Transfer olanlar gelin sohbet edelim

sence normal mi? mesela göğüs vs ağrısı da yok...sadece halsizlik iştahsızlık ve uyku var. bedenen hiç bi fark yok.
Tüp bebek mi yaptırdın? Genellikle gögüs şişliği, kasık ve bel ağrısı ilaç kaynaklı oluyor.. Eğer fiziken çok zayıfsan belirtiler şişlikler vs ortaya çıkıyor... İştahsızlık uykusuzluk bende de çok fazla var.. Takılma düşünme...dua et

Kizlar merhaba hatirlarsaniz gecenkerde bir basarisiz tub bebek oldu,25 yumurtadan 12si dolu cikti ve 9 embrio olustu fakat hicbiri 5gune kadar dayanmadi ve maleswf transfer olmadi simdi labaratuar ve diktorumu deistim bir ay arayla farkli doktorla basladim, bu bir ayda omega 3, q10,demir, d vitamini, folik asit gibi ek vitaminler aldim bu ay ilk kez adetim gecikti ve hatda silik cikti testde fakat sonradan silik negative dondu ve cok siddetli parcali sekilde adet oldjm. Belkide ilaclar etkisinden yumurta kalitesi duzelmeye dogru gitmis fakat kimyasal oldu diye dusunuyorum, ayni koyuluktaki test sahibu suan hamile, suan tekrardan sil bastan basladik estrofem 15 cikti progestan 0.2 doktor normal dedi bu hormonlar ne icin ? Ilk iez banda bakildigi icin bilemedim

Mrb sperm ya da yumurta kalitesi kaynaklı hiç bir sorun olmamasına rağmen nasıl olumlu sonuç alinamadi. Yardımcı ya da farklı teknikler uygulandı mi; intralipid serum, mikro akışkan çip, vb. Embriyonun genetiği istendi mi. Opu öncesi siz ve eşinize ne tür ilaçlar ne kadar süre uygulandı. Dondurulmuş transfer miydi

Tedaviniz hayırlı olsun İnşaAllah. Bende aranıza yeni katıldım. Haziran adetiyle dondurulmuş tedavisine başlıycam inşallah. Çözünürken bozulurlar diye endişelerim var.

Ozellikle serum tedavisi bence en etkili olan, cunku vucyt kabul etmedikten sonra ne olursa olsun cocuk tutunamiyor. Ben clinoleic lerden fazla fazla almistim

Arkadaşlar. Transfer sonrası nasıl beslendiniz.ceviz, badem, nar yazanlar var.

Merhaba. Benim de transferimin 3.günü. Kahve tüketmiyorum. Hergün 1 dilim ananas yiyorum. İki günde bir nar suyu içiyorum, arada dut kurusu yiyorum. Onun dışında beslenme şeklim hep aynı. Protein ve bol su.

Herkese Merhaba. 28 Mayısta transfer oldum. 3.gün embriyosu transfer edildi. Şuan sadece adet olacakmışım gibi şiddetli bel ağrım var. Idrar tahlili yaptım negatif çıkıyor. Pazartesi kan tahlili yapılacak. Çok zor bir durum gerçekten. Allah'ım hepimizin emeklerinin karşılığını verir inşallah.

Amin. İnşaAllah tutunmuştur bebişin

Arkadaşlar günaydın perşembe günü transferim olacak nasıl beslendiniz

merhabalar. benimde 6. gunum. dondurulmus blastokis transferi oldu iki tane. çok heyecanlıyım.
transfer gününden itibaren kendimi dinleyip dinlemeyip hissettiklerim
1 transferin ilk ikinci ve üçüncü günü yaptığımız beyaz renkli vajinal jel in akıntısı kahve rengi çamur gibi geri çıkıyordu çok az miktarda tane tane gibi.
2 sonra 5. gün den itibaren allt karın bölgemde ağrılar oluyor arada geçiyor sonra
3. ve aşırı sinirlilik var her şeye sinir oluyorum. sebebli sebebsiz. geçiyor ama tekrar ediyor.
4. kalbim çok hızlı atıyor.
5. çok fazla susuyorum.
6. bir kaç gün mide bulantısı yaşadım sonra geçti. şu an yine var. şu an çok sinirli hissediyorum yersin yere stres yapmamak için uğraştıkça stres im şu an galiba. midemin içi yanıyor. ve kalbim çok fazla atıyor. engel olamıyorum.
7. 15 gündür kahve içmiyorum ama dün ağzımın tadı kahve içmişim gibiydi

14 ünde test günüm çok heyecanlıyım. beklemek çok zor.
yine bu günlere şükür. doktorumu değiştirdikten sonra bugünleride gördüm allahın izni ile.
daha önceki doktor selman laçin di medicana dan benim psikolojimi alt üst etmişti 1 tane yumurta bile toplayamamıştı. ve bana karşı kurduğu cümleler hayatın bana tokadıymış bu durum genç yaşta yumurtamın olmayışı. ben amerikayada gitsem durum değişmeyeckmiş. gibi sürekli moral kırıcı şeyler söyledi tedavi sürecim boyunca.
neyse yol yakınken öyle bir doktordan kurtulmuş oldum şükür.
şimdi 10 tane dondurulmuş embiriyom vardı 2 tanesi konuldu. blastokist olarak yani 5. güne çıkan kahraman embiriyolar. kalan 4 tane kahraman embiriyom donduruldu.
inş hayırlısı ile canım doktorum erbil yağmur çok pozitif bir insan. allahın izni onun aracalığı ile bebeklerime kavuşmayı bekliyorum.

Arkadaşlar günaydın perşembe günü transferim olacak nasıl beslendiniz
hayırlı olsun inş. ben transferden 15 gün önce hergün 1 tane avokado yemeğe başladım. yeşil yapraklı sebzeler salata ton balığı haşlanmış tavuk zeytin yağı ve bakliyat yumurta ve süt gibi şeyler yedim. kırmızı etten şimdilik uzak duruyorum. okuduğum kadarıyla tutunmada kırmızı etteki protein iyi gelmiyormuş ama emin değilim bu bilgiden. yinede tüketmemeye çalışıyorum. yemekte varsada az yiyorum. kormuzı etten alacağım proteğini baklagillerden ve iyi pişmiş yumurtadan almaya çalışıyorum. kızartmadan tereyağından pirinçten şekerden ve tuzdan uzak dur bence. aslımda normaldede herkesin uzak durması gerekli.

transferim oldu ama kalınlığı söylemediler.e2 progesteron takibi yaptılar mı
transferim oldu ama kalınlığı söylemediler.e2 progesteron takibi yaptılar mı
Transfer günü kan tahlili verildi.progestran 16 idi..Sabah 2 ağızdan 2 jel akşam verilmişti...Transferimin bayram öncesi olmuştu.Sorabilirdin canım rahim kalınlığını.Aslında bilmek gerekir.

evet keşke sorsaydım telaştan heycandan sormayı unuttum benmde progesteron 55. e2 117çıkmıştı transfer günü.yarın tekrar kan vericem.senin e2 kaçtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…