Transfer olanlar gelin sohbet edelim

Üzüldüm cnm tekrar tes yapmana gerek yok ilaci burakinca bir hafta icinde oluyon cnm benimde gecmisti cok umutlanmistim sonra oldum

Ben 3.gün yaptim canim
Bende ılık suyla yapamam ama ilaclardan sicak basiyordu zaten cok guzel bir sekilde aldim.. Transferin ya tam kışa denk gelseydi nasil yapacaktin ılık suyla

bugün 12. günüm kan verdim. Adet agrılarım cok fazla ilaçları bıraksam hemen olacak gibiyim. Yine negatif olacak içime doğuyor.

Hayırlı olsun canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah kaç embriyo koyulmuştu transfer sonrası yolculuk yaptın mı ne kadar dinlendin
2 tane transferim oldu.çarsamba günü ultrasona gircem.tek mi çift mi buna bakılacak.uzun yolculuk yapmadım.transferden sonra yaklaşık 1 saat dinlendirildim.eve kadar aracımızla yatarak geldim.evdede ayaklarım yukarda ilk gün yattım.çünkü çok halsiz ve uykuya actım.2 3 gün evde ıstirahat ettim.sürekli yorgunluk ve uyku vardı.

Kan sonucum negatif çıktı. olmadı. Uzun bir süre yeni tedaviye ne başlarım ne düşünürüm. Çok yoruldum.

Nasip değilmiş. negatifi bekliyordum ama yıkılmadım. Yaz mevsiminin gelmesiyle bu sürecin acısını çıkartıcam. Gezip dolaşıp aklımdan çıkartıcam. Bu ara bir belgesele takıldım. TLC programlarından 'hamile olduğumu bilmiyordum' diye bir belgesel dizi. İzlediğim her bölümde aslında ne zaman bebek sahibi olmayı aklından çıkarıyosun işte o zaman hamile kalıyosun. İzlediğim için eşim kızsa da bazı düşüncelerimi çok değiştirdi. İnternetten izlemeyi deneyebilirsiniz. Puhu tv de var. Düşüncelerinizi etkilyeceğini düşünüyorum.

Geçmiş olsun. hangi hastane ve doktordu sizinki?

Geçmiş olsun. hangi hastane ve doktordu sizinki?
İzmir tavmergen klinikti canım. Doktorumla görüştüm. Asıl test günün 14. gün. iki gün sonra testi tekrarla ilçalarını bırakma rutine devam et bir şans ver dediler. Şansım var mı dedim. Sen yine de bekle dediler. Olabilir mi. Değişebilir mi bu saatten sonra.

Arkadaşlar aranızda irenbe den dr kaan bozkurt un hastası var mı. Biz kendisinde başladıkta. Nsl sizce, olumlu sonuçlar alaniz var mı ya da tanıdığıniz

Merhaba arkadaşlar benim 20 mayis transferim oldu tabi 1 haziran tahlil günüm ama dayanamayıp bugün sağlık ocağında test yaptırdım. 8. Gun olmasına rağmen 8.78 çıktı çok düşük değil mi sizce? 4.denemem ve telaşla size danışmak istedim.Rabbim hic birimizin emeğini boşa çıkarmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…