Kanda cikicak tabi baksana idrarda ciktiİnşAllah Canm benm çok sağol bakalım kan da falan çıkacak mı güzel ilerleyecek mi ay çok heyecan var değişik saskınım durgunum
ay sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına al inşAllahİnşAllah kuzum benm
Aman hemşire nerden bilecek boşver dinleme nileNosking Ssevincli papatyakokankadin Ahsen555
Canımlarrr1 saat önce yaptım dün kanıma giren Nosking cimm sağolsun
Bugün 7. Günüm hemşireme yazdım çok erken yapmssn yanlış çıkar dedi moralimi bozdu ama olsun İnşAllah vardır 3 yıl sonra ilk defa çift çizgi gördüm hamdolsn Rabbime
Hamilesin canım maşallah Allah tamamına erdirsinNosking Ssevincli papatyakokankadin Ahsen555
Bugün 7. Günüm hemşireme yazdım çok erken yapmssn yanlış çıkar dedi moralimi bozdu ama olsun İnşAllah vardır 3 yıl sonra ilk defa çift çizgi gördüm hamdolsn Rabbime
İnşAllah canım dua et bende hepinize ediyorumKanda cikicak tabi baksana idrarda ciktihayırlısıyla güzel ilerleyecek ben inanıyorum
Ağzın bal yesin kuzum İnşAllah öyleyimdirHamilesin canım maşallah Allah tamamına erdirsin
Ya canım sorma keske demeseydim onaAman hemşire nerden bilecek boşver dinleme nile
Ben de görüyorum valla var yani bu test nasıl yanlış olacakAyy sağlıkla ilerlesin inşallah ikiye ikiye katlansın. 2 hafta sonra da kalp atışlarını duy Allah'ın izniyle
Bu arada tüm gebeliğin boyunca hemşirelere takılma bazıları moral bozmayı özellikle çok seviyor. Doktorun söylediği esas bizim için
İnşAllah canım benimay sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına al inşAllah
Keşke ben deseydim sana dün. Ben test yapınca böyle diyeceklerini biliyordum kimseye bir şey söylemedim. 9.gun kan testine gittim sonuç cıktı, 12.gun artış için gittim o zaman söyledim arayıpYa canım sorma keske demeseydim ona
İnşAllah dediğin gibi olur kuzum cuma günü kan veririm diye düşünüyorum
Senin 9. Gün kaç çıkmıştı değerin kuzum ?Keşke ben deseydim sana dün. Ben test yapınca böyle diyeceklerini biliyordum kimseye bir şey söylemedim. 9.gun kan testine gittim sonuç cıktı, 12.gun artış için gittim o zaman söyledim arayıp
Kaç sene sonra pozitif görmüşüz tamam onlar da kendilerince haklı da bırak biz de sevinek niye bozuyorsun...
Cuma 11.gün oluyor inşallah şöyle bi 1000 üstü bi değer Allah'ım
Tatlım sen naptın gittinmi hastaneyePazartesi bakalim ne dicek yine artış olmazsa o zaman söylerim bant kullanalım mı diye
Şu değer diye bir sey yok aslında önemli olan artış biliyorsun. Ama yüksek çıkması aslında artış olduğu anlamına gelir için daha rahat olur.Senin 9. Gün kaç çıkmıştı değerin kuzum ?
Evet keske deseydin ama olsn boşver herkes kendince haklı
11. Gün kaç çıkması gerek acaba
Ne zaman kan vercen?Nosking Ssevincli papatyakokankadin Ahsen555
Neden canım
Mervoşum sen keseye ne zaman gitcenNe zaman kan vercen?
Bebişim cuma inşallah.Mervoşum sen keseye ne zaman gitcen
Kız sana dua etmekten ağzım yamuldu çok şükür Rabbim nasip ettiBebişim cuma inşallah.
Ben de sen doğuma giderken dua ederken yamulur sonra sen bana falan filan böylece döngüler.Kız sana dua etmekten ağzım yamuldu çok şükür Rabbim nasip etti
Hadi inşallah keseyi de gör kalp atışı bekleyelim
Duasız hayat mi olur hiçBen de sen doğuma giderken dua ederken yamulur sonra sen bana falan filan böylece döngüler.Allah razı olsun inşallah canım Rabbim tüm dualarını kabul etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?