Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Rapor almak için tıp fakültesinde kadın doğum polikliniğine gittim. Ya 9 numaralı yada 10 numaralı odaya girdim. Hangisi olduğunu hatırlamıyorum. Orada rapor almak istediğimi söyledim. Bana liste verdiler. Listeyi tamamlayıp aynı yere teslim ettim. Listede rahim filmi, dahileyeden muayene, 3 kez faklı zamanda yapılan sperm testi, nüfus örneği, fotoğraf, SGK bilgileri, amh sonucunu gibi evraklar vardı. Bence sen tıp fakültesi kadın doğum sekreterliğinden detaylı bilgi alabilirsin. Zaten rapor için tıpa gitmek zorundasınız

Raporda aşılama sarti varmi peki

raporda aşılama şartı yok. daha doğrusu doktor bizi tüp bebeğe yönlendirdi. aşılama başarısız olur dedi. galiba hastalara göre değişebilir.

Kızlar ben de temmuzda karadeniz hastanesinde ufuk beyle başlayacağım tedaviye. Bana bu ay sadece estrofem verdi. Vitamin desteği falan hiç vermedi. Yaptıranlar memnun musunuz ufuk beyden?

Kızlar ben de temmuzda karadeniz hastanesinde ufuk beyle başlayacağım tedaviye. Bana bu ay sadece estrofem verdi. Vitamin desteği falan hiç vermedi. Yaptıranlar memnun musunuz ufuk beyden?
Ben Ufuk hocanın hastasıyım. İlk tedavide hamile kaldım çok şükür. Bebegim şimdi kollarımda. Amh düşük ve esimin morfolojisi düşük. Ufuk hoca çok iyidir. Tavsiye ederim.

Ben Ufuk hocanın hastasıyım. İlk tedavide hamile kaldım çok şükür. Bebegim şimdi kollarımda. Amh düşük ve esimin morfolojisi düşük. Ufuk hoca çok iyidir. Tavsiye ederim.
İçime su serptin çok çok teşekkür ederim. Allah evladına uzun ömür versin. Peki sana tedavi öncesinde takviye gıda vitamin falan önermiş miydi?

İçime su serptin çok çok teşekkür ederim. Allah evladına uzun ömür versin. Peki sana tedavi öncesinde takviye gıda vitamin falan önermiş miydi?
Hayir önermedi. Hatta hamile iken bile vitamin kullandirtmadi sadece demir ilaci kullandim. Çok ilaç taraftarı değil sanırım. Neden sordunuz vitamini?

Hayir önermedi. Hatta hamile iken bile vitamin kullandirtmadi sadece demir ilaci kullandim. Çok ilaç taraftarı değil sanırım. Neden sordunuz vitamini?
Garip geldi bana folik asit bile başlatmaması. Acaba ilgilenmiyor mu diye düşündüğüm için sordum. Cevabın için teşekkür ederim. İnşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın.

Merhaba arkadaşlar FSH değerim 11.4 çıktı e2 De 85 ikiside yüksek tüp bebek yolu göründü gibi bize.. rapordan bahsetmissiniz.zor mu alması ? Tıp fakültesi den mı alınıyor ? Rapor almadan tedavide başlanıyor mu ?

Canım ben ufuk beyde yaptırdım transferi hasan tahsin yaptı bi problem olmadı normalde takıbi de onda yaptırıyordum ama memnun olmadığım için bıraktım numuneye gidiyorum Ercan aydemir e.tupte iyi olabilir ama gebe takibinde bi artışını görmedim hatta bi kaç kez kanama olduğunda hiç ilgi olmadı hastanede doktoru bile aramadilar doktora da her zaman ulasamadim

Garip geldi bana folik asit bile başlatmaması. Acaba ilgilenmiyor mu diye düşündüğüm için sordum. Cevabın için teşekkür ederim. İnşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın.
Canım geçen haftaya kadar benim gebe takibini de ufuk bey yapıyordu arkadaşın dediği gibi çok ilaç taraftarı değil hatta benim ikiz gebelik olmasına rağmen 3 aydan sonra progestani bıraktırdı baska ikiz bekleyen arkadaşlarımın hepsi progestani iğnesini kullandı doğurana kadar

Canım fsh çok yüksek değil benim tedaviden 2 ay önce 17.75 di testere dişli aslan pencesi kuru kullandım ve 1 ayda 7 ye düştü tavsiye ederim ama e2 değeri için bişey diyemeyeceğim zor değil ayrica fakülteden rapor almak sadece tahliller ve alınması gereken evraklar var onları hallettikten sonra yaklaşık 1 ayda elinize geçiyor rapor

Canım Allah aşkına şöyle dün aldım hayıt tohumu ve aslan pençesi nasıl kullanıcam soylermisin? Sabah demleyip içtim hayıt tohumunu trabzonda kime gideyim ufuk beye bir kez gittim ama kızıma hamileydim öylesine gitmiştim sonra bakiye hanimda doğumum oldu.. şuan çok üzgünüm anlatamam ne yapsam bilmiyorum bu ay deneyelim diyor eşim yine olmazsa Trabzon'a gidelim diyor.. ufuk bey mı iyi Hasan Tahsin mı ? B

Sen r
Sen rapor aldın mı canım ? Rahim filmi falan zor mu ? Gümüşhane feyiz biz gidiş geliş yapicam mecbur küçük bebeğimde var Allah yardımcımız olsun birde bu estradiol çok mu yüksek ya niye böyle oldu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…