Farketmez canim markası çatlatma iğnesi direk hamile gösteriyor yani o yüzden dikkat etmek lazım inşallah güzel haber alırsın bize de bildir fikir olur arkadaşlaraÇatlama iğnesi farklı bir markaydı.. 7si gece vurulmuştum yani tam 10 gün geçmiş... Tabi dediğin gibi de olmuş olabilir arkadaşım... Nasip... Pazartsi salı bir daha yaparım.. Haber veririm
Darısı isteyen herkese inşallahVar tabi canimm hayırlısı olsun hamilesin tebrikler
Çok teşekkür ederim darısı herkese inşallahHayırlı olsun Rabbim bebişini karnında güzelce büyütsün ve vaktinde kucağına almayı nasip etsin
Saol canim.napalim elden birsey grlmiyor vok acayip uzuldum bu seferÜzülmeee canım haklısın yorulduk artık ama Allah buyuk Allahım sabır versin bızlere
Dondurulmusum da yok nasil olucak bilmiyorumBidaki sefere olur inşallah cnm üzülme
Var görüyorum ben kaçıncı gün bugünKızlar var mı acaba
Evet hakikaten cok zor.suan benim icin daha da bir zor.birakip gitsem herseyi aklim kalicak.burda kalirsam hic duzekemiycem.yurt disinda yasiyorum ben.evime gitmek de istiyorum bir yandan.Çok üzüldüm canım, o kadar ilaç, stres, bir de böyle bir sonuç, başetmek çok zor.
3. Gün embriyosu 10. GünümVar görüyorum ben kaçıncı gün bugün
Bilmiyorum hic canim basa donmek cok zor geliyorBidaki sefere olur inşallah cnm üzülme
ya benimde 11.gunum ve kahverengi akıntım oldu dun korkuyorum adet olcam diye acaba böyle olup sonucu pozitif olan olmusmudurVar görüyorum ben kaçıncı gün bugün
Çok güzel bı duygu dimi inşallah degerlerin güzel katlar ne zaman test gununDarısı isteyen herkese inşallah
Oo sevinebilirsin o zaman allah hayirla devam ettirsin inşallah.. kendinde gözlemlediğin şeyler olmuş muydu3. Gün embriyosu 10. Günüm
Kahverengi alıntı bazen bu kullandığımız vajinal jeller kaynaklı da oluyo cnmya benimde 11.gunum ve kahverengi akıntım oldu dun korkuyorum adet olcam diye acaba böyle olup sonucu pozitif olan olmusmudur
Çarşamba test günüm ama yarın sabah kan verecem çok çok güzel yaÇok güzel bı duygu dimi inşallah degerlerin güzel katlar ne zaman test gunun
7. Günden itibaren göğsümde damarlanmalar vardı çok net değil ama ayna da bakınca görünüyordu normalde adete yakın bakardım olmazdı bir de adet sancısı ve bel ağrısı oldu hatta adet olacam diye üzülmeye başlamıştım canım çok şükürOo sevinebilirsin o zaman allah hayirla devam ettirsin inşallah.. kendinde gözlemlediğin şeyler olmuş muydu
Tamm canım cok saollKahverengi alıntı bazen bu kullandığımız vajinal jeller kaynaklı da oluyo cnm
İns güzel haberler alirz ya sımsıkı tutunsunlar bizeÇarşamba test günüm ama yarın sabah kan verecem çok çok güzel ya
Aminn ınsallahİns güzel haberler alirz ya sımsıkı tutunsunlar bize
Ahhh gurbetlik, allah sana sabir versin, dayanma gücü versin inşallah.Evet hakikaten cok zor.suan benim icin daha da bir zor.birakip gitsem herseyi aklim kalicak.burda kalirsam hic duzekemiycem.yurt disinda yasiyorum ben.evime gitmek de istiyorum bir yandan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?