- 13 Ekim 2018
- 108
- 84
- 18
- 36
Tüp bebek mi yaptırdın? Genellikle gögüs şişliği, kasık ve bel ağrısı ilaç kaynaklı oluyor.. Eğer fiziken çok zayıfsan belirtiler şişlikler vs ortaya çıkıyor... İştahsızlık uykusuzluk bende de çok fazla var.. Takılma düşünme...dua etsence normal mi? mesela göğüs vs ağrısı da yok...sadece halsizlik iştahsızlık ve uyku var. bedenen hiç bi fark yok.
Mrb sperm ya da yumurta kalitesi kaynaklı hiç bir sorun olmamasına rağmen nasıl olumlu sonuç alinamadi. Yardımcı ya da farklı teknikler uygulandı mi; intralipid serum, mikro akışkan çip, vb. Embriyonun genetiği istendi mi. Opu öncesi siz ve eşinize ne tür ilaçlar ne kadar süre uygulandı. Dondurulmuş transfer miydi
Arkadaşlar. Transfer sonrası nasıl beslendiniz.ceviz, badem, nar yazanlar var.
Amin. İnşaAllah tutunmuştur bebişinHerkese Merhaba. 28 Mayısta transfer oldum. 3.gün embriyosu transfer edildi. Şuan sadece adet olacakmışım gibi şiddetli bel ağrım var. Idrar tahlili yaptım negatif çıkıyor. Pazartesi kan tahlili yapılacak. Çok zor bir durum gerçekten. Allah'ım hepimizin emeklerinin karşılığını verir inşallah.
hayırlı olsun inş. ben transferden 15 gün önce hergün 1 tane avokado yemeğe başladım. yeşil yapraklı sebzeler salata ton balığı haşlanmış tavuk zeytin yağı ve bakliyat yumurta ve süt gibi şeyler yedim. kırmızı etten şimdilik uzak duruyorum. okuduğum kadarıyla tutunmada kırmızı etteki protein iyi gelmiyormuş ama emin değilim bu bilgiden. yinede tüketmemeye çalışıyorum. yemekte varsada az yiyorum. kormuzı etten alacağım proteğini baklagillerden ve iyi pişmiş yumurtadan almaya çalışıyorum. kızartmadan tereyağından pirinçten şekerden ve tuzdan uzak dur bence. aslımda normaldede herkesin uzak durması gerekli.Arkadaşlar günaydın perşembe günü transferim olacak nasıl beslendiniz
Merhaba. Ben henüz transfer olmadım ama transfer öncesi ananas, kabak çekirdeği ve nar suyu içenler var. Birde bol su ve protein ağırlıklı beslenmek önemliArkadaşlar günaydın perşembe günü transferim olacak nasıl beslendiniz
13 idi ama negatifarkadaşlar merhaba.rahim kalınlığınız kaçtı transferde
transferim oldu ama kalınlığı söylemediler.e2 progesteron takibi yaptılar mı13 idi ama negatif
transferim oldu ama kalınlığı söylemediler.e2 progesteron takibi yaptılar mı
Transfer günü kan tahlili verildi.progestran 16 idi..Sabah 2 ağızdan 2 jel akşam verilmişti...Transferimin bayram öncesi olmuştu.Sorabilirdin canım rahim kalınlığını.Aslında bilmek gerekir.transferim oldu ama kalınlığı söylemediler.e2 progesteron takibi yaptılar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?