Transfer olanlar gelin sohbet edelim

Cok şükür cnm.. Hem sana hem diger arkadaslara sormus olayim yatis pozisyonun nasildi gece olsun gündüz olsun

Cok şükür cnm.. Hem sana hem diger arkadaslara sormus olayim yatis pozisyonun nasildi gece olsun gündüz olsun
Canım hastanede yarım saat yattım çıktım transfer günü arkadaşa gittik kahvaltı filan uzanmadım sonra yola çıktık 3 saatlik koltuğu hafif eğdim eve gelince de yarım saat uzandıysam 10 dakika yürüyüş yaptım evin içinde onun dışında yemek bulaşık hepsini yaptım 4. Gün de işe başladım

Geceleri nasildi yatis pozisyonun

İyi günler hanımlar

Ablam transfer oldu yakın zamanda dün kan sonucunda belli olacaktı HCG 18 çıkmış

Doktor ne olur ne olmaz tutunmaya çalışıyor sanırım demiş ve salı günü tekrar kan testi yapalım demiş

Transfe olup ilk gün kan sonucunda bu kadar düşük HCG oranı nasıl sizce?

Transferin kaçıncı günü bu kan sonucu birde kaçıncı gün embriyosu canım

Salı günü verecek bu 3. Deneme bir tanesi başarılı olmuştu sonra onu kaybetmişti rabbim bugün lerin hürmetine kabul etsin inşallah dileyen isteyen herkese hayırlısını versin

Salı günü verecek bu 3. Deneme bir tanesi başarılı olmuştu sonra onu kaybetmişti rabbim bugün lerin hürmetine kabul etsin inşallah dileyen isteyen herkese hayırlısını versin
Amin amin Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah merde yaptırdı tüp bebek ben Diyarbakır’da yaptırdım çok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…