- 19 Kasım 2013
- 18.890
- 34.114
- 798
Ya dediğim gibi sizi suçlamak için söylemedim ama haber de mi izlemiyorsunuz? Daha bu akşam haberlerde izledim, bir motor sürücüsü genç kadını iki kişi dövdü trafikte,kavgayı çıkaran da araç sürücüsünün eşi olan kadındı. Sonra durdurmaya çalıştı motor süren kız,polis çağırıcam diye,bir de arabayı üzerine sürdüler. Hatta kızcağız erkek arkadaşını aradı çağırdı, o da kızı döven adamı dövdü,kavga çıkaran kadın(araçtaki)çocuk var arabada diye söyleniyordu ama motorlu kızı eşi yerde boğazlarken arabadaki çocuğu umurunda değildi.Bilmiyordum ben de yeni ehliyet aldım iki yıl falan oldu ben nereden bileyim gelip bana vuracağını asla tahmin edemezdim koskoca kadın neden gelip bana vursun nitekim oldu işte evet kapıları kilitlemek gerekiyormuş eşim gelir yanmaz bunu söyledi zaten kapılarını kitleyeceksin camı kapatacaksın video kaydını alacaksın diye
ikisi de polis eşliğinde götürüldüler. Ne bileyim arabadan inip cami indiren,aynayı kıran. Elinde sopa ile insanların üzerine yürüyen tipler var.
Hatta bilerek çarpıp sizi arabadan indirip aracınızı çalmak,yada sizi gasp etmek isteyen tipler var.
Bunun ehliyeti yeni almanızla ilgisi yok,her gün haber düşüyor önümüze nereye bakarsak zaten. heryerdeler bu tipler. Kadın çocuk dinlemiyorlar.
Kendi güvenliğiniz için kimseyle ,haklı da olsanız muhattap olmayın. Gerekiyorsa polis çağırın.