Mefhaba iyi olmana cok sevindim canim agrin sizin varmi nasil hissediyorsun kdndini biraz beklemek zor ama.napcaz mecburKızlar merhaba, dün transferim oldu, dünden beri bisey olmasın diye 9 aylık hamile gibi dolaşıyorumne kutsal bisey su annelik, daha çekirdek tanesiyken korumaya başlıyoruz Allahım her isteyene nasip etsin inşallah, test gununu beklemek eminim zor olacak ama çok şükür sıkıntılı zamanlari atlattik simdi bebegimizle olmanin keyfini surelim
Canım sadece belim agriyo herşey bi yana inanılmaz bi merak icindeyimMefhaba iyi olmana cok sevindim canim agrin sizin varmi nasil hissediyorsun kdndini biraz beklemek zor ama.napcaz mecbur
Benim negatif... Tüm belirtiler vardı adet ağrısı, göğüs şiş, kasık ağrısı batmalar ilaçların etkisi çok aramayın kendinizde belirti
Amin bitanem bunca emegimize degsin insallah bi an once.pozitiflero gorelim. Benmde belim cok agriyo ama kasik agrisida oluyo bazen bacagima vuruyo falan bilemiyorum nedenCanım sadece belim agriyo herşey bi yana inanılmaz bi merak icindeyimçok rahat hareket etmiyorum yavaş yavaş gidip geliyorum zaman çabuk geçsin istiyorum güzel sonuclarimizi paylaşalım insallahhh
Ah kiyamam canim ya cok uzgunumBenim negatif... Tüm belirtiler vardı adet ağrısı, göğüs şiş, kasık ağrısı batmalar ilaçların etkisi çok aramayın kendinizde belirti
Pozitifleri görelim de razıyız ağrılara acılaraAmin bitanem bunca emegimize degsin insallah bi an once.pozitiflero gorelim. Benmde belim cok agriyo ama kasik agrisida oluyo bazen bacagima vuruyo falan bilemiyorum neden
Doktorumuz aynı.. benim de 15 Mayısta transfer oldu. Bugün e2 testi verdim. E2 500 çıktı östrojen iğne yapıldı Siz??İzmir irenbe doktorum kaan bozkurt
Arkadaşlar transferin 3 gününde sizden estradiol 2 yani e2 testi istendi mi ve sonucu kaç çıktı
Benden öyle bir test istenmedi cumartesi kanda gebelik bakılacakArkadaşlar transferin 3 gününde sizden estradiol 2 yani e2 testi istendi mi ve sonucu kaç çıktı
Sabah 6 gibi ilk idrarımla test yaptım çünkü prolutex iğnem dün akşam bitmişti, yenisini ona göre alalım dedim ve iki kere yaptım testi maalesef negatif 2 tane 5.gün embriyosu koyulmuştu, ne yapalım sağlık olsun geride başka embriyom kalmadı uzun bir süre ara vericem çok yıprandık her yönden, güya hiç bir sorun yok
Sabah 6 gibi ilk idrarımla test yaptım çünkü prolutex iğnem dün akşam bitmişti, yenisini ona göre alalım dedim ve iki kere yaptım testi maalesef negatif 2 tane 5.gün embriyosu koyulmuştu, ne yapalım sağlık olsun geride başka embriyom kalmadı uzun bir süre ara vericem çok yıprandık her yönden, güya hiç bir sorun yok
Ben az once kan da verdim normalde test günüm yarın ama ilaçları içmeyi bıraktımArkadaşım son gün bile idrar testi yaptı negatif çıkmıştı, bence kan tahliline kadar ilaçlarınızı bırakmayın
Keşke bırakmasaydınız, umarım olumlu sonuç alırsınızBen az once kan da verdim normalde test günüm yarın ama ilaçları içmeyi bıraktım
Doktorunuz kimdir?Ben az once kan da verdim normalde test günüm yarın ama ilaçları içmeyi bıraktım
KAn sonucum da çıktı 3,29Keşke bırakmasaydınız, umarım olumlu sonuç alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?