- 22 Mayıs 2016
- 351
- 200
- 53
KAn sonucum da çıktı 3,29
Sonuç umut verici bence. yükselmesi ihtimal. hangi şehir ve doktor sizinkisi?KAn sonucum da çıktı 3,29
Gecmiş olsun cnm üzüldümSabah 6 gibi ilk idrarımla test yaptım çünkü prolutex iğnem dün akşam bitmişti, yenisini ona göre alalım dedim ve iki kere yaptım testi maalesef negatif 2 tane 5.gün embriyosu koyulmuştu, ne yapalım sağlık olsun geride başka embriyom kalmadı uzun bir süre ara vericem çok yıprandık her yönden, güya hiç bir sorun yok
Gecmiş olsun cnm üzüldüm
Yükseleceğini hiç sanmıyorum ama yarın tekrar kan vericemSonuç umut verici bence. yükselmesi ihtimal. hangi şehir ve doktor sizinkisi?
Hayırlı olsun canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah kaç embriyo koyulmuştu transfer sonrası yolculuk yaptın mı ne kadar dinlendinöncelikle hayırlısı herseyin.kafanı rahat tutman lazım.başka seylere odaklar.ağır iş yapma.bacaklarımda cok halsizliğim vardı.mide yanmam vardı.sürekli adet olcakmısım gibi agrılarım vardı.cok gaz birikintim vardı.ince belimde agrı vardı..özellikle gece daha cok agrıyordu.bacaklarımı biraz yukarda olcak sekilde yattım ben.bu sekilde agrılarım azalıyordu.bol bol vitaminli seyler ye.kahve cikolata sigara yada kafeinli seyler yeme.bol bol su iç.benim transferim 7 mayısta oldu.17 mayısta test yaptım hamileyim.suan 6 haftaya giriyorum.
Oyu akşamlar sonucunuz ne oldu acaba?Transfer sonrasi belirtileriniz varmi kizlar çok korkuyom bugun 7 günüm dua edin nolur ?
Normalde 22 test günüm ama Cumartesi yaparım
Merhabalar kızlar... Öncelikle herkes için hayırlı olsun bu süreç. Benim 3. Gün embriyosu ve transferimin 3. Günü. Sizler ne zaman banyo yaptınız. Bugünü de beklesim mi? Merkezdekiler ertesi gün ılık kısa ayakta duş alabilirsin dediler. Ay hiç sevmem ürpertir beni ılık banyo ama el mahkum. Hayır o ürperti zarar vermesin
Ben pozitifi görünce bile adet sancısı bel ağrısı vardı canım hayırlısıyla pozitif olur inşalllahBen sabah test verdim sonucunu bekliyorum ama regl sancilari var sanirim souc gelmeden regl olucam
3. Gün embriyom transferin 10. Gunu idrar testim negatif. Daha onceki transferlerimde 10. Gün silik cizgileri görmüştüm. Kimyasal gebelikti onlar da
Ben 3. Gün banyo yapmıştım canım sonucum pozitif darısı başınaMerhabalar kızlar... Öncelikle herkes için hayırlı olsun bu süreç. Benim 3. Gün embriyosu ve transferimin 3. Günü. Sizler ne zaman banyo yaptınız. Bugünü de beklesim mi? Merkezdekiler ertesi gün ılık kısa ayakta duş alabilirsin dediler. Ay hiç sevmem ürpertir beni ılık banyo ama el mahkum. Hayır o ürperti zarar vermesin
Ben pozitifi görünce bile adet sancısı bel ağrısı vardı canım hayırlısıyla pozitif olur inşalllah
Evet bana da ertesi gün alabilirsin dedi ama girmeye cesaret edemedim :)Ertesi gun yapabilirmisin bana hemsire ertsin gun ilk dus al fazla kendini hirplamadan soyle bir yokan cik dedi
Tebrik ederim canımBen 3. Gün banyo yapmıştım canım sonucum pozitif darısı başına
Evet bana da ertesi gün alabilirsin dedi ama girmeye cesaret edemedim :)
Canım insallah güzel haberlerini alırız...3. Gun embriyosu icin 10. Gun idrar testi erken olabilir ben idrar testine cesaret edemedim. Bugun 11. Gunum transferinsaymassak, kan testi verdim herseye hazirim cok zormus bu sonucu beklemek
Herkese merhaba.hanımlar ben 8 mayıs ta transferimi oldum.2 tane kaliteli embriyom transfer edildi.12. gün tahlilim 0.01 çıktı.hemşiremiz ileçları bırak bir kaç gün içinde adet görürsün dedi.bıraktım.ancak ne belirti var ne başka bir şey.insan umutlanıyor yinede olmayacağını bile bile.adet tarihim 18 mayıstı.ve ben hala adet olmadım.sizce tekrar test yapmalı mıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?