• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trafikte bana edilen küfür ve eşim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkes bir şeyler demiş eleştirmiş ama kabak benim beybilime patlamış ya hahahaha. Kız o değil de en son “kocam seni s.ker” küfrünü çingene kavgasında duymuştum donunu indirebilir her an koş kaçıp gidelim burdannnn😂😅
Görüntü olarak gözümün önüne, tramvay durağında kavga eden kadınların olduğu video geldi. Kavga sırasında birbirlerine çiş atıyorlardı.

Merhaba kızımla aracımla bir yere giderken yan taraftan geleni görmedim motordaki adam bana el kol hareketi ile bir şeyler dedi ben de ne var ya gibisinden el kol hareketi yaptım. Ama adamlar 2 dk sonra önüme çıktı bana a.. k. Dedi ben nir şey yapamadan gittiler. Ben de o kadar sinirlendim ki bulamayacağımı bile bile peişne takıldım o küfrü ona iade etmek için. Ama bulamadım. Eve geldik canım bayağı sıkıldı. Eşim anladı ne oldu diye sordu ben de anlattım gözlerim doldu ne dedi dedi. Ben de söyleyemedim hem gururuma dokundu hem utandım. Eşim de kızdı felan ama ha igidelim şikayey edelim felan demedi. Ve ben anlatırken önce güldü. Neden gülüyorsun dedim adamı takip etmeme gülmüş ben erkek halimşe takip etmem sen neden takip ediyorsun dedi ona da ayrıca sinirlendim. Neyse bir kaç gün sonra ben eşime adam bana böyle dedi dedim. O gün de polisi aradım polis de gelin şikayetçi olun kamera varsa buluruz dedi. Ama eşim hadi gidelim şikayet edelim felan demedi. Erkek olarak bu küfür pnun zoruna gitmesi gerekmiyor muydu. Ben kızdığım için şimdi aramış hadi gidelim diyor ben de gitmedim zaten 1 hafta geçti üzerinden eşime kızgınım sizce haksız mıyım
Cok garip bir konu cok. Kocan neden sikayetci olmadi cunku mantikli davranmis. Gulmesi can sikici olabilir ama yine de ortaligi atese vermemesi dogru. Sen neden elalemin adamini takip ediyorsun arabada cocugun da varken? Ya camdan bi yumruk sallasa ne olacak?

Cok garip bir konu cok. Kocan neden sikayetci olmadi cunku mantikli davranmis. Gulmesi can sikici olabilir ama yine de ortaligi atese vermemesi dogru. Sen neden elalemin adamini takip ediyorsun arabada cocugun da varken? Ya camdan bi yumruk sallasa ne olacak?
Kapıları kilitleniyormuş arabasının. Camlar da kırılmaz olduğu için ellam, biz bütün forum g….. m.. ö….. olduğumuz için anlamadık 🤣

Herkes bir şeyler demiş eleştirmiş ama kabak benim beybilime patlamış ya hahahaha. Kız o değil de en son “kocam seni s.ker” küfrünü çingene kavgasında duymuştum donunu indirebilir her an koş kaçıp gidelim burdannnn😂😅

Görüntü olarak gözümün önüne, tramvay durağında kavga eden kadınların olduğu video geldi. Kavga sırasında birbirlerine çiş atıyorlardı.
Gereksiz bilgi geçiyorum🤣 o kavgalara polis gelirse de altlarına s.çıyorlarmış. polis ekip arabasına bindirmesin diye😁

