Transfer olanlar gelin sohbet edelim

Slm kızlar..benim 5. Gün embriyosu 1 transfer yaptırdık. 5.günümdeyim bugün... dün adet ağrısı gibi ağrılarım oldu çok endişelendim.inşlhh normaldir bu ağrılar.ilk transferim..internette ağrıları araştırırken bu formdaki yazıları gördüm.hemen üye oldum.umarım hepimiz için huzurla sevinçle geçen bi süreç olur.bebeklerimizi alırız kucağımıza...

ben de hissetmiyorum... 3.gün taze transfer yaptım...
ya siz
Ben 5.gün dondurulmuş embiro transferi oldum. Toplamadan sonra bi polip ameliyatı geçirdim onu bekledik .bugün 5. Günüm dün adet ağrısı gibi ağrılarım oldu çok endişeliyim..normalmidir acaba. İlk transferim

Bende 3. Gün dondurulmuş embriyo tranferi oldum transfer gününü saymazsak 2. Günümdeyim. Adet ağrısı gibi sğrılar ve bel ağrıların olacak normal dediler

[/QUOTEinşlhhh öyledir...sakin kalarak beklemek zor olacak galiba...hiç olumsuz düşünmek istemiyorum ..çok keyifli her anın tadını çıkarmak istiyorum ...herşey yolunda gider umarım yaşayan bekleyen herkes için ]senin de şansın bol olsunn

Arkadaşlar merhaba.transferimin 5.günü(transfer günü dahil)dayanamadım sabah idrar testi yaptım.çok çok silik çıktı.akşam da gittim kan verim.58.4 çıktı.şu an şoktayım.2tane transfer edilmişti

Çok erken yapmışsın ya transfer günü sayılmıyor bu arada. Bir kaç gün daha bekle tekrar yaptır yükselirse tutmuştur sanırım

Çok erken yapmışsın ya transfer günü sayılmıyor bu arada. Bir kaç gün daha bekle tekrar yaptır yükselirse tutmuştur sanırım
Ay bilmiyorumki dayanamadım işte.bu kadar yüksek çıkmasına şaşırdım.daha düşük çıkmasını bekliyordum açıkçası.herkesin genelde düşük çıkmış

Ay bilmiyorumki dayanamadım işte.bu kadar yüksek çıkmasına şaşırdım.daha düşük çıkmasını bekliyordum açıkçası.herkesin genelde düşük çıkmış
Değer hakkında bilgim yok valla canım ama yinelersen yükseliyosa vardır bebiş inşallah tutmuştur

Gözün aydın canım benim... Hayırlı uğurlu olsun.. Kat kat katlasın değerlerin... Bence kesin tuttu

teşekkür ederim canım ama ikiz ihtimali beni korkutuyor.gerçi betahcgye göre bakma dedi çoğu arkadaşımız ama

teşekkür ederim canım ama ikiz