transfer günüm yarın dua edin bana

ınş tutunurlar sana sıkısıkı..............ınş rabım guzel sevınç nasıp etsın...........dua ıle

tedvin hayırlı olsun canım.5 günden sonra yolculuk problem olmaz.benim dr ertesi gün yolculuğa çıkabilirsiniz diyordu.sürekli yatma ama ağır işte yapma canım.

tedvin hayırlı olsun canım.5 günden sonra yolculuk problem olmaz.benim dr ertesi gün yolculuğa çıkabilirsiniz diyordu.sürekli yatma ama ağır işte yapma canım.

teşekkür ederim arkadaşım ne bilim ya insan herşeyden tırsıyo işte zaten gitmek zorundayız bizim oraya uçakta yok mecbur otobüsle gideceğiz

insaallah tutunurlar canim rabbim emeklerini bosa cikarmasin kucagina almayi nasip etsin benim transferimde yarin sende dua et rabbim her kezi sevindirir insaallah

teşekkür ederim arkadaşım ne bilim ya insan herşeyden tırsıyo işte zaten gitmek zorundayız bizim oraya uçakta yok mecbur otobüsle gideceğiz

canım koltuğu biraz yatır beline ve göbeğine küçük yastık koyup desteklersen çok rahat ediyosun karnın hareket etmiyor.ben öyle yaptım yolculuğum çok rahattı.ben transverin 2 günü yola çıktım.

insaallah tutunurlar canim rabbim emeklerini bosa cikarmasin kucagina almayi nasip etsin benim transferimde yarin sende dua et rabbim her kezi sevindirir insaallah

canım meraba dualarım seninle ve bütün anne adayları için inşallah rabbbim bizim için hayırlısını versin bitanem benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…