- 8 Mayıs 2019
- 53
- 64
- 3
Erken hamilelikte böyle olur canı. Merak etme dua edelim katlasin degrrlerimiz
tamam canım inşallah güzel ilerlerizSizi takip edeceğim ablam la aynisiniz ablam in değeri de 18 çıktı
evetTest tarihin miydi canım
Amin cnm nebilim arada esiyor işte dondurulmus yok tup bebekte de tutmadi iyce caresiz kaldim cnm ya offf
Evet benimde az cikiyor yumurta ben biraz ara verecem hem.madi hem manevi zordayim cnmSenin de mi az yumurta cikiyor canim.hemen baslamayi dusunuyormusun? Ben napcagimi bilemez durumdayim.
Canin saolsun üzülme cnmKızlar benım de sonuc 1.20 cıktı negatıf
E2 tahli ney cnm ilkkez.duydumTransfer sonrası e2 tahliline baktılar mi size de kizlar
Hayirlisi canim zamanı var demekkıCanin saolsun üzülme cnm
Aynen cnm bizde senle ayni durumdayiz bundada var bir hayir diyip kendimizj avutuyoz isteHayirlisi canim zamanı var demekkı
Benimki de tutmadi muhtemelen. Bugun 10. günum dayanamadim bhcg baktirdim. Sonuctan da hoşlanmadim. Elimizden geleni yapiyoruz iste, gerisi takdiri ilahi
Baska elimizden gelen bısı yokkı canoAynen cnm bizde senle ayni durumdayiz bundada var bir hayir diyip kendimizj avutuyoz iste
Canimiz saolsun napalim cnm:)Baska elimizden gelen bısı yokkı cano
Bi hormon cnm. Iğne vurundugumuzda da hastaneye kontrol muayenesine gittiğimizde kan verip baktıkları hormonE2 tahli ney cnm ilkkez.duydum
Slm kızlar bende 16 sında transfer oldum beklemedeyim daha yeniyim anlayacağınız..
BEnim de aynı gün oldu transferimSlm kızlar bende 16 sında transfer oldum beklemedeyim daha yeniyim anlayacağınız..
Canjm hangi hastahanede tedavi gördün hangi şehirCanimiz saolsun napalim cnm:)
İzmir irenbe doktorum kaan bozkurtCanjm hangi hastahanede tedavi gördün hangi şehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?