Canım ne oldu yeniledin mi testi ?İzmir tavmergen klinikti canım. Doktorumla görüştüm. Asıl test günün 14. gün. iki gün sonra testi tekrarla ilçalarını bırakma rutine devam et bir şans ver dediler. Şansım var mı dedim. Sen yine de bekle dediler. Olabilir mi. Değişebilir mi bu saatten sonra.
Yeniledim negatif canım maalesef. Doktor benden umitliydi ama ben zaten negatif olacagini biliyordum hissediyordum. Simdi cok ağrım var.Canım ne oldu yeniledin mi testi ?
Yeniledim negatif canım maalesef. Doktor benden umitliydi ama ben zaten negatif olacagini biliyordum hissediyordum. Simdi cok ağrım var.
Ayy hadi hayırlı olsun canım. Ben kendimi cok rahat ve guvende hissettim tavmergende. Benim üzüntümü en az benim kadar yaşadılar, paylaştılar. Erol hocamın bilgen hocamin sakinligi aysin hocamjn enerjisine bayildim. Güzel dusun guzel olsun. Haberlerini bekliyorum insallah.Allah en kısa sürede en doğal şekilde nasip etsin inşallah. Insan ne diyeceğini bilemiyor. Bende Tavmergen de yaptırdım. Transfer olalı 7gün oldu. Regl ağrıları gibi ağrılarım var ve korkuyorum. Ama elimden de bir sey gelmez. Nasip artık
BMerhaba bende progestron 3 günde bir iğne ve 2 günde birde
bant kullanıyorum. Bu bantı kullanan başkası var mı?
Ben kullanıyorum hatta 12. Günüm hcg teste gifiyorum
Canım Kaan Bozkurt da çok başarılı bir doktor. İçin rahat olsun. Gitmek nasip olmadı. Benim doktorum tavmergende olmasaydı bende ona gidecektim. Hayırlısı olsun.Arkadaşlar aranızda irenbe den dr kaan bozkurt un hastası var mı. Biz kendisinde başladıkta. Nsl sizce, olumlu sonuçlar alaniz var mı ya da tanıdığıniz?
Korkularını endişelerini arayışlarını çok iyi anlıyorum canım. Kaan bozkurtun kendi adına açılan topiği de var belki görmüşsündür. İrenbe başarılı bir klinik yine de. Hayırlısı olsun.Teşekkür ederim H hayallerim35 yazıma cevap verdiğin için. ikidir yazmama rağmen senden başka cevap veren olmadı, çok teşekkür ederim.
Görüntü çok net değil bize yansıyan ama inşallah ikinci çizgindir canım. Boyle hamile kalan da cok olmus aslında. Erken gebelik testi alıp dene bence. Ya da hemen kan ver.Merhaba kizlar beni diger sayfalardan taniyosaniz bilirsiniz gecen ay 25 yumurtadan 9 embrion olmustu yumurtalar kalitesiz dendi embriolarda zaten oldu ve transfer olmadi bu ay baya gecikti adetim normalde 3,4 gun erken gelirdi yani 30 gunden hesaplrsam 28i adet olmam lazimdi en geci fakat olmadi iki gun test yaptim negativ bugun qaliba silik cikti sizce. Boyle biswy ola bilrmi? Catlatma ignesi falan olmadi bu ay yani hic bir ilacin etkisi olamaz , yumurta toplanan sonrasi ay kendiligimden hamile olmus ola bolirmiyim? Hicbir agrim adet belirtim biseyimde yok
Al benden de o kadar 12 embryomdan sadece 2 transfer yapabildik 1de 2 tane 3.gün 2de 2 tane 5.gün koyuldu sonuç 0Kan sonucum negatif çıktı. olmadı. Uzun bir süre yeni tedaviye ne başlarım ne düşünürüm. Çok yoruldum.
Tekrar test yaptim negativ ama hala adetde olmadim hic olmazdi boyleGörüntü çok net değil bize yansıyan ama inşallah ikinci çizgindir canım. Boyle hamile kalan da cok olmus aslında. Erken gebelik testi alıp dene bence. Ya da hemen kan ver.
Canım kan da baktırsana aklında durmasın bu belirsizlik insanı perişan ediyor yoksa.Tekrar test yaptim negativ ama hala adetde olmadim hic olmazdi boyle
Ben de kaan beyin hastasıydım, 2 deneme yaptık pozitif sonuç alamadık hiç bir sebep de bulunamıyor ama doktorumdan her şekilde memnun kaldım, şimdi maddi ve manevi çok yoruldum geride dondurulmuş embryom da kalmadı o yüzden uzun bir süre ara vericem siz umarım tek seferde güzel sonuçlar alırsınızTeşekkür ederim H hayallerim35 yazıma cevap verdiğin için. ikidir yazmama rağmen senden başka cevap veren olmadı, çok teşekkür ederim.
Normal arkadaşım... Relax olkızlar selam.. yardım bekliyorum ses verin. haftaya cuma kalp atışı duyacağım ama vücudumda bişi hissetmyrm bu normal mi?
Normal arkadaşım... Relax ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?