Kocaeli umuttepe hastanesinde gördüm cnm ama sonuc negatif olduCanjm hangi hastahanede tedavi gördün hangi şehir
Amin insllah guzel sonuc alirsin cnm.hayirli olsun transferinHayırlı akşamlar arkadaşlar. Benim de 10 Mayısta 2 embriyo transferim oldu. Çarşamba günü test günüm hayırlısı olsun inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Ben de suan ara vericem biraz.bir tatike gidiyorum bu hafta.sonra da amerikaya evime donucem iki ay orda dinlenip karar vericem ne yapicagima.sonra toplayabilirsem kendimi her acidan belki yine denerim.sen de insallah hazir hissettiginde yine denersin canim hic uzulme.mutlaja bir care bulunucaktir.sadece suan biraz altust oldum ister istemez ben.ama elbet gececektir bugunler.Evet benimde az cikiyor yumurta ben biraz ara verecem hem.madi hem manevi zordayim cnm
Cok uzuldum canim inanki.dondurulmusun varmiydi?Kızlar benım de sonuc 1.20 cıktı negatıf
Yaaaa canım olsun hayirlisi olsun diyerki ay bakarsjn kendiliğinden bebeşin olur canım morelin motivasyonun hep yerinde olsun kuzum sıkma canınıKocaeli umuttepe hastanesinde gördüm cnm ama sonuc negatif oldu
Saol bitanem allahrazi olsun rabim tez zamanda hepimize nasip etsin bebişYaaaa canım olsun hayirlisi olsun diyerki ay bakarsjn kendiliğinden bebeşin olur canım morelin motivasyonun hep yerinde olsun kuzum sıkma canını
Aminnnnnnn kuzumSaol bitanem allahrazi olsun rabim tez zamanda hepimize nasip etsin bebiş
Git tatilini yap cnm biraz ara vermek iyi gelecektir bende senin gibiyim.inan alt ust oldum kendimi toparlamam lazim umarim en kisa zamanda beibislerimize kavusuruzBen de suan ara vericem biraz.bir tatike gidiyorum bu hafta.sonra da amerikaya evime donucem iki ay orda dinlenip karar vericem ne yapicagima.sonra toplayabilirsem kendimi her acidan belki yine denerim.sen de insallah hazir hissettiginde yine denersin canim hic uzulme.mutlaja bir care bulunucaktir.sadece suan biraz altust oldum ister istemez ben.ama elbet gececektir bugunler.
Git tatilini yap cnm biraz ara vermek iyi gelecektir bende senin gibiyim.inan alt ust oldum kendimi toparlamam lazim umarim en kisa zamanda beibislerimize kavusuruzarada yaz bana merak ederim seni yolun acik olsun iyi tatiller cnm
Tamam.cnm.haberleşirizSaolasin canim umarim iyi gelir bu tatil ve ara vermek birazcik.sen de yaz ne zaman istersen.ben de merak ederim seni.ben de yazicam.cok tesekkur ederim tekrar.
Canim irembe de fiyatlar nasil? Orayi cok düşünmüştüm ama gitmek nasip olmadi bir türlü. Memnun musun doktorundan ve hastaneden?İzmir irenbe doktorum kaan bozkurt
öncelikle hayırlısı herseyin.kafanı rahat tutman lazım.başka seylere odaklar.ağır iş yapma.bacaklarımda cok halsizliğim vardı.mide yanmam vardı.sürekli adet olcakmısım gibi agrılarım vardı.cok gaz birikintim vardı.ince belimde agrı vardı..özellikle gece daha cok agrıyordu.bacaklarımı biraz yukarda olcak sekilde yattım ben.bu sekilde agrılarım azalıyordu.bol bol vitaminli seyler ye.kahve cikolata sigara yada kafeinli seyler yeme.bol bol su iç.benim transferim 7 mayısta oldu.17 mayısta test yaptım hamileyim.suan 6 haftaya giriyorum.Transfer sonrasi belirtileriniz varmi kizlar çok korkuyom bugun 7 günüm dua edin nolur ?
Benim.sonuc negatif oldu cnm hayirli olsun rabim kucana almak nasip etdin dedin tum belirtiler bende de vardi ama olmadi nasip degilmis demek kiöncelikle hayırlısı herseyin.kafanı rahat tutman lazım.başka seylere odaklar.ağır iş yapma.bacaklarımda cok halsizliğim vardı.mide yanmam vardı.sürekli adet olcakmısım gibi agrılarım vardı.cok gaz birikintim vardı.ince belimde agrı vardı..özellikle gece daha cok agrıyordu.bacaklarımı biraz yukarda olcak sekilde yattım ben.bu sekilde agrılarım azalıyordu.bol bol vitaminli seyler ye.kahve cikolata sigara yada kafeinli seyler yeme.bol bol su iç.benim transferim 7 mayısta oldu.17 mayısta test yaptım hamileyim.suan 6 haftaya giriyorum.
Test günün ne zaman bnm 30 mayısBEnim de aynı gün oldu transferim
Canım sanırım 7,5 olmuş ama fiyat konusunda şeffaflar ve kredi kartıyla ödeme yapabiliyorsunuz ayrıca şuana kadar doktorumdan ve hemşirelerden kapıda karşılayanlara kadar çok memnunumCanim irembe de fiyatlar nasil? Orayi cok düşünmüştüm ama gitmek nasip olmadi bir türlü. Memnun musun doktorundan ve hastaneden?
25i bnm cumartesi öğrenicezTest günün ne zaman bnm 30 mayısnasıl bekliycem bilmiyorum
Hm 9. Gün iyiymiş25i bnm cumartesi öğrenicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?