• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trafikte şiddet gördüm

Bilmiyordum ben de yeni ehliyet aldım iki yıl falan oldu ben nereden bileyim gelip bana vuracağını asla tahmin edemezdim koskoca kadın neden gelip bana vursun nitekim oldu işte evet kapıları kilitlemek gerekiyormuş eşim gelir yanmaz bunu söyledi zaten kapılarını kitleyeceksin camı kapatacaksın video kaydını alacaksın diye
Ya dediğim gibi sizi suçlamak için söylemedim ama haber de mi izlemiyorsunuz? Daha bu akşam haberlerde izledim, bir motor sürücüsü genç kadını iki kişi dövdü trafikte,kavgayı çıkaran da araç sürücüsünün eşi olan kadındı. Sonra durdurmaya çalıştı motor süren kız,polis çağırıcam diye,bir de arabayı üzerine sürdüler. Hatta kızcağız erkek arkadaşını aradı çağırdı, o da kızı döven adamı dövdü,kavga çıkaran kadın(araçtaki)çocuk var arabada diye söyleniyordu ama motorlu kızı eşi yerde boğazlarken arabadaki çocuğu umurunda değildi.
ikisi de polis eşliğinde götürüldüler. Ne bileyim arabadan inip cami indiren,aynayı kıran. Elinde sopa ile insanların üzerine yürüyen tipler var.
Hatta bilerek çarpıp sizi arabadan indirip aracınızı çalmak,yada sizi gasp etmek isteyen tipler var.
Bunun ehliyeti yeni almanızla ilgisi yok,her gün haber düşüyor önümüze nereye bakarsak zaten. heryerdeler bu tipler. Kadın çocuk dinlemiyorlar.
Kendi güvenliğiniz için kimseyle ,haklı da olsanız muhattap olmayın. Gerekiyorsa polis çağırın.

Yemin ederim ki orda ki adamlara yalvardım bişey yapın yardım edin diye ses kayıtlarım var görüntü gitmiş o arbedede ama sesler duyuluyor kimse kılını kıpırdarmadı neden bilmiyorum sadece izlediler beni döven ve yanında ki gidince hatta bir kadın dedi ki seni sessiz gördü yaptı bana yapamazdı dedi… içinden dedim madem saba yapamazdı neden o kadını durdurmadın neden ben sakatlanana dek dövülmemi izleyip sonra bana su getirdin o saniyelerde sadece izlediler kayıtta benim yeter vurma yeter dediğim sesler duyuluyor
Yazıklar olsun. Bir erkek için kadın kavgasını ayırmak ne kadar zor olabilir . Toplumun bu hali çok korkutucu gerçekten , zombi gibi izlemek nedir ya .

Artik insanlar gozunun ustunde kas var deyip adam dovuyor valla trafikte acikcasi ters yoldan geldiyse nekadar geldigine bakmadan karsi tarafin yoldan cekilmesini bekliyorum bende hareket etmiyorum. Ters yonden gittiyseniz haksizsiniz ancak siddete basvurarak onlarda hakliyken haksiz duruma dusmus. Arabada cantanizdami yoktu vurmak icin, ne bileyim sacina yapişsaydiniz falan. Malesef ulkede adalet sistemi cok zayif, insanlar kendi adaletini kendi saglamaya basladi.

Ya gerçekten eşim de böyle söylüyor ben yeni ehliyet aldım ve iki yıl falan oldu neden trafikte insanlar böyle canavar gibi yani o kadar ölümler oluyor her şey oluyor neden yani arabaya binince insan başka bir canlıya mı bürünüyor anlayamıyorum
2 yıllık ehliyet aktif araba kullanan birisi iseniz hicte yeni değil, yeni ehliyet demeyin lütfen. Eksikleriniz varsa ekstra ders almalisiniz.
Ayrıca trafikte yaşanan olayları hiç mi Tv'de görmediniz? Çok geçmiş olsun, bundan sonra asla ama asla arabadan inmeyin

Back
X