İnşallak güzel sonuç alırsın canımkan verdim bekliyorum lütfen dua edinzaman geçmiyor sevgiler
İnsallah pozitif alirsin cnmkan verdim bekliyorum lütfen dua edinzaman geçmiyor sevgiler
Cok şükür cnm.. Hem sana hem diger arkadaslara sormus olayim yatis pozisyonun nasildi gece olsun gündüz olsun7. Günden itibaren göğsümde damarlanmalar vardı çok net değil ama ayna da bakınca görünüyordu normalde adete yakın bakardım olmazdı bir de adet sancısı ve bel ağrısı oldu hatta adet olacam diye üzülmeye başlamıştım canım çok şükür
Alınca haberi şöyle canım bize de inşallah mutlu haberi alırsınkan verdim bekliyorum lütfen dua edinzaman geçmiyor sevgiler
Canım hastanede yarım saat yattım çıktım transfer günü arkadaşa gittik kahvaltı filan uzanmadım sonra yola çıktık 3 saatlik koltuğu hafif eğdim eve gelince de yarım saat uzandıysam 10 dakika yürüyüş yaptım evin içinde onun dışında yemek bulaşık hepsini yaptım 4. Gün de işe başladımCok şükür cnm.. Hem sana hem diger arkadaslara sormus olayim yatis pozisyonun nasildi gece olsun gündüz olsun
Geceleri nasildi yatis pozisyonunCanım hastanede yarım saat yattım çıktım transfer günü arkadaşa gittik kahvaltı filan uzanmadım sonra yola çıktık 3 saatlik koltuğu hafif eğdim eve gelince de yarım saat uzandıysam 10 dakika yürüyüş yaptım evin içinde onun dışında yemek bulaşık hepsini yaptım 4. Gün de işe başladım
Ben yüz üstü uyuyan biriyim sağa sola da yatsam gece yüz üstü olmuş oluyorum canım bide bacağımın birisini öne çekerim uyuyuncaGeceleri nasildi yatis pozisyonun
Bende saga sola donerek uyurum bunda bi etki yoktur demiBen yüz üstü uyuyan biriyim sağa sola da yatsam gece yüz üstü olmuş oluyorum canım bide bacağımın birisini öne çekerim uyuyuncadün bile yüz üstü uyumuşum
Transferin kaçıncı günü bu kan sonucu birde kaçıncı gün embriyosu canımİyi günler hanımlar
Ablam transfer oldu yakın zamanda dün kan sonucunda belli olacaktı HCG 18 çıkmış
Doktor ne olur ne olmaz tutunmaya çalışıyor sanırım demiş ve salı günü tekrar kan testi yapalım demiş
Transfe olup ilk gün kan sonucunda bu kadar düşük HCG oranı nasıl sizce?
Hemen sorayım embriyo detayını bilmiyorum :/Transferin kaçıncı günü bu kan sonucu birde kaçıncı gün embriyosu canım
Yok yok canım hemşire bana demişti sağdan sola soldan sağa dönüşler sorun yapmıyor günlük hayatınıza devam edin diyeBende saga sola donerek uyurum bunda bi etki yoktur demi
12. Gün 3 günlük embriyoTransferin kaçıncı günü bu kan sonucu birde kaçıncı gün embriyosu canım
İcim ferahladi yaa sirt ustu yatamiyorum e sagima yada soluma yatip uyuyunca tedirgin oluyorum bu seferdeYok yok canım hemşire bana demişti sağdan sola soldan sağa dönüşler sorun yapmıyor günlük hayatınıza devam edin diye
Yani değer düşük gibi ama belki embriyo geç tutunmuştur sonuç olarak gebelik var ama kimyasal da olabilir herşeye hazırlıklı olsun ablan umarım bu ayın hatrına katlanarak artar değeri iki gün sonra yine kan versin12. Gün 3 günlük embriyo
Yok canım rahat ol kaçıncı günün bugünİcim ferahladi yaa sirt ustu yatamiyorum e sagima yada soluma yatip uyuyunca tedirgin oluyorum bu seferde
Salı günü verecek bu 3. DenemeYani değer düşük gibi ama belki embriyo geç tutunmuştur sonuç olarak gebelik var ama kimyasal da olabilir herşeye hazırlıklı olsun ablan umarım bu ayın hatrına katlanarak artar değeri iki gün sonra yine kan versin
Amin amin Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah merde yaptırdı tüp bebek ben Diyarbakır’da yaptırdım çok memnunumSalı günü verecek bu 3. Denemebir tanesi başarılı olmuştu sonra onu kaybetmişti rabbim bugün lerin hürmetine kabul etsin inşallah dileyen isteyen herkese hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?