı ödeniyor yoksa her gitmedemı odeniyor
Hastane çok yoğun oluyor genelde o ücret 10-15 gün için geçerli ama öyle fazla bi ilgilenme olmuyor hemşireler genelde bilgilendirme yapıyorlarMerhaba hanımlar bende pko var 4 doktora gittim ama hiçbiri beni dogruduzgun yonlendirmedi yasadigim yer küçük biyer olduğundan başka bir ilde Trabzon'da doktor arayışına girdim KTÜ Farabi değişim Süleyman güven i buldum ilk kez gidicem ama hastanenin çok kötü olduğunu duydum doğrumu doktorların ilgisi nasıl birde muayene ücreti olan 150 TL tek seferlik mı ödeniyor yoksa her gitmedemı odeniyor
Suleyman Beyin ozeline gidersen ilgilenir..150 tlnin disinda birde dr secme ucreti var..oda 1250 civari birseydiMerhaba hanımlar bende pko var 4 doktora gittim ama hiçbiri beni dogruduzgun yonlendirmedi yasadigim yer küçük biyer olduğundan başka bir ilde Trabzon'da doktor arayışına girdim KTÜ Farabi değişim Süleyman güven i buldum ilk kez gidicem ama hastanenin çok kötü olduğunu duydum doğrumu doktorların ilgisi nasıl birde muayene ücreti olan 150 TL tek seferlik mı ödeniyor yoksa her gitmedemı odeniyor
Güzel bilgilendirilmek istiyorsan hocanın özeline gitmeni tavsiye ederim uzunsokak meydanda. teke tek ilgileniyor. İnş kafan netleşir geçmiş olsunMerhaba hanımlar bende pko var 4 doktora gittim ama hiçbiri beni dogruduzgun yonlendirmedi yasadigim yer küçük biyer olduğundan başka bir ilde Trabzon'da doktor arayışına girdim KTÜ Farabi değişim Süleyman güven i buldum ilk kez gidicem ama hastanenin çok kötü olduğunu duydum doğrumu doktorların ilgisi nasıl birde muayene ücreti olan 150 TL tek seferlik mı ödeniyor yoksa her gitmedemı odeniyor
Meraba ikiz gebeliğiniz hayırlı uğurlu olsun bende ikiz çok istiyorum daha dr a söylemedim ama sizde nasıl oldu acaba iki tane istediğiniz için mi iki embriyo koydudaha onun hastasıyım inşallah sizlere de nasip olur ama ikiz hamileliği çok zor riskleri ve hamileliği iki kere düşünün derim ikiz ic
Aslında tedavi boyunca hiç iki embriyo istiyorum demedim diyemedim hep unuttum demeye son transfer günü 2 tane kaliteli embriyo vardı ve ufuk bey yerine hasan tahsin geldi transfere 2 embriyo transfer edecem dedi bende öyle istiyordum zaten dedim ve öyle yaptı aslında tek istiyordum ama şansı artirmak için iki istedim ve ikisi tuttu.ikiz gebelik riskleri çok fazla yek olan arkadaşlar rahat bi hamilelik geçirirken ben hamileliğin başından beri hep bi tedirgin şekilde evde genelde vakit geçirdim geçiriyorum.bi de ikiz gebelikte erken doğum riski çok yüksek o yüzden böyle hep bi korkuyla yasiyorumMeraba ikiz gebeliğiniz hayırlı uğurlu olsun bende ikiz çok istiyorum daha dr a söylemedim ama sizde nasıl oldu acaba iki tane istediğiniz için mi iki embriyo koydu
Genelde yattım sadece yemeklerini yaptım yedim kaldırdım ağır hiçbir iş yapmadım hatta abartıp eğilip kalkarken bile dikkat etim çünkü ilk denememde dikkat etmemiştim sonra vicdan yapmıştım o yüzden olacaksa da olmayacaksa da dikkat edeyim dedim.havuç yedim kabak çekirdeği ve bol su içtimHayırlısıyla kucağına alırsın inş transferden sonra sürekli yattın mı özellikle ilk üç gün neler yaptın anlatabilir misin
Özelde bizim tüp bebek yaptırdığımız doktorlar var medikalpark ta ufuk yılmaz ve hasan tahsin onun dışında imperyalde onur bey var onu da çok begeniyorlarArkadaşlar Merhaba Ben tüp bebek tedavimi başka şehirde yaptırdım trabzon da takip için iyi bir doktora gitmek istiyorum, tüp bebek takibini yapan iyi bir dr öneriniz var mı yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler
Çok teşekkür ederim canımÖzelde bizim tüp bebek yaptırdığımız doktorlar var medikalpark ta ufuk yılmaz ve hasan tahsin onun dışında imperyalde onur bey var onu da çok begeniyorlar
Evet anlasmaliMerhaba kızlar trabzon Karadeniz medical park SGK ile anlaşmalı mı acaba?
Çok teşekkür ederimEvet anlasmali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?