Transfer olanlar gelin sohbet edelim

Gecmiş olsun cnm üzüldüm

Hayırlı olsun canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah kaç embriyo koyulmuştu transfer sonrası yolculuk yaptın mı ne kadar dinlendin

Merhabalar kızlar... Öncelikle herkes için hayırlı olsun bu süreç. Benim 3. Gün embriyosu ve transferimin 3. Günü. Sizler ne zaman banyo yaptınız. Bugünü de beklesim mi? Merkezdekiler ertesi gün ılık kısa ayakta duş alabilirsin dediler. Ay hiç sevmem ürpertir beni ılık banyo ama el mahkum. Hayır o ürperti zarar vermesin

3. Gün embriyom transferin 10. Gunu idrar testim negatif. Daha onceki transferlerimde 10. Gün silik cizgileri görmüştüm. Kimyasal gebelikti onlar da

Ertesi gun yapabilirmisin bana hemsire ertsin gun ilk dus al fazla kendini hirplamadan soyle bir yokan cik dedi

3. Gün embriyom transferin 10. Gunu idrar testim negatif. Daha onceki transferlerimde 10. Gün silik cizgileri görmüştüm. Kimyasal gebelikti onlar da

3. Gun embriyosu icin 10. Gun idrar testi erken olabilir ben idrar testine cesaret edemedim. Bugun 11. Gunum transferinsaymassak, kan testi verdim herseye hazirim cok zormus bu sonucu beklemek

Ben 3. Gün banyo yapmıştım canım sonucum pozitif darısı başına

Herkese merhaba.hanımlar ben 8 mayıs ta transferimi oldum.2 tane kaliteli embriyom transfer edildi.12. gün tahlilim 0.01 çıktı.hemşiremiz ileçları bırak bir kaç gün içinde adet görürsün dedi.bıraktım.ancak ne belirti var ne başka bir şey.insan umutlanıyor yinede olmayacağını bile bile.adet tarihim 18 mayıstı.ve ben hala adet olmadım.sizce tekrar test yapmalı mıyım.

3. Gun embriyosu icin 10. Gun idrar testi erken olabilir ben idrar testine cesaret edemedim. Bugun 11. Gunum transferinsaymassak, kan testi verdim herseye hazirim cok zormus bu sonucu beklemek
Canım insallah güzel haberlerini alırız... çok zor bir süreç malesef.

Hersey mumkun tabi 1 gunde bile degisen sonuclar olabiliyor , 2 gunde bir tekrarlayin iciniz rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…