- 22 Nisan 2016
- 85
- 27
- 38
Acaba küçük yumurtaları almadılar onlar da kiste mi dönüştü.yada test yaptın mı hamilelik.bi doktora git istersen ultrasonda bakılsınKızlar geçen ay yumurtalarım dondurulmuştu şimdi adeti bekliyorum ama 10 gündür olamıyorum hiç belirtide yok bu durumu yaşayan var mı acaba
Ne güzel canım hamile kalmışsın işte önemli olan sorunun ne olduğunu bulup ona göre tedavi olmak. Sebepsiz infertilite olduğumuz için direk tüp bebek yapıldı halbuki dna hasarı çok önemliymis embiryo gelişimi için. Sebepsiz infertilite diye birşey yok aslında sorun var ama ne olduğunu tespit edemiyorlar . Bizim sorun bu çıktı . Vallahi zor işler 6 yıldır bıktım artık ama rabbimin takdiri elimizden geleni yapmak zorundayız. İnşaallah rabbim bize de nasip eder.iki negetif tüp bebek Medical parkta olmasına rağmen hastaneden çok memnun kaldık. Çünkü onlar elinden geleni yaptılar embiryolar kötü gelişiyorsa işte DNA hasarı olduğu için vs. O yüzden 4.tup bebeği eğer tese yaparlarsa orda yaptırmayı planlıyoruz.
Merhaba jonguil. Benzer sorunu olan biri arıyordum sizin mesajları gördüm. Bize de tese ile tedavi gerekiyor. Medical park a sordunuz mu araştırınız mı acaba diye sormak isterim saygılarNe güzel canım hamile kalmışsın işte önemli olan sorunun ne olduğunu bulup ona göre tedavi olmak. Sebepsiz infertilite olduğumuz için direk tüp bebek yapıldı halbuki dna hasarı çok önemliymis embiryo gelişimi için. Sebepsiz infertilite diye birşey yok aslında sorun var ama ne olduğunu tespit edemiyorlar . Bizim sorun bu çıktı . Vallahi zor işler 6 yıldır bıktım artık ama rabbimin takdiri elimizden geleni yapmak zorundayız. İnşaallah rabbim bize de nasip eder.iki negetif tüp bebek Medical parkta olmasına rağmen hastaneden çok memnun kaldık. Çünkü onlar elinden geleni yaptılar embiryolar kötü gelişiyorsa işte DNA hasarı olduğu için vs. O yüzden 4.tup bebeği eğer tese yaparlarsa orda yaptırmayı planlıyoruz.
Merhaba canım sizdeki süreç nasıl oldu peki tüp bebek denediniz mi? Canım Medical parkta tese oluyor ama daha konuşma yapmaya gidemedik tüp bebek tedavisini başlamaya yakın gitmeyi düşünüyorum. Haziran ayında cd56 diye bı test var onu yaptıracam hiç hamile kalmayan kişilerde eşinin spermini yabancı madde olarak görünce rahim hamilelik olmuyormuş. Bide biz sebepsiz infertilite grubundayiz değerler iyi fakat ne tedavi ne normal hiç gebelik olmadı. İşte eğer yumurta spermi yabancı madde olarak görüyorsa embiryolarin gelişimi vs. Bundan kaynaklı olabilirmiş. Dna hasarı yüzde 25 bizim onun etkisi De olabilirmiş embiryolarin gelişimi geriden gelmesine. O yüzden işte ufuk hocaya ya da Tahsin beye durumu izah edecez sperm sayısını vs. İyi olduğu için tese ye nasıl bakacaklar bilmiyorum ama Kaan Aydos bize tese ile tüp bebek tedavisini önerdi. Sizde durumlar nasıl canımMerhaba jonguil. Benzer sorunu olan biri arıyordum sizin mesajları gördüm. Bize de tese ile tedavi gerekiyor. Medical park a sordunuz mu araştırınız mı acaba diye sormak isterim saygılar
Çok teşekkür ederim cevapladığın için. Aslında durumlarımız farklı. 5 yıllık evliyiz. Eşim azospermi. 2 yıl önce Erzurumda fakültede tedaviye başladık. Eşim tese ameliyatı oldu. Maalesef hiç sperm bulunamadığı için tedavi de gerçekleşmedi. 2 yıldır hiçbişi yapmadan bekliyoruz. İstanbul da memorial ı önerdiler. Gidemedik bi türlü nasip olmadı. Şimdi Trabzona yakınız. Orayı araştırırken sizin yorumları gördüm tese ile ilgili. Bi sorayım dedim. Allahtan umut kesilmez tabi ama hiç çıkmayınca umudumuz çok azaldı haliyle.. Boş boş beklemek de olmuyo.. Hayırlısı hepimiz için..Merhaba canım sizdeki süreç nasıl oldu peki tüp bebek denediniz mi? Canım Medical parkta tese oluyor ama daha konuşma yapmaya gidemedik tüp bebek tedavisini başlamaya yakın gitmeyi düşünüyorum. Haziran ayında cd56 diye bı test var onu yaptıracam hiç hamile kalmayan kişilerde eşinin spermini yabancı madde olarak görünce rahim hamilelik olmuyormuş. Bide biz sebepsiz infertilite grubundayiz değerler iyi fakat ne tedavi ne normal hiç gebelik olmadı. İşte eğer yumurta spermi yabancı madde olarak görüyorsa embiryolarin gelişimi vs. Bundan kaynaklı olabilirmiş. Dna hasarı yüzde 25 bizim onun etkisi De olabilirmiş embiryolarin gelişimi geriden gelmesine. O yüzden işte ufuk hocaya ya da Tahsin beye durumu izah edecez sperm sayısını vs. İyi olduğu için tese ye nasıl bakacaklar bilmiyorum ama Kaan Aydos bize tese ile tüp bebek tedavisini önerdi. Sizde durumlar nasıl canım
Canım Kaan Aydos u duydun mu? azospermi hastaların üç hastadan biri Kaan Aydos sayesinde normal yolla hamile kalıyor.Çok teşekkür ederim cevapladığın için. Aslında durumlarımız farklı. 5 yıllık evliyiz. Eşim azospermi. 2 yıl önce Erzurumda fakültede tedaviye başladık. Eşim tese ameliyatı oldu. Maalesef hiç sperm bulunamadığı için tedavi de gerçekleşmedi. 2 yıldır hiçbişi yapmadan bekliyoruz. İstanbul da memorial ı önerdiler. Gidemedik bi türlü nasip olmadı. Şimdi Trabzona yakınız. Orayı araştırırken sizin yorumları gördüm tese ile ilgili. Bi sorayım dedim. Allahtan umut kesilmez tabi ama hiç çıkmayınca umudumuz çok azaldı haliyle.. Boş boş beklemek de olmuyo.. Hayırlısı hepimiz için..
