- 16 Mayıs 2019
- 5
- 9
- 1
- 55
Progesteron iğnesi kan sulandırıcı iğne kullanmıyormusun?Yok sadece jeli kullanıyorum folikasitle beraber.
Hayır hiçbirini vermediler.Progesteron iğnesi kan sulandırıcı iğne kullanmıyormusun?
Sürekli lavabodayim canım klozette otur kalk afedersin ama ishal oldum sabahtan beri 20 kere tuvalete gitmisimdir kabız olmayayım diye kayısıyı abarttımYürüyüş çok önemli yarım saat uzanıyorsun kalk beş dakika ev içinde yürüyüş yap ki kan akışı olsun rahmine canım bol su iç
Saol.cnm.sanada hayirli olsun rabim nasip etsin inşallahMerhaba canım hayırlısı olsun inşallah, en kısa zamanda hayırlı haberler alırız inşallah. Bende pazartesi günü transfer oldum ve dualarınızı eksik etmeyin bende haftaya cumartesi günü tahlil yaptıracağım :)
Patates haşla ye cnm gecmis olsun nezaman tahlil yapacanSürekli lavabodayim canım klozette otur kalk afedersin ama ishal oldum sabahtan beri 20 kere tuvalete gitmisimdir kabız olmayayım diye kayısıyı abarttım
Sağol canım haftaya pazartesi inşallahPatates haşla ye cnm gecmis olsun nezaman tahlil yapacan
Hadi inşallah guzel haberler alirsin cnmSağol canım haftaya pazartesi inşallah
Merhaba bende progestron 3 günde bir iğne ve 2 günde birdeProgesteron iğnesi kan sulandırıcı iğne kullanmıyormusun?
Canım senin test sonucun nasil? Dün test günündü.Benim de test tarihim yarin ama ben de hicbirsey hissetmedim hissetmiyorum da hala.kasik agrisi bile yok.endiseliyim cok.hakkimizda hayirlisi artik
Hayirli olsun oncelikle, neden olmasın, pozitif düşün, o yaşlarda tup bebek degil ama normal yollarla hamile kalip doguranlari biliyorum. Umarim kavuşursun bebişine49 yaşındayım cok heyecanlıyım yarın tranfer olacam arkadaşlara soruyorum 49 yaşında tup bebekle hamile kalan varmı
Dun degildi canim.bugun kan verdim.ogleden sonra cikicakmis.bekliyorumCanım senin test sonucun nasil? Dün test günündü.
Slm kızlar bende 16 sında transfer oldum beklemedeyim daha yeniyim anlayacağınız..
Hadi bakalım. İnşallah guzel haberler verirsinDun degildi canim.bugun kan verdim.ogleden sonra cikicakmis.bekliyorum
Hemde nasıl sıkıldım şimdiden.. kasıkta batma var mı sende deOfff zaman geçmiyor dimi test günümüz aynı seninle
Hadi güzel haberler insallahDun degildi canim.bugun kan verdim.ogleden sonra cikicakmis.bekliyorum
Sonuc cikti miDun degildi canim.bugun kan verdim.ogleden sonra cikicakmis.bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?