Transfer olanlar gelin sohbet edelim

Hayırlı akşamlar arkadaşlar. Benim de 10 Mayısta 2 embriyo transferim oldu. Çarşamba günü test günüm hayırlısı olsun inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Evet benimde az cikiyor yumurta ben biraz ara verecem hem.madi hem manevi zordayim cnm
Ben de suan ara vericem biraz.bir tatike gidiyorum bu hafta.sonra da amerikaya evime donucem iki ay orda dinlenip karar vericem ne yapicagima.sonra toplayabilirsem kendimi her acidan belki yine denerim.sen de insallah hazir hissettiginde yine denersin canim hic uzulme.mutlaja bir care bulunucaktir.sadece suan biraz altust oldum ister istemez ben.ama elbet gececektir bugunler.

Git tatilini yap cnm biraz ara vermek iyi gelecektir bende senin gibiyim.inan alt ust oldum kendimi toparlamam lazim umarim en kisa zamanda beibislerimize kavusuruz arada yaz bana merak ederim seni yolun acik olsun iyi tatiller cnm

Git tatilini yap cnm biraz ara vermek iyi gelecektir bende senin gibiyim.inan alt ust oldum kendimi toparlamam lazim umarim en kisa zamanda beibislerimize kavusuruz arada yaz bana merak ederim seni yolun acik olsun iyi tatiller cnm

Saolasin canim umarim iyi gelir bu tatil ve ara vermek birazcik.sen de yaz ne zaman istersen.ben de merak ederim seni.ben de yazicam.cok tesekkur ederim tekrar.

Transfer sonrasi belirtileriniz varmi kizlar çok korkuyom bugun 7 günüm dua edin nolur ?
öncelikle hayırlısı herseyin.kafanı rahat tutman lazım.başka seylere odaklar.ağır iş yapma.bacaklarımda cok halsizliğim vardı.mide yanmam vardı.sürekli adet olcakmısım gibi agrılarım vardı.cok gaz birikintim vardı.ince belimde agrı vardı..özellikle gece daha cok agrıyordu.bacaklarımı biraz yukarda olcak sekilde yattım ben.bu sekilde agrılarım azalıyordu.bol bol vitaminli seyler ye.kahve cikolata sigara yada kafeinli seyler yeme.bol bol su iç.benim transferim 7 mayısta oldu.17 mayısta test yaptım hamileyim.suan 6 haftaya giriyorum.

Benim.sonuc negatif oldu cnm hayirli olsun rabim kucana almak nasip etdin dedin tum belirtiler bende de vardi ama olmadi nasip degilmis demek ki

Canim irembe de fiyatlar nasil? Orayi cok düşünmüştüm ama gitmek nasip olmadi bir türlü. Memnun musun doktorundan ve hastaneden?
Canım sanırım 7,5 olmuş ama fiyat konusunda şeffaflar ve kredi kartıyla ödeme yapabiliyorsunuz ayrıca şuana kadar doktorumdan ve hemşirelerden kapıda karşılayanlara kadar çok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…