Sırayla inşallah bunları da yaşarız.Duasız hayat mi olur hiç
En güzel haberin gebelik haberi değildi açık söylicem. Kalp atışı daha güzel bi haber mesela. Sağlıklı olması daha da güzel vaktinde doğum haberin de en güzel haberin olsun inşallah
Sormayaydın iyiydiSırayla inşallah bunları da yaşarız.sen yarıladın inşallah. Bi doğum kaldı en güzel kısım. Bir şey sorcam. Sen 2 bebenle kaç kilo aldın?
Neyse ikiz yeaa diyor ve konuyu kapatıyorum. Başlangıç kilon azdır umarım.Sormayaydın iyiydi
Bugün tartıldım daha tam 12 kilo almışım şimdiye kadar
Aa Nie kuzum hayırdır
Belki yarın belki carsamba bilmiyorum canımNe zaman kan vercen?
Anladım kuzum şmdi aynen öyle artış önemli biliyorum bakalım artık nasip kısmetŞu değer diye bir sey yok aslında önemli olan artış biliyorsun. Ama yüksek çıkması aslında artış olduğu anlamına gelir için daha rahat olur.
Benim 9.gün 791 çıkmıştı
Doğal yolla canım. Çünkü iğne gebelik oluştuktan sonraya denk geliyor bence.Belki yarın belki carsamba bilmiyorum canım
Sen en son hormon iğnesi kullanıyordun canım sonrası yok bende doğal yolla mı hamile kaldın nasıl oldu ben kaçırmışım şaşırdım suan
Nasıl anlamadım canım durumu sen histeroskopi ameliyatı oldun sonra hormon iğnesi demiştin sonra ses kesildi zaten doktora kontrl mü ne bekliyordun en son ne konustk tam hatırlamıyorum kiDoğal yolla canım. Çünkü iğne gebelik oluştuktan sonraya denk geliyor bence.
Etiketlerim canım benm gecen baktım bulamadım seni zatenKan verince beni de etiketle. Sonra aralık annelerinde takılalım beraber.
Yavrum sen anlamadın benim bu igneyi hiç.Nasıl anlamadım canım durumu sen histeroskopi ameliyatı oldun sonra hormon iğnesi demiştin sonra ses kesildi zaten doktora kontrl mü ne bekliyordun en son ne konustk tam hatırlamıyorum ki
Doğal olmasına çok sevindim çok şükür canım benim hamdolsun ne güzel bi haber
Gördüm insallah var diyorum ben de. Kan ver de tamamen sevinelim.Etiketlerim canım benm gecen baktım bulamadım seni zatenya aynı aya denk geliyoruz tabi bi kan belli olsn da attığm testleri gördün mü
Canim hayirli ollsunNosking @Ssevincli @papatyakokankadin @Ahsen555
Canımlarrr1 saat önce yaptım dün kanıma giren Nosking cimm sağolsun
Bugün 7. Günüm hemşireme yazdım çok erken yapmssn yanlış çıkar dedi moralimi bozdu ama olsun İnşAllah vardır 3 yıl sonra ilk defa çift çizgi gördüm hamdolsn Rabbime
57 kiloyla başladım boyum uzun ordan yırtıyorumNeyse ikiz yeaa diyor ve konuyu kapatıyorum. Başlangıç kilon azdır umarım.
Aman iyi ya çirozmuşsun.57 kiloyla başladım boyum uzun ordan yırtıyorum
Her gebe bir gün beyaz tüp gibi olacakAman iyi ya çirozmuşsun.
Sağol canım sanada hayırlı olsun İnşAllahCanim hayirli ollsunbende 7.gun yaptim silik cikti daha kan vermedm
O takım senin bu takım benim gezermişiz zayıflama takımlarınıHer gebe bir gün beyaz tüp gibi olacak
Ay napim ilk kez hamile kalmışım yedim yiyorum valla kan olsun can olsun yavrulara
Seneye açarız bi zayıflama grubu inşallah
Gördüm insallah var diyorum ben de. Kan ver de tamamen sevinelim.
İnşAllah seviniriz canımYavrum sen anlamadın benim bu igneyi hiç.bak histereskopi gecen ay oldu. Dediler bi regl ol 2. Reglde tedaviye baslayalım tedaviden önce de bana o hormon iğnesini verdiler. Reglin 21. Günü başlanıyo. Ben de iğnemi vurdum. Bi kaç gün içinde de regl olur gonalf filan başlarım diyordum ki regl olmadım. O iğneyi kullandığımda gebelik çoktan olusmuştu 1 hafta filan önce yumurtlamaydı çünkü.
Sen de miiiii?Canim hayirli ollsunbende 7.gun yaptim silik cikti daha kan vermedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?