Merhaba kızımla aracımla bir yere giderken yan taraftan geleni görmedim motordaki adam bana el kol hareketi ile bir şeyler dedi ben de ne var ya gibisinden el kol hareketi yaptım. Ama adamlar 2 dk sonra önüme çıktı bana a.. k. Dedi ben nir şey yapamadan gittiler. Ben de o kadar sinirlendim ki bulamayacağımı bile bile peişne takıldım o küfrü ona iade etmek için. Ama bulamadım. Eve geldik canım bayağı sıkıldı. Eşim anladı ne oldu diye sordu ben de anlattım gözlerim doldu ne dedi dedi. Ben de söyleyemedim hem gururuma dokundu hem utandım. Eşim de kızdı felan ama ha igidelim şikayey edelim felan demedi. Ve ben anlatırken önce güldü. Neden gülüyorsun dedim adamı takip etmeme gülmüş ben erkek halimşe takip etmem sen neden takip ediyorsun dedi ona da ayrıca sinirlendim. Neyse bir kaç gün sonra ben eşime adam bana böyle dedi dedim. O gün de polisi aradım polis de gelin şikayetçi olun kamera varsa buluruz dedi. Ama eşim hadi gidelim şikayet edelim felan demedi. Erkek olarak bu küfür pnun zoruna gitmesi gerekmiyor muydu. Ben kızdığım için şimdi aramış hadi gidelim diyor ben de gitmedim zaten 1 hafta geçti üzerinden eşime kızgınım sizce haksız mıyım
Arabada kızınız varken adamları takip ettiniz öyle mi

Gururunuz kızınızdan oncelikliydi yani
Pes diyorum

Bu devirde heyt diyene bir şey demeyeceksin haberlerde görüyoruz milletin başına neler geliyor sonra sövecekseniz söv ama bu devirde milletle tartışmaya girilmez. Polise gitseniz de bir şey çıkmayacak muhtemelen.

Bu ne sinir anlamadım. Trafikte herkes mükemmel sürücü mü motorcuyu felan sıkıştırmadım. İki taraflı gisiş gelişli caddeden karşı yola geçecektim baktım boi geçerken ara yoldan o caddeye girmiş görmedim. Adam zaten motorda ben arabadayım sadece o küfrü anasına iade edecektim. Ve basıp gitme fikrim vardı. Yanlış olabilir tabi ki. Ama öfkeme yanik düştüm. Eşim beni hiç bir zaman savunmadı o yüzden hatta eve gidip anlatınca krsin gülecek dedim ve güldü. Yani senin karına küfür edilmiş sen gülüyorsun tabi o zanan ne dediğini söylemedim.3 gün sonra söyledim. Ama yine de bir sinirlenmesini beklerdim. Eşimi tanıdığım için fevri hareket etneyeceğini bildiğim için anlattım zatrn aslında anlaymayacaktım o anladı bir şey olduğunu
Felan yazan insanlari cok ciddiye alamiyorum artik ya. Falan o kelimenin dogrusu. FALAN. Esiniz cok tepki vermedigine gore sizi taniyor demek ki, ne diyelim.

Felan yazan insanlari cok ciddiye alamiyorum artik ya. Falan o kelimenin dogrusu. FALAN. Esiniz cok tepki vermedigine gore sizi taniyor demek ki, ne diyelim.
Daha öncw de bir konum da FALAN yazmıştım aynı şeyi bir yazmıştı falan yazanları ciddiye almıyorum diye. Şimdi de demek ki doğrusu bu FELAN yazayım dedim şimdi de bu yorum. 🤣🤣

O.... ponçiği sen saatlik yattığın adamlarla uğraş bırak benim kpnumu hepinizin konularına baksam bir b... olmaz sizden
Allah senin esine, dostuna, cocuguna sabir versin ve bizleri senin gibilerle karsilasmaktan korusun.

Gereksiz bilgi geçiyorum🤣 o kavgalara polis gelirse de altlarına s.çıyorlarmış. polis ekip arabasına bindirmesin diye😁
Aynı dakka hem boklarının hem çişlerinin gelmesini nasıl başarıyorlarmış, bilgili bir bayan gördüm sizi sorayım dedim 🤣

Kocanızı kıskandırmaya çalıştıkça adam bunu fark ediyor ve kıskanmıyor. Bunu artık anlayın ve gereksiz yere kendinizi ispatlamaya çalışmayın. Bir gün başınıza bir bela alırsınız bu gidişle.

O.... ponçiği sen saatlik yattığın adamlarla uğraş bırak benim kpnumu hepinizin konularına baksam bir b... olmaz sizden
IMG_4455.webp

Bende küfürü anlamadım genelde buradaki şeyleri anlamadığım için gerizekalı mal öküz diye kendim doldurdum bu sefer inşallah doğrudur 😀
Ben de oyle dusundum ama gun yuzu gormemis kufurler de cikabilir hanimefendiden, belli ki bu konularda bir becerisi var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X