Transfer olanlar gelin sohbet edelim

Kizlar ben Ilk defa duyuyorum estrofem tsh yükselttiğini. Doktor falanda bu konuyla ilgili tek kelime etmedi. Beta baktirirken bunadami batırsam acaba
benim eski merkezdeki doktorum buna çok dikkat etti bende ordan öğrendim canım tsh ım 2 nin üzerindeydi. Endokrine git dedi. Endokrine baktırdım sorun yok dedi ama tüm tahlıllerde 2 nin üstünde. Normalde 1.8 in üstüne cıkmaması gerekirmıs. Referans sınırı 5 olarak gösteriliyor. sorun yok diyorlar ama kadın dogumcular 2 nin üzeirndeki değeri sevmıyormus. Tedavi sürecinde benim değerim 4.5 a kadar cıkmıstı. Bu merkezde sürekli bunu kafana takma diyorlar.

Ay insallah oyledir bitanem ya kimi de bu agrilari yasamis sonra tutmamis fln okudukca uzuldum
Embriyo bölünmeye devam eder ama rahime tutunma sürecinde eğer zayıflarsa tutunamayabilir. Bunları düşünmek için erken ama bu önündeki süreçte önemli olan olumlu düşünüp embriyonu rahmını strese sokmamak canım. İlk 3 gün bölünme işlemi devam ediyormuş sonrasında artık tutunmaya hazırlanıyormus canım. Hatta cogu makalede 5.-9. gün arasında tutunma olduğu yazıyor.

Verdigin bu guzel bilgiler icin cok cok tesekkurederim canim . Hic bilmiyodum. Benimki 2 tane 5.gun transferi idi bugun 7.gunleri ben saniyodum ki transferden sonra ilk iki gun tugunursa tutunur . Ama o sekilde degilmis sanirsam. Hic stres yapmamak lazim sende durumlar nasil

5yıldır aşama aşama her noktasına kadar araştırdım öğrendim canım. 12. güne kadar negatif alıp son gün pozitif alanları bile okudum canım burda. Unutma rahime tutunma olmadan hcg değerin cıkmaz ama embrıyon belki de içerde hala sağlıklıdır. Belki son iki günde yerleşmeye başlamış bile olabiliyormuş. Moral bozmak yok. Kendi kendimize de ilaç bırakmak yok. Benim de 2 tane 3. gün embriyomun bugun 7. günü. İğne yerilerim ağrıyor morarıyor başka sıkıntım yok şükür. Çok rahatım. Çünkü benim bu transferimi Allah a birakarak yaptırdık biz. Bu embriyolarımın aynı serideki 5 tanesine genetik tarama yapıldı ileri derecede bozulma çıktığından doktorlar bu embriyolarında bozuk olma ihtimalinin cok yüksek olduğunu söylemişlerdi. Bizde Allah kerim deneyip görelim dedik. negatif sonuca hazırlıklı olun dediler. Poziitif olursa ben şaşıracağım aslında. Ama elimden geleni de yapmadım demicem.

Cok zorlu bir surec allah insallah seni hamile birakir canim o kdr ugrasmana deger butun isteyenleri verdigi bi yavruyla odullendirir. Ben cok rahatim aslinda icimde olduklarini tutunduklarini dusunuyorum surekli bazen korkularim olsada benimle olduklarini bilmek istiyorum oyle dusunuyorum kotu seyler getirmememiz gerek aklimiza. Beenim bugun transfefimin 3. Gunu oldu onceden test yapan arkdslar da var ama sanirim ben erken test yapmicam biraz beklicem zor olsada. Ilaclari cok duzenli almak gerek igneler benmde canimi sikiyor gobekte ger kalmadi artik igne vurulcak ama bebisler icin herseye raziyiz. Sende genegik bozukluga fln hic takilma rabbim istersr bir OL demesi yeter ins guzel sonuclar aliriz senin smdi test gunun ne zmn

29 mayıs test günüm. 14. gün yapılacakmış. ama ben belki 12. gün yaptırırım hayırlısı olsun hakkımızda. Allah isteyip dileyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah.

29 mayıs test günüm. 14. gün yapılacakmış. ama ben belki 12. gün yaptırırım hayırlısı olsun hakkımızda. Allah isteyip dileyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah.
Aminnn cani yurekten amin. Allah hepimizin yuzunu guldursun arkadasim bende 1 haziranda bakicam kismetse. Ins guzel sonuclar aliriz

Evet canım haklısın bende dün baktım çok hareketlerimi kontrol etmeye çalıyorum. Kendime geldim allahtan herşey olucaksa olur. Hayırlısını versin rabbim.

Kızlar merhaba, dün transferim oldu, dünden beri bisey olmasın diye 9 aylık hamile gibi dolaşıyorum ne kutsal bisey su annelik, daha çekirdek tanesiyken korumaya başlıyoruz Allahım her isteyene nasip etsin inşallah, test gununu beklemek eminim zor olacak ama çok şükür sıkıntılı zamanlari atlattik simdi bebegimizle olmanin keyfini surelim

Günaydın kizlar, bugün 6. Günüm dünden beri dizlerim ağrıyor, ilaçlarla bi etkisi olabilir mi ? Adet öncesi de olur bana bazen ya da üşüttüğüm zaman cok şükür su an oyle bi durumum da yok

Benimde bugün transfermin 2. Günü sabah kasık agrısıyla uyandım şuan biraz daha iyi ama bu kadar erken belirti olmaz adetmi olucam acaba neden agırıyo

Benimde bugün transfermin 2. Günü sabah kasık agrısıyla uyandım şuan biraz daha iyi ama bu kadar erken belirti olmaz adetmi olucam acaba neden agırıyo
Hayır hayır kötüyü cagirmioruz, benim de dün oldu bugün belim agrio ama icerde baya islem yapildi agri sizi sanci bence cok normal, simdiden kurmayalim yoksa 10 gun gecmez biz dikkatli olalim gerisi takdiri ilahi. Ben inanıyorum herşey çok güzel olacak ✌✌ o halay cekilecek

benim 15.gün değerim 51 çıktı kızlar hoca yarın tekrar istedi takip edelim dedi ama çok korkuyorum çok düşük

İnşallah canım test günüme kadar sabretmek istiyorum ozaman çekeriz halayı umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…