Transfer olanlar gelin sohbet edelim

Benimki de tutmadi muhtemelen. Bugun 10. günum dayanamadim bhcg baktirdim. Sonuctan da hoşlanmadim. Elimizden geleni yapiyoruz iste, gerisi takdiri ilahi

Çok üzüldüm canım, o kadar ilaç, stres, bir de böyle bir sonuç, başetmek çok zor.
Senı anlıyorum bende pazartesı vercem sonucu ama sımdıden canım sıkılıyor cok sterslı zahmetli bı iş ama elimizden uzulmekten ve sabretmekten Baska bişey gelmiyor

Arkadaşlar merhaba ben de 5.gün embriyosu transfer ettirenlerdenim... Transfer tarihim 14 mayıs Salı .. Test tarihim 27 Mayıs... Başka bir topicte yazmıştım.. Salı transfer olup cuma evde idrar testi yapan deli benim diye☺ çunıktaki ikinci çizgi silik çıktı. Kan vermeye gittim deli gibi 4.3.... Şu test hastalığına yakalandım bende.. Ama hiç gerek yok bence... Kendimizi dua ederek rahatlatalım... Test sonucu pozitif çıkan arkadaşlarımı gönlünden tebrik ediyorum.. Rabbim sağlıkla vakitinde kucaklarınıza almayı nasip etsin..

Hayırlısı olsun canım ins güzel gider gebeliğin taze mı dondurulmuş mu yaptırdın çok erken ogrenmissin bende her gün yaptım nerdeyse 5. Gün silik yakaladim

Hayırlısı olsun canım ins güzel gider gebeliğin taze mı dondurulmuş mu yaptırdın çok erken ogrenmissin bende her gün yaptım nerdeyse 5. Gün silik yakaladim
İlk denemem bu tazecik,
Yani doktoruma bile söyleyemedim tabiki erken, hemşirem e attım 5 ve üstü değerler gebelik var diyoruz dedi ancak çok erken olduğu için ve idrarda silik çıktığı için inşallah değerleriniz yükselir dedi resmi yollayamıyorum...
4.3 de güzel bir değer bence 3 yıldır her adet gecikmesimde 0,1 ya da 1,2 görüyordum... Silik çizgi bile olmuyordur... ve sonuç ne olursa olsun Rabbimizin dediği olacağından amenna her şeye...inşallah Rabbim her isteyene dileğiyle buluştursun bizleri de..

Canım taze transferde ovitrelle beta HCG içerdiği için pozitif çıkıyor etkisi zaten 10 güne geçiyor ovitrelle in o yüzden pozitif göstermiş olabilir yine inşallah gerçekten pozitiftir ama formda dolasirsan denk geliceksin büyük ihtimal en erken 5. Gün yakalaniyo silik çünkü

Çatlama iğnesi farklı bir markaydı.. 7si gece vurulmuştum yani tam 10 gün geçmiş... Tabi dediğin gibi de olmuş olabilir arkadaşım... Nasip... Pazartsi salı bir daha yaparım.. Haber veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…