Evet tv den internetten den görmüştüm bilgim var az çok. Onu da önerdiler. memorial hastanesini de çok önerdiler. İkisine de gidemedik bi türlü.. İhmal etmemek lazım vesileleri değerlendirmek lazım. Uğraşmak lazım. İki yıldır hiç bişi yapmıyoruz yani. Bizim bi de şu var değerler çok normal. Tüm değerler. Genetik testler herşey normal. O yüzden hiçbir ilaç vs tedavisi de yapmadılar. Şaşırdı doktorlar değerler herşey normalken nasıl hiç sperm bulunamaz diye. İmtihan işte. Allah ol derse olur. Aslında uzaktı şuydu buydu demeden gitmemiz lazım bu işte kim iyiyse peşine düşmek lazımCanım Kaan Aydos u duydun mu? azospermi hastaların üç hastadan biri Kaan Aydos sayesinde normal yolla hamile kalıyor.
Aynen canım bizimde herşey normal genetik test spermler.yumuerta rezervi vs. İşte son olarak DNA hasarı testi yaptık embiryolara etki ediyormus gelişimine. DNA hasar paneli var o teste yüzde kaç canlı sperm var yumurtaya giden vs. Bunlara detaylı bakılınca çıkıyor zaten az çok herşey normal görünürken meğer normal olmadığı. Bide bunun dışında bağışıklık sistemi testi var cd56 testi onu araştıyorum hiç gebelik olmayan kişiler De spermi rahim yabancı madde olarak görebiliyormus vs. Bir sürü şey var yanı incelenecek aslındaEvet tv den internetten den görmüştüm bilgim var az çok. Onu da önerdiler. memorial hastanesini de çok önerdiler. İkisine de gidemedik bi türlü.. İhmal etmemek lazım vesileleri değerlendirmek lazım. Uğraşmak lazım. İki yıldır hiç bişi yapmıyoruz yani. Bizim bi de şu var değerler çok normal. Tüm değerler. Genetik testler herşey normal. O yüzden hiçbir ilaç vs tedavisi de yapmadılar. Şaşırdı doktorlar değerler herşey normalken nasıl hiç sperm bulunamaz diye. İmtihan işte. Allah ol derse olur. Aslında uzaktı şuydu buydu demeden gitmemiz lazım bu işte kim iyiyse peşine düşmek lazım
İmtihan işte.. Hem sabredicez hem de ne gerekiyosa yapıcaz takdir Allahın. Dileyen herkese hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsinAynen canım bizimde herşey normal genetik test spermler.yumuerta rezervi vs. İşte son olarak DNA hasarı testi yaptık embiryolara etki ediyormus gelişimine. DNA hasar paneli var o teste yüzde kaç canlı sperm var yumurtaya giden vs. Bunlara detaylı bakılınca çıkıyor zaten az çok herşey normal görünürken meğer normal olmadığı. Bide bunun dışında bağışıklık sistemi testi var cd56 testi onu araştıyorum hiç gebelik olmayan kişiler De spermi rahim yabancı madde olarak görebiliyormus vs. Bir sürü şey var yanı incelenecek aslında
Histereskopi rahim filmi miKizlar banada yardimci olurmusunuz trabzonda histereskopi yaptiran var mi
hayır canım rahim filmi çektirdim rahme girip bakıyorlar histereskopi yontemiyle bi sorun varsa düzeltiyorlar benimde aşılama esnasında rahme giriş olmadıHistereskopi rahim filmi mi
Merhaba, rapor almak için nasıl bir yol izledin bana detaylı bir şekilde anlatabilir misin? Ben daha önceki denemeleri raporsuz yaptırmıştım şimdi rapor almak istiyorum.Arkadaşlar tüp bebek raporumu aldım. İyi bir doktorda tedavime başlamak istiyorum. Bizdeki sorun sperm sayısının az olması ve ileri hızlı hareketli sperm sayısında sıkıntı olması. Daha önce 2 kez normal yoldan hamile kaldım ve düşükle sonuçlandı. Bana önerebileceğiniz iyi bir doktor var mı? Süleyman Güven , Ufuk Yılmaz, Hasan Tahsin arasından kimi seçmeliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?