- 31 Ocak 2019
- 350
- 272
- 103
ben olmuştum sanırım progestan gaz yapıyorTransfer sonrası çok afedersiniz ishal olan var mı?
ben olmuştum sanırım progestan gaz yapıyor
Ben 5.gün dondurulmuş embiro transferi oldum. Toplamadan sonra bi polip ameliyatı geçirdim onu bekledik .bugün 5. Günüm dün adet ağrısı gibi ağrılarım oldu çok endişeliyim..normalmidir acaba. İlk transferimben de hissetmiyorum... 3.gün taze transfer yaptım...
ya siz
Bende 3. Gün dondurulmuş embriyo tranferi oldum transfer gününü saymazsak 2. Günümdeyim. Adet ağrısı gibi sğrılar ve bel ağrıların olacak normal dedilerBen 5.gün dondurulmuş embiro transferi oldum. Toplamadan sonra bi polip ameliyatı geçirdim onu bekledik .bugün 5. Günüm dün adet ağrısı gibi ağrılarım oldu çok endişeliyim..normalmidir acaba. İlk transferim
Bende 3. Gün dondurulmuş embriyo tranferi oldum transfer gününü saymazsak 2. Günümdeyim. Adet ağrısı gibi sğrılar ve bel ağrıların olacak normal dediler
[/QUOTEinşlhhh öyledir...sakin kalarak beklemek zor olacak galiba...hiç olumsuz düşünmek istemiyorum ..çok keyifli her anın tadını çıkarmak istiyorum ...herşey yolunda gider umarım yaşayan bekleyen herkes için ]senin de şansın bol olsunn
EVet ben de 11inde oldum transfer 2günden sonra daha iyiyim biraz azaldınasıl gaz problemim var anlatamam. Sen şuan ne durumdaydın transfer olmuş muydun
Benim ilk iki gün hafif ağrım oldu şuan bişey yok erkenden yoruluyorum sürekli uykum geliyor sürekli idrara gidiyorumEVet ben de 11inde oldum transfer 2günden sonra daha iyiyim biraz azaldı
Çok erken yapmışsın ya transfer günü sayılmıyor bu arada. Bir kaç gün daha bekle tekrar yaptır yükselirse tutmuştur sanırımArkadaşlar merhaba.transferimin 5.günü(transfer günü dahil)dayanamadım sabah idrar testi yaptım.çok çok silik çıktı.akşam da gittim kan verim.58.4 çıktı.şu an şoktayım.2tane transfer edilmişti
Ay bilmiyorumki dayanamadım işte.bu kadar yüksek çıkmasına şaşırdım.daha düşük çıkmasını bekliyordum açıkçası.herkesin genelde düşük çıkmışÇok erken yapmışsın ya transfer günü sayılmıyor bu arada. Bir kaç gün daha bekle tekrar yaptır yükselirse tutmuştur sanırım
Değer hakkında bilgim yok valla canım ama yinelersen yükseliyosa vardır bebişAy bilmiyorumki dayanamadım işte.bu kadar yüksek çıkmasına şaşırdım.daha düşük çıkmasını bekliyordum açıkçası.herkesin genelde düşük çıkmış
İnşala canımDeğer hakkında bilgim yok valla canım ama yinelersen yükseliyosa vardır bebişinşallah tutmuştur
6.güne kadar çatlama iğnesini etkisi devam ediyor eğer taze embryo transferi yapıldıysa. Ama dondurulmuş transferiyse tutma belirtisi olabilir inşallah. Sizinki dondurulmuş muyduİnşala canım☺
dondurulmuş embriyo canım çatlatma iğnesini 2 ay önce oldum6.güne kadar çatlama iğnesini etkisi devam ediyor eğer taze embryo transferi yapıldıysa. Ama dondurulmuş transferiyse tutma belirtisi olabilir inşallah. Sizinki dondurulmuş muydu
Gözün aydın canım benim... Hayırlı uğurlu olsun.. Kat kat katlasın değerlerin... Bence kesin tuttuArkadaşlar merhaba.transferimin 5.günü(transfer günü dahil)dayanamadım sabah idrar testi yaptım.çok çok silik çıktı.akşam da gittim kan verim.58.4 çıktı.şu an şoktayım.2tane transfer edilmişti
Neden korkuyorsun ki Rabbim nasip etmişse sen ne dersen de ne kadar korkarsan kork onlar annelerinin rahmine tutunacak, biraz seni yoracaklar belki kalp atışlarını duyduğunda dünyanın en mutlusu olacaksınteşekkür ederim canım ama ikiz ihtimali beni korkutuyor.gerçi betahcgye göre bakma dedi çoğu arkadaşımız ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?