Transfer olanlar gelin sohbet edelim

Mefhaba iyi olmana cok sevindim canim agrin sizin varmi nasil hissediyorsun kdndini biraz beklemek zor ama.napcaz mecbur

Benim negatif... Tüm belirtiler vardı adet ağrısı, göğüs şiş, kasık ağrısı batmalar ilaçların etkisi çok aramayın kendinizde belirti

Mefhaba iyi olmana cok sevindim canim agrin sizin varmi nasil hissediyorsun kdndini biraz beklemek zor ama.napcaz mecbur
Canım sadece belim agriyo herşey bi yana inanılmaz bi merak icindeyim çok rahat hareket etmiyorum yavaş yavaş gidip geliyorum zaman çabuk geçsin istiyorum güzel sonuclarimizi paylaşalım insallahhh

Canım sadece belim agriyo herşey bi yana inanılmaz bi merak icindeyim çok rahat hareket etmiyorum yavaş yavaş gidip geliyorum zaman çabuk geçsin istiyorum güzel sonuclarimizi paylaşalım insallahhh
Amin bitanem bunca emegimize degsin insallah bi an once.pozitiflero gorelim. Benmde belim cok agriyo ama kasik agrisida oluyo bazen bacagima vuruyo falan bilemiyorum neden

Benim negatif... Tüm belirtiler vardı adet ağrısı, göğüs şiş, kasık ağrısı batmalar ilaçların etkisi çok aramayın kendinizde belirti
Ah kiyamam canim ya cok uzgunum ya bend ecok agri var negatif olmasndan korkuyorum bende ama dedigin gibi ilaclarda yapiyo . Varmi peki dondurulmus embriyon belki tekrar denersin

Arkadaşlar transferin 3 gününde sizden estradiol 2 yani e2 testi istendi mi ve sonucu kaç çıktı

Sabah 6 gibi ilk idrarımla test yaptım çünkü prolutex iğnem dün akşam bitmişti, yenisini ona göre alalım dedim ve iki kere yaptım testi maalesef negatif 2 tane 5.gün embriyosu koyulmuştu, ne yapalım sağlık olsun geride başka embriyom kalmadı uzun bir süre ara vericem çok yıprandık her yönden, güya hiç bir sorun yok

Canim kaçıncı günündü erken mi yaptin acaba? Umarim en yakın zamanda pozitifi görürsün, önemli olan sensin kendini cok yipratma lutfen

Arkadaşım son gün bile idrar testi yaptı negatif çıkmıştı, bence kan tahliline kadar ilaçlarınızı bırakmayın

Merhabalar. Kaan Bozkurtta tedaviye başlayanlar var mı? Varsa nasıl gidiyor durumlar nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…