Sağa sola dönmek zarar vermiyor canım arada kalkıp 10 dakika yürüyüş yap rahmine kan gitsinKızlar benim transferm bugün oldu 2.30 saat hastanede yattım eve geldim. Yatmaya devam ediyorum ama tabiki sabit yatmak ne mümkün yani sağa sola dönüyorum bi yandanda korkuyorum. Bide normalde cok hareketliyim 2 kere balkona falan çıktım hava alayım diye gezindim ev içinde ayy iyice kafayımı yedim ben sizce
Sağa sola dönmek zarar vermiyor canım arada kalkıp 10 dakika yürüyüş yap rahmine kan gitsin
Hiç duymadımKızlar merhaba tüp bebeği tutanlar öncelikle hayırlı olsun tedavi süresince estrofem kullanıyoruz ya bu da sanırım tiroit değerlerini yükseltiyor ki bu da bebek için zararlı baktıranınız oldu mu
Ben ilk gün transferden sonra arkadaşa kahvaltıya gittim sonra yola çıktım eve geldim günlük hayata devam ettim canım şükür pozitif sonuç aldım stres en büyük düşman unutmaİyice takıntılı oldum ilk günden kalkmasamıydım diye düşünüyorum. 10 gün geçmez bu stresle
Bebeğin zeka gelişimden tutun anne karnında ölmesine kadar sebep oluyor sağlık ocağına mutlaka baktırınHiç duymadım
Off benimde 1 haziran beklemek zor vallaTest günün ne zaman bnm 30 mayısnasıl bekliycem bilmiyorum
Benim 3. Gün hafif sancı oldu geçti sonra 8. Gün yine başladı hatta psikolojim bozuldu çok şükür pozitifSelam arkadaşlar bende dun transfer oldum bugun 2
Gunum 2 embriyo transfer edildi ama agrilarim var kasiklarimda bazen belimde anlam vermedim sol bacagima.vuruyo falan sizde de boyle oldu mu
Aynen hemde çok zor olumlu düşünmeye çalışıyorum tutundu bize diyorum ama bi tarafımda korkuyo ya olmadıysa diyeOff benimde 1 haziran beklemek zor valla
Bende de ilk günler oluyodu geçmişti kaşık batması falan dün 5. Gün akşamı evde yürürken kasigimda tekrar bi batma tarzı bişey hissettim yine umarım iyiye işarettir.. evde test yapmış mıydın senBenim 3. Gün hafif sancı oldu geçti sonra 8. Gün yine başladı hatta psikolojim bozuldu çok şükür pozitifdarısı başına
Evet canım 10 .gün evde test yaptım pozitif çıktı sonra kan verdimBende de ilk günler oluyodu geçmişti kaşık batması falan dün 5. Gün akşamı evde yürürken kasigimda tekrar bi batma tarzı bişey hissettim yine umarım iyiye işarettir.. evde test yapmış mıydın sen
Merhaba bende aynı şekilde transferin 4. günü yapılan tahlillerde tsh istedim özellikle. Yaptırdım. Hemsire aradıgında sonucunuzda sıkıntı yok olsaydı doktor recete ederdi dediler. Daha önceki tedavilerimde 3.5-4.5 yükselmişti hep.Kızlar merhaba tüp bebeği tutanlar öncelikle hayırlı olsun tedavi süresince estrofem kullanıyoruz ya bu da sanırım tiroit değerlerini yükseltiyor ki bu da bebek için zararlı baktıranınız oldu mu
Bu stres hiç sağlıklı değil canım. Robot gibi yatma sakın. sadece temizlik yapma uzanma ağır iş yapma birde yerinden aniden kalkıp oturma. Tv izle sevdiğin meyveleri ye. Sevdiğin yemeği yap. Yemek yapmak cok iyi geliyor bana. 6. denemem olunca epey tecrube edındım. İlk iki denemede robot gibi yatmıstım. İşkence gibiydi. Son denemede ise kritik işleri yapmıyorum cogu zaman transferımı bile unutuyorum. İğne saatlerim hatırlatıyor sagolsun.Kızlar benim transferm bugün oldu 2.30 saat hastanede yattım eve geldim. Yatmaya devam ediyorum ama tabiki sabit yatmak ne mümkün yani sağa sola dönüyorum bi yandanda korkuyorum. Bide normalde cok hareketliyim 2 kere balkona falan çıktım hava alayım diye gezindim ev içinde ayy iyice kafayımı yedim ben sizce
Bende de oldu canım. Araştırdım embriyo bölünmeye devam ettiğinde bu agrıları yoğun hissediyormusuz. Embriyoların gelişmeye devam edıyor demek.Selam arkadaşlar bende dun transfer oldum bugun 2
Gunum 2 embriyo transfer edildi ama agrilarim var kasiklarimda bazen belimde anlam vermedim sol bacagima.vuruyo falan sizde de boyle oldu mu
Kizlar ben Ilk defa duyuyorum estrofem tsh yükselttiğini. Doktor falanda bu konuyla ilgili tek kelime etmedi. Beta baktirirken bunadami batırsam acabaMerhaba bende aynı şekilde transferin 4. günü yapılan tahlillerde tsh istedim özellikle. Yaptırdım. Hemsire aradıgında sonucunuzda sıkıntı yok olsaydı doktor recete ederdi dediler. Daha önceki tedavilerimde 3.5-4.5 yükselmişti hep.
Canim ya bende ayni durumdayin bakalim bekliyip gorcez agri sizi durumun nedirAynen hemde çok zor olumlu düşünmeye çalışıyorum tutundu bize diyorum ama bi tarafımda korkuyo ya olmadıysa diye
Ay insallah oyledir bitanem ya kimi de bu agrilari yasamis sonra tutmamis fln okudukca uzuldumBende de oldu canım. Araştırdım embriyo bölünmeye devam ettiğinde bu agrıları yoğun hissediyormusuz. Embriyoların gelişmeye devam edıyor demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?