- 8 Nisan 2017
- 57.258
- 306.490
- 698
İzmirAmin amin Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah merde yaptırdı tüp bebek ben Diyarbakır’da yaptırdım çok memnunum
Allah yüzünü güldürsün inşallah
Transferden sonra kaçıncı günü kaçıncı gün embriyosu donmuş mu taze mı onları da yazarsan yorum yapalım canimİyi günler hanımlar
Ablam transfer oldu yakın zamanda dün kan sonucunda belli olacaktı HCG 18 çıkmış
Doktor ne olur ne olmaz tutunmaya çalışıyor sanırım demiş ve salı günü tekrar kan testi yapalım demiş
Transfe olup ilk gün kan sonucunda bu kadar düşük HCG oranı nasıl sizce?
3. Gün embriyosu 12. GünüymüşTransferden sonra kaçıncı günü kaçıncı gün embriyosu donmuş mu taze mı onları da yazarsan yorum yapalım canim
Nerde yazdı görmedim ki bence düşük değer o kadar onemli değil katlanması önemli son anda tutunabilir3. Gün embriyosu 12. Günüymüş
Transferi saymazsak 3. GünYok canım rahat ol kaçıncı günün bugün
Izmirde nerde yaptırdı bende izmirdeyim
Hadi hayırlısı inşallahTransferi saymazsak 3. Gün
Hayırlısı inşallah artar cnmdeğerim düşük çıktı 19 doktorumda düşük dedi 2 gün sonra yine bakıcaz hayırlısı
Erken hamilelikte böyle olur canı. Merak etme dua edelim katlasin degrrlerimizdeğerim düşük çıktı 19 doktorumda düşük dedi 2 gün sonra yine bakıcaz hayırlısı
Aslında Manisa grand..... De bir doktorla devam ediyor ama embriyolog izinli imiş mecburen İzmir de bir hastane de devam ettiler tedaviyeIzmirde nerde yaptırdı bende izmirdeyim
Sizi takip edeceğim ablam la aynisiniz ablam in değeri de 18 çıktıdeğerim düşük çıktı 19 doktorumda düşük dedi 2 gün sonra yine bakıcaz hayırlısı
AynenBilmiyorum hic canim basa donmek cok zor geliyor
Benimde yok cnm ya bende kara kara düşünüyom.sil baştan tekrar başlamak milet ne sansli 40 tane 30 tane yumurta toplaniyor neyse ya sabir:)Dondurulmusum da yok nasil olucak bilmiyorum
Benimde yok cnm ya bende kara kara düşünüyom.sil baştan tekrar başlamak milet ne sansli 40 tane 30 tane yumurta toplaniyor neyse ya sabir:)
Amin cnm nebilim arada esiyor işte dondurulmus yok tup bebekte de tutmadi iyce caresiz kaldim cnm ya offf40 tane yumurta toplanip hic dollenmedigi de oluyor kizlar, işin içine girmeden anlasilmiyor gerçekten her aşaması ayri zor allah hepimize sabir versin
Test tarihin miydi canımdeğerim düşük çıktı 19 doktorumda düşük dedi 2 gün sonra yine bakıcaz hayırlısı
Senin de mi az yumurta cikiyor canim.hemen baslamayi dusunuyormusun? Ben napcagimi bilemez durumdayim.Benimde yok cnm ya bende kara kara düşünüyom.sil baştan tekrar başlamak milet ne sansli 40 tane 30 tane yumurta toplaniyor neyse ya sabir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?