• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trafikte bana edilen küfür ve eşim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Trafiğe ilk çıkışınız mı 😄 trafikte olur böyle şeyler bir gün siz de çocuğunuz yokken biri önünüze kırar söversiniz nabalım inip aşağı düelloya mı çıkalım. Napsın kocanız niye bu kadar basit bir şeyi bu denli büyüttünüz. Allah başka dert vermesin

Kapıları kilitleniyormuş arabasının. Camlar da kırılmaz olduğu için ellam, biz bütün forum g….. m.. ö….. olduğumuz için anlamadık 🤣
Hahahhaah 😁 ben yorumlari okumadan butun masumiyetimle yazmistim, sonra okudum ver gordum ki g… m… ö… hepimizi kocasina dovdurmeyi deneyebilir 🤷🏻‍♀️ kocasi yok dovmem diyip gulerse kendisi pesimize takilabilir.

Aynı dakka hem boklarının hem çişlerinin gelmesini nasıl başarıyorlarmış, bilgili bir bayan gördüm sizi sorayım dedim 🤣
Ay bilmiyorum🤣 polis bir arkadaşım var. Bu yüzden kac kere emniyete götürmekten vazgeçtiklerini söylemişti. Taktik yapiyorlarmış resmen.Bendeki bilgi de ondan🤣

Hahahhaah 😁 ben yorumlari okumadan butun masumiyetimle yazmistim, sonra okudum ver gordum ki g… m… ö… hepimizi kocasina dovdurmeyi deneyebilir 🤷🏻‍♀️ kocasi yok dovmem diyip gulerse kendisi pesimize takilabilir.
Dövdürmeyi denerse yine iyi. Halvet ettirmekle tehdit etti 😔 ama neyse ki eşi olan beyefendi böyle bir şeye çingeneler misali donuna ederek güler, kendisi de bunu kendi kendine başaramaz. Rahatız 🤲🏻

Evet eşim umursamaz bir tiptir. Yazın halası birinden dayak yemiş ortalığı yıktı. Ama brn anlatınca peşinden gittim diye güldü benim sorunum bu derdimi anlatmak iken yok trafikte kural anlatan mı dersin eski konumj açan mı derssin. Bşraz zekamı kullanırsam adam kıytırık bir motorda zaten ben arabadayım ananın a. Koy deyip kaçacaktım
Jddjdjdhhdhd 😆

Kocam adama gitsin demedim zaten birlikte karakola gidip şikayet etmek istedim. Araba onda kaldı bebek olduğu için gidemeidm. Arabdaki çocuk bebek olan değil bu arada
Tamm hadi eşin gözü dönen bı insan hazmedemiyor ne yapar sence

Görüntü olarak gözümün önüne, tramvay durağında kavga eden kadınların olduğu video geldi. Kavga sırasında birbirlerine çiş atıyorlardı.
Tam olarak o videoyu kastettim ama çiş kısmını eklemedim midesi hassas olanlarda travmatik olabilir hahaha

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X