Süleymn beyin özelinemi gidiyorsunuz. Bende ona gidiyorum.. Tedavinin kaaçıncı günündesinizMuayene olduğumuz doktor dışında biri geliyor sanırım
Suan drunuz süleyman beymiEvet ben suleyman guvene muayne olmustum rahim filmini o istedi. Adetten sonra gitmek gerekiyordu cektirmeye gittigimde poliklinikte calisan o gun o isle girevli doktor kime denk geldiysem oyle oldu yani. Islemi internetten okuyunca gozum korkmustu daha buyuk agrili bir sey beklemistim. Bana gore cok abartilacak bir sanci degildi. Ama denk geldigim doktor biraz kaba bir insandi tavirlarindan rahatsiz olmustum. Tabi muayne hali insan geriliyo mutlaka.
Yok ben fakülteye gidiyorum henüz tedaviye başlamadım tahlillerin yapıldı rahim filminden sonra tedaviye geçilevekSüleymn beyin özelinemi gidiyorsunuz. Bende ona gidiyorum.. Tedavinin kaaçıncı günündesiniz
Suan drunuz süleyman beymi
Birikiuc film günü ilaç falan aldırdarmi size dışardan
Bugün cektirdim cnm çok şükür atlattım ilaç verilirken anlık bı ağrı oluyor o biraz zorluyor sadece çektirmeyi düşünenler hiç ertelemesin abarticak bişey yokmuş::)Sizin ne zaman cekilecek rahim.filminiz. adetinizi mi bekliyorsunuz simdi.
Fiyatını hatırlayamıuorum ama dr seçmezseniz aşılamayı o hafta hangi hocanım sırasıysa o yapıyorFarabi de aşılama nekadar kızlar bide doktor secmezsek aşılamayı kim yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?