Transfer hazırlığım başladı kızlar 🧚🧚❤️🤗

Sırayla inşallah bunları da yaşarız. sen yarıladın inşallah. Bi doğum kaldı en güzel kısım. Bir şey sorcam. Sen 2 bebenle kaç kilo aldın?

Sırayla inşallah bunları da yaşarız. sen yarıladın inşallah. Bi doğum kaldı en güzel kısım. Bir şey sorcam. Sen 2 bebenle kaç kilo aldın?
Sormayaydın iyiydi
Bugün tartıldım daha tam 12 kilo almışım şimdiye kadar

Şu değer diye bir sey yok aslında önemli olan artış biliyorsun. Ama yüksek çıkması aslında artış olduğu anlamına gelir için daha rahat olur.
Benim 9.gün 791 çıkmıştı
Anladım kuzum şmdi aynen öyle artış önemli biliyorum bakalım artık nasip kısmet

Belki yarın belki carsamba bilmiyorum canım
Sen en son hormon iğnesi kullanıyordun canım sonrası yok bende doğal yolla mı hamile kaldın nasıl oldu ben kaçırmışım şaşırdım suan
Doğal yolla canım. Çünkü iğne gebelik oluştuktan sonraya denk geliyor bence.

Kan verince beni de etiketle. Sonra aralık annelerinde takılalım beraber.

Doğal yolla canım. Çünkü iğne gebelik oluştuktan sonraya denk geliyor bence.
Nasıl anlamadım canım durumu sen histeroskopi ameliyatı oldun sonra hormon iğnesi demiştin sonra ses kesildi zaten doktora kontrl mü ne bekliyordun en son ne konustk tam hatırlamıyorum ki
Doğal olmasına çok sevindim çok şükür canım benim hamdolsun ne güzel bi haber

Yavrum sen anlamadın benim bu igneyi hiç. bak histereskopi gecen ay oldu. Dediler bi regl ol 2. Reglde tedaviye baslayalım tedaviden önce de bana o hormon iğnesini verdiler. Reglin 21. Günü başlanıyo. Ben de iğnemi vurdum. Bi kaç gün içinde de regl olur gonalf filan başlarım diyordum ki regl olmadım. O iğneyi kullandığımda gebelik çoktan olusmuştu 1 hafta filan önce yumurtlamaydı çünkü.

Her gebe bir gün beyaz tüp gibi olacak
Ay napim ilk kez hamile kalmışım yedim yiyorum valla kan olsun can olsun yavrulara
Seneye açarız bi zayıflama grubu inşallah
O takım senin bu takım benim gezermişiz zayıflama takımlarını şu an ben de acıktım. Kalkıp ekmek neyin gömeyim ben de. yarasın napalım.

Gördüm insallah var diyorum ben de. Kan ver de tamamen sevinelim.
İnşAllah seviniriz canım
Aynen anlamamışım tedavi süreci yoruyor beyni
Ya ne güzel olmuş desene çok şükür canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…