Üzülmeee canım haklısın yorulduk artık ama Allah buyuk Allahım sabır versin bızlereOlmadi maalesef kizlar negatif yine.cok uzgunum
Çok üzüldüm canım, o kadar ilaç, stres, bir de böyle bir sonuç, başetmek çok zor.Olmadi maalesef kizlar negatif yine.cok uzgunum
Senı anlıyorum bende pazartesı vercem sonucu ama sımdıden canım sıkılıyor cok sterslı zahmetli bı iş ama elimizden uzulmekten ve sabretmekten Baska bişey gelmiyorÇok üzüldüm canım, o kadar ilaç, stres, bir de böyle bir sonuç, başetmek çok zor.
Hemde nasıl sıkıldım şimdiden.. kasıkta batma var mı sende de
Olmadi maalesef kizlar negatif yine.cok uzgunum
Bidaki sefere olur inşallah cnm üzülmeOlmadi maalesef kizlar negatif yine.cok uzgunum
Hayirlisi olsun inşallah yaşin önemi yok önemli olan rabim ol desin yeter49 yaşındayım cok heyecanlıyım yarın tranfer olacam arkadaşlara soruyorum 49 yaşında tup bebekle hamile kalan varmı
Kacinci denemdi cnm benimde bu ay negatif cikti bende cok uzuldum ;(Offf ne denir ki üzülme diyemiycem ağla sızla içine atma canım Allah bir an önce nasip etsin
Var tabi canimm hayırlısı olsun hamilesin tebriklerKızlar var mı acaba
Hayırlı olsun Rabbim bebişini karnında güzelce büyütsün ve vaktinde kucağına almayı nasip etsinKızlar var mı acaba
Kacinci denemdi cnm benimde bu ay negatif cikti bende cok uzuldum ;(
Bol bol konuşun minik embriyonuzla hissediyorlar bnce ben her dakika şimdi mutfağa gdiyorz dye kendi kendime konuştum çok motive ediyor insanı hem moral veriyoBenim ilk denemem şuan beklemedeyim bir mucize olsun diyorum
Hayırlısı olsun canım ins güzel gider gebeliğin taze mı dondurulmuş mu yaptırdın çok erken ogrenmissin bende her gün yaptım nerdeyse 5. Gün silik yakaladimArkadaşlar merhaba ben de 5.gün embriyosu transfer ettirenlerdenim... Transfer tarihim 14 mayıs Salı .. Test tarihim 27 Mayıs... Başka bir topicte yazmıştım.. Salı transfer olup cuma evde idrar testi yapan deli benim diye☺ çunıktaki ikinci çizgi silik çıktı. Kan vermeye gittim deli gibi4.3.... Şu test hastalığına yakalandım bende.. Ama hiç gerek yok bence... Kendimizi dua ederek rahatlatalım... Test sonucu pozitif çıkan arkadaşlarımı gönlünden tebrik ediyorum.. Rabbim sağlıkla vakitinde kucaklarınıza almayı nasip etsin..
İlk denemem bu tazecik,Hayırlısı olsun canım ins güzel gider gebeliğin taze mı dondurulmuş mu yaptırdın çok erken ogrenmissin bende her gün yaptım nerdeyse 5. Gün silik yakaladim
Canım taze transferde ovitrelle beta HCG içerdiği için pozitif çıkıyor etkisi zaten 10 güne geçiyor ovitrelle in o yüzden pozitif göstermiş olabilir yine inşallah gerçekten pozitiftir ama formda dolasirsan denk geliceksin büyük ihtimal en erken 5. Gün yakalaniyo silik çünküİlk denemem bu tazecik,
Yani doktoruma bile söyleyemedim tabiki erken, hemşirem e attım 5 ve üstü değerler gebelik var diyoruz dedi ancak çok erken olduğu için ve idrarda silik çıktığı için inşallah değerleriniz yükselir dediresmi yollayamıyorum...
4.3 de güzel bir değer bence 3 yıldır her adet gecikmesimde 0,1 ya da 1,2 görüyordum... Silik çizgi bile olmuyordur... ve sonuç ne olursa olsun Rabbimizin dediği olacağından amenna her şeye...inşallah Rabbim her isteyene dileğiyle buluştursun bizleri de..
Çatlama iğnesi farklı bir markaydı.. 7si gece vurulmuştum yani tam 10 gün geçmiş... Tabi dediğin gibi de olmuş olabilir arkadaşım... Nasip... Pazartsi salı bir daha yaparım.. Haber veririmCanım taze transferde ovitrelle beta HCG içerdiği için pozitif çıkıyor etkisi zaten 10 güne geçiyor ovitrelle in o yüzden pozitif göstermiş olabilir yine inşallah gerçekten pozitiftir ama formda dolasirsan denk geliceksin büyük ihtimal en erken 5. Gün yakalaniyo silik çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?