Trafikte kadın sürücü terörü

14 yildir araba kullaniyorum, gecen yil ilk kazami yaptim hem de avm otoparkinda arkamdaki hanim kizimiz frene basacagi yerde gaza basip arkadan bindirdi, arabada kizim vardi neyse ki oto koltugundaydi, burnu kanasa parcalardim o salagi...

erkegin de kadinin da kötü kullanani var, ama bence kadinlar genellikle daha basit hatalar yapiyor, temde makas atarak ilerleyen kadin surucuye rastlamadım hic mesela. Sinyal vermeyenlerin, aniden onune kiranlarin, asiri hiz yapanlarin cogu da erkek, erkekler fazla ozguvenden ciddi kazalara sebep olacak hatalar yaparken kadinlar daha saskin hatalar yapiyorlar sanki.

Bunun kadını erkeği yok,dikkatsizlik ve kurallara uymama var sadece,aslında trafikte bir tek şöförlerin değil yayalarında dikkatli olması gerek,bazı kazalarda maalesef hata yayalarda oluyor.

Bence cok haklisin esim bayan surucu gordumu yanina daha temkinli yaklasiyor cunku hakkaten rezalet kullaniyorlar bende cok sahit oldum birde burda konu acan bikac bayan vardi araba surme sevdasi trafigi birbirine katip hala araba surmeyi ogrennek icin trafige cikan o sadece bir ornek ama bunun gibiler trafik egitim alani degil o insanlarda cansiz manken degil anlatamassin beceremiyosan git otur bi birak surme diye cok sovmuslugum var kendilerine

Kadın erkek farketmiyor nice kadın şöforler va ki tanıdığım erkeklerden iyi araba kullanıyor. Şuan kız kardeşim ehliyet almaya çalışıyor.3. sınavından da kaldı "üstelik cidden hiç bir suçu yokken " komisyondaki hocalar bıraktıkları için eğleniyorlarmış arkalarından gülüyorlarmış bu arkadaşlar acaba bu kadar insana ehliyet verirken nerdeydi tamam yasalar değişti vs. bu kadar eziyet edilmemeli. Gerçekten sorunlu gördüklerine ehliyet vermesinler.

canım bana da dün arkadan yapıştırdı bir öküz..
kaj en kötüsü sabah arabanı vuruk olarak görmedir kesin. Başına gelmesin de gelirse böyle inanılmaz kötü hissediyor insan kendini.
Bize 2 kere oldu park halinde vurup gitmişler.
Babamların arabasının da camına vurmuşlar. Kırmak istemişler ama cam çok sağlam olunca buz kesmiş ama dökülmemiş. böyle insanlar da var işte.

Valla en çok sinyal vermeyen, ışıklara dikkat etmeyen gözlemlediğim kadarıyla kadın sürücülerdi ben yayayken kadın sürücü olduğunu gördüğümde o epey uzaklaşmadan hareket etmiyorum açıkçası. Trafik canavarlarından kadın olanları ihmalkarlıktan, erkek olanları da artistlik yapmak istediklerinden kazalara sebep oluyorlar

Hele o tali yoldan ana yola birden bire hızlıca çıkanlara ne demeli. Genelde hemcinslerimle karşılaşıyorum ve ben suçluyöuşum gibi bakış atmaları yokumu? Arabadan inip saç baş dalasım geliyor!!
Kadın her yerde kadın sanırım. Trafikte birbirini kesen kadınları çok görüyorum. Bu biraz da altında olan arabanın markasıyla bağlatılı sanırım. Kadın iyi bir arabadaysa hem cinsini ezmeye daha rütbeli buluyor kendini sanırım. O bakışlar yok mu o bakışlar bir erkek anlamaz ama bir kadın şıp diye anlar.

Rabbim merhamet versin
Arabayı görmedim eşim hemen servise götürdü
Daha 6 ay önce almıştık...
Kısmet ne diyelim 5yıldır araba kullanıyorum hiç böyle bir şey başıma gelmemişti..

Kadınlar ihmal etmiyor, bence erkeklerden daha tedbirliller. SAdece kadınlar korkuyor ya da panikliyor.
Bundan kaynaklı unutkanlık diye düşünüyorum.

Rabbim merhamet versin
Arabayı görmedim eşim hemen servise götürdü
Daha 6 ay önce almıştık...
Kısmet ne diyelim 5yıldır araba kullanıyorum hiç böyle bir şey başıma gelmemişti..
Allah beterinden saklasın. Kudaklıyorlar ya bir de.. Sonra uğraş dur sigortayla.

kadın sürücülerin hepsiyle trafikte karşı karşıya kalmışsınızda sanki genelleme yapıyosunuz, ayrıca da biraz el insaf yahu sizde kadınsınız bilirsiniz çektiklerimizi, minibüsçüsü, taksicisi, otobüsçüsü sıkıştırıyor. abazası önümüze kırıyor, sapığı el ağız işareti yapıyor, hep bir panik halindeyiz, birde hemcinslerimiz tarafından taşlanıyoruz yazık ya , kadınlar trafikte neden öyle saydığım sebeblerle bir düşünün bakalımda gerçeği görün...

İnsanlar arabalarını tanımadan, kursta aldığı yetersiz dersle ve tabiki trafik kurallarını bilmeden yola çıkıyor maalesef. Dün telefonla konuşurken araba kullanan ,avm yolunda sebepsiz pat diye duran bir kadına çarpıyordum az daha. Önünde araba yok, yol ortasında durdu.
Bugün ısiklarda yeşil yandığında arabayı kaldıramayan bir bayan yüzünden kırmızı yandı maalesef beklemeye devam ettik.
Benimde başıma çok geliyor bu ara yanlız değilsiniz.
Burdada konu açıldığında hep yazarım , ders alın, arabanızı tanıyın, trafiğin olmadığı saatlerde sakin yollarda pratik yapın diye. Yetmez çünkü kursta oğrenilen bu bir gerçek. Ben kurstan park etmeyi bile bilmeden ehliyetimi aldım , geneli böyle maalesef. Bir bütün araba kullanmak, park etmek, sinyal vermek, aynaları kullanmak, far yakmak, arabayı uygun viteste birakmak , seride uymak vs. Sadece arabayı kaldırıp yolun ortasından gitmekle araba kullanmış olmuyor kimse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…