transfer günüm yarın dua edin bana

zeyra

rabbimin mucizesi gizemim
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2009
6.211
27
158
meraba arkadaşlar ben siteyi uzun zamandır takip etmekteydim özellikle bu bölümü çünkü 5 senedir denemediğimiz tedavi yöntemi kalmadı ilaç,aşılma,en sonunda tüp bebğe karar verdik şu an ankaradayım gazide tedavimi gördüm yarında transfer günüm 16 yumoş toplanmıştı dün 7 tanesi döllenmiş az önce aradım nasıl sizce bizimki sebepsiz infertilite dua edin bana ne olur:Saruboceq:

canım dualarım seninle inşallah bu sefer meleklerine kavuşursun allah yardımcın olsun

teşekkür ederim arkadaşlarım bu site sayesinde bu bölüm sayesinde okuduklarım sayesinde birazda tedaviye karar verdim çünkü çok korkak bi yapım var iğneyi görünce bile dayanamayan ben kaç iğne yaptım kendime sizden cesaret alarak rabbim umarım hepimize annelik duygusunu tattırır :Saruboceq:

Rabbim yar ve yardımcın olsun bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsun sağlıkla gelsin canım.

Allah yardımcın olsun arkadaşım
Rabbim gönlüne göre verir inşallah:Saruboceq:

canım embıryo sayısı cok guzel sanırım sana 3 tane transfer edılır dıgerlerıde dondurulur negatıf sonuc cıkma ıhtımalıne karsı ma ınsallah tutar hayırlı sonuclarını alırız

tşkler arkadaşlar teyzelerinin verdiği bu moral sayesinde tutuncaklar inşallah birde ben bişey soracağım transferden sonra 5 gün dinlenip yolculuk yapsam bişey olurmu acaba gitmemeizde gerekiyo otobüs yolculuğu 8 saat sürüyo burdan :çok üzgünüm:

Rabbim yar ve yardımcın olsun. ınşallah sana sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder.

bu mubarek günler hürmetini rabbim yardımcınız olsun. isteyen herkese tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız...

canım sana hayırlı transferler inşallah sağlıklı bebişler olur embriyoların...

inşallah arkadaşlarım moralim sizin sayenizde dahada güzel oldu teyzeleri

zeyracım benimde transferim yarın olacak beraber takip ederiz artık umarım bu mübarek günlerde allahım tüm isteyenlerin gönlüne göre versin canım beraber gün sayarız artık kaydirigubbakcemile5

inşallah gülenciğim ALLAHım tüm anne olmak isteyenlere nasip eder bu duyguyu sen nerede tedavi gördün ben gazi üniversitesinde mehmet hocaydı ama toplama işlemini mesut hoca yaptı inşallah canım senin ne kadar çıktı embriyoların 7 tanecik bebiş döllenmiş bende rabbim herşeyin hayırlısını versin canım benim

zeyracim hayirli olsun transferin
allahim yardimciniz olsun
insallah guzel sonuc alirsin

canım ben anatolia da yaptırdım tedavimi benim çok fazla yumoşum yok ama umudm çok :) doktorum bülent tıraş bakalım canım artık allahtan hayırlısını diliyorum hepimiz için

ben inanıyorumki gülencim seninle aynı gün bayram edeceğiz eee artık o kadarda olsun dimi:) yarın bebişlerimiz içimizde olacak ve annelerini bırakmayacaklar inşallah içimizi ferah tutmalıyız o güzel haberlerimizi buradan yazışırız artık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…