• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tramsferin 5. Günü 3bb embriyo transferi oldum idrada kacinci günde çıkar

Gokyuzuuuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2023
1.387
351
53
5. Günum transfer olalalö dondurulmuş embriyo 3bb embriyo gulue yaptırdım transfer edilirken doktoruma 4. Kalitede falan diyordu doktorda cok iyi dedi acaba idrarda kacinci gün çıkar belirtilerim yok iştahım artmış bide arada sol kasiha batma oluyor regl agrisi cok nadir girip çıkıyor

Mrb ilk transferim 5. Gün 3bbydi. 5. Gün test negatif 6. Gün silik cizgiydi. 2. Transferin 6.gun 4bbydi 5. Gün silik cizgiydi gördüm

Hic idrar testi yapmadım öncesinde çoğu kez yanılttı beni testler 2 3 kez pozitif çıktı kosa koca hastaneye gittim negatifti o yüzden direkt 6.gun kan testi yapmıştım 46 çıkmıştı

5. Günum transfer olalalö dondurulmuş embriyo 3bb embriyo gulue yaptırdım transfer edilirken doktoruma 4. Kalitede falan diyordu doktorda cok iyi dedi acaba idrarda kacinci gün çıkar belirtilerim yok iştahım artmış bide arada sol kasiha batma oluyor regl agrisi cok nadir girip çıkıyor
Başka kimse yokmu

Back
X