Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Kızlar tüpbebek tedavimin 4.gnündeyim fakat karnımda ne şişlik vs birşey yok.. Daha önceki denemelerimde hp şiş vs olurdu.. E2 adetin 3.günü 21 çıktı.. Acaba yumurtalar tepkimi vermiyor.. Lütfrn cvp verin kızlar

Merhaba Farabi değişim rahim filmi çektiren varmı çekenler ilgilimi ve aletler son teknoloji mı çok aciyomu

Farabide rahim.filmi cektirdim ben. Oyle abartilan kadar zorlu bir islem degil bence. Ama sadece cekwn kisiden memnun kalmamistim. Umarim daha kibar bir insana denk gelirsiniz. Poliklinikteki dr lardan bir tanesi gelip cekmisti. Korkulacak bir islem degil. Merak etmeyin

Evet ben suleyman guvene muayne olmustum rahim filmini o istedi. Adetten sonra gitmek gerekiyordu cektirmeye gittigimde poliklinikte calisan o gun o isle girevli doktor kime denk geldiysem oyle oldu yani. Islemi internetten okuyunca gozum korkmustu daha buyuk agrili bir sey beklemistim. Bana gore cok abartilacak bir sanci degildi. Ama denk geldigim doktor biraz kaba bir insandi tavirlarindan rahatsiz olmustum. Tabi muayne hali insan geriliyo mutlaka.

Suan drunuz süleyman beymi

Hayir canim benim cektirdigim baya oldu . ama ilac filan aldigimi hic hatirlamiyorum. Alsam aklimda olurdu muhakkak.

Kızlar fakültede ilgi alaka nasıl. Dr yeterli açıklamayı yapıyor mu? Ve ne kadara mal oldu?

Doktoru ancak muayne esnasinda gorebiliyorsun, aklindaki sorulari o sirada sorman gerekiyor. Sonra gorme sansin olmuyor cunku. Ama sormak istedigim her seyi sordum dr da hepsine moral verici cevaplar verdi. Yuksek bir ilgi alaka yok tabiki muhtemelen ozeller daha farklidir. 1650 tl hastaneye odedim doktor secim parasiyla birliktem rapor cikartmistim 300 tl ona odedim. Birde ilac parasi kisiye gore degisiyor. 1000 ile 1500 arasi .

Sizin ne zaman cekilecek rahim.filminiz. adetinizi mi bekliyorsunuz simdi.
Bugün cektirdim cnm çok şükür atlattım ilaç verilirken anlık bı ağrı oluyor o biraz zorluyor sadece çektirmeyi düşünenler hiç ertelemesin abarticak bişey yokmuş::)

Farabide tüp bebek yaptıran arkadaşlar sizi embriyo durumundan haberdar etmek için ne zaman aradılar... Benim pzt toplandı ve hala aramadılar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…