Transfer olanlar gelin sohbet edelim

Canım ne oldu yeniledin mi testi ?

Yeniledim negatif canım maalesef. Doktor benden umitliydi ama ben zaten negatif olacagini biliyordum hissediyordum. Simdi cok ağrım var.
Allah en kısa sürede en doğal şekilde nasip etsin inşallah. Insan ne diyeceğini bilemiyor. Bende Tavmergen de yaptırdım. Transfer olalı 7gün oldu. Regl ağrıları gibi ağrılarım var ve korkuyorum. Ama elimden de bir sey gelmez. Nasip artık

Arkadaşlar aranızda irenbe den dr kaan bozkurt un hastası var mı. Biz kendisinde başladıkta. Nsl sizce, olumlu sonuçlar alaniz var mı ya da tanıdığıniz?

Ayy hadi hayırlı olsun canım. Ben kendimi cok rahat ve guvende hissettim tavmergende. Benim üzüntümü en az benim kadar yaşadılar, paylaştılar. Erol hocamın bilgen hocamin sakinligi aysin hocamjn enerjisine bayildim. Güzel dusun guzel olsun. Haberlerini bekliyorum insallah.

Arkadaşlar aranızda irenbe den dr kaan bozkurt un hastası var mı. Biz kendisinde başladıkta. Nsl sizce, olumlu sonuçlar alaniz var mı ya da tanıdığıniz?
Canım Kaan Bozkurt da çok başarılı bir doktor. İçin rahat olsun. Gitmek nasip olmadı. Benim doktorum tavmergende olmasaydı bende ona gidecektim. Hayırlısı olsun.

Merhaba kizlar beni diger sayfalardan taniyosaniz bilirsiniz gecen ay 25 yumurtadan 9 embrion olmustu yumurtalar kalitesiz dendi embriolarda zaten oldu ve transfer olmadi bu ay baya gecikti adetim normalde 3,4 gun erken gelirdi yani 30 gunden hesaplrsam 28i adet olmam lazimdi en geci fakat olmadi iki gun test yaptim negativ bugun qaliba silik cikti sizce. Boyle biswy ola bilrmi? Catlatma ignesi falan olmadi bu ay yani hic bir ilacin etkisi olamaz , yumurta toplanan sonrasi ay kendiligimden hamile olmus ola bolirmiyim? Hicbir agrim adet belirtim biseyimde yok

Eklentiler

• 74D62EF8-B521-4BDC-922B-820EDDF94EB8.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 72
Teşekkür ederim H hayallerim35 yazıma cevap verdiğin için. ikidir yazmama rağmen senden başka cevap veren olmadı, çok teşekkür ederim.
Korkularını endişelerini arayışlarını çok iyi anlıyorum canım. Kaan bozkurtun kendi adına açılan topiği de var belki görmüşsündür. İrenbe başarılı bir klinik yine de. Hayırlısı olsun.

Görüntü çok net değil bize yansıyan ama inşallah ikinci çizgindir canım. Boyle hamile kalan da cok olmus aslında. Erken gebelik testi alıp dene bence. Ya da hemen kan ver.

Kızlar benim bugün 10.günüm hcg 2.30 çıktı yani negatif.Sanmiyorum ama 12.güne değişme ihtimali varmı sizce kızlar

Görüntü çok net değil bize yansıyan ama inşallah ikinci çizgindir canım. Boyle hamile kalan da cok olmus aslında. Erken gebelik testi alıp dene bence. Ya da hemen kan ver.
Tekrar test yaptim negativ ama hala adetde olmadim hic olmazdi boyle

Teşekkür ederim H hayallerim35 yazıma cevap verdiğin için. ikidir yazmama rağmen senden başka cevap veren olmadı, çok teşekkür ederim.
Ben de kaan beyin hastasıydım, 2 deneme yaptık pozitif sonuç alamadık hiç bir sebep de bulunamıyor ama doktorumdan her şekilde memnun kaldım, şimdi maddi ve manevi çok yoruldum geride dondurulmuş embryom da kalmadı o yüzden uzun bir süre ara vericem siz umarım tek seferde güzel sonuçlar alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…