Canım insallah güzel haberlerini alırız...çok zor bir süreç malesef.
[/QUOTE
Canım insallah güzel haberlerini alırız...çok zor bir süreç malesef.
Benimde 0.10 cikti bidahada ne test yaptiririm ne de baska bisey kendi kendine gelecekse gelsinHersey mumkun tabi 1 gunde bile degisen sonuclar olabiliyor , 2 gunde bir tekrarlayin iciniz rahat etsin
Sonuc negatif
Üzüldüm cnm tekrar tes yapmana gerek yok ilaci burakinca bir hafta icinde oluyon cnm benimde gecmisti cok umutlanmistim sonra oldumHerkese merhaba.hanımlar ben 8 mayıs ta transferimi oldum.2 tane kaliteli embriyom transfer edildi.12. gün tahlilim 0.01 çıktı.hemşiremiz ileçları bırak bir kaç gün içinde adet görürsün dedi.bıraktım.ancak ne belirti var ne başka bir şey.insan umutlanıyor yinede olmayacağını bile bile.adet tarihim 18 mayıstı.ve ben hala adet olmadım.sizce tekrar test yapmalı mıyım.
Merhabalar kızlar... Öncelikle herkes için hayırlı olsun bu süreç. Benim 3. Gün embriyosu ve transferimin 3. Günü. Sizler ne zaman banyo yaptınız. Bugünü de beklesim mi? Merkezdekiler ertesi gün ılık kısa ayakta duş alabilirsin dediler. Ay hiç sevmem ürpertir beni ılık banyo ama el mahkum. Hayır o ürperti zarar vermesin
İyice takıntılı oldum ilk günden kalkmasamıydım diye düşünüyorum. 10 gün geçmez bu stresle
Haklısın canım mecbur aldım ben de ılık suylaBen 3.gün yaptim canim
Bende ılık suyla yapamam ama ilaclardan sicak basiyordu zaten cok guzel bir sekilde aldim.. Transferin ya tam kışa denk gelseydi nasil yapacaktin ılık suyla
2 tane transferim oldu.çarsamba günü ultrasona gircem.tek mi çift mi buna bakılacak.uzun yolculuk yapmadım.transferden sonra yaklaşık 1 saat dinlendirildim.eve kadar aracımızla yatarak geldim.evdede ayaklarım yukarda ilk gün yattım.çünkü çok halsiz ve uykuya actım.2 3 gün evde ıstirahat ettim.sürekli yorgunluk ve uyku vardı.Hayırlı olsun canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah kaç embriyo koyulmuştu transfer sonrası yolculuk yaptın mı ne kadar dinlendin
korkma.benimde o gün cok agrım vardı.bende endişelenmiştim.ama şükür olmadı.inşallah seninde güzel sonucların olurbugün 12. günüm kan verdim. Adet agrılarım cok fazla ilaçları bıraksam hemen olacak gibiyim. Yine negatif olacak içime doğuyor.
Geçmiş olsun. hangi hastane ve doktordu sizinki?Nasip değilmiş. negatifi bekliyordum ama yıkılmadım. Yaz mevsiminin gelmesiyle bu sürecin acısını çıkartıcam. Gezip dolaşıp aklımdan çıkartıcam. Bu ara bir belgesele takıldım. TLC programlarından 'hamile olduğumu bilmiyordum' diye bir belgesel dizi. İzlediğim her bölümde aslında ne zaman bebek sahibi olmayı aklından çıkarıyosun işte o zaman hamile kalıyosun. İzlediğim için eşim kızsa da bazı düşüncelerimi çok değiştirdi. İnternetten izlemeyi deneyebilirsiniz. Puhu tv de var. Düşüncelerinizi etkilyeceğini düşünüyorum.
İzmir tavmergen klinikti canım. Doktorumla görüştüm. Asıl test günün 14. gün. iki gün sonra testi tekrarla ilçalarını bırakma rutine devam et bir şans ver dediler. Şansım var mı dedim. Sen yine de bekle dediler. Olabilir mi. Değişebilir mi bu saatten sonra.Geçmiş olsun. hangi hastane ve doktordu sizinki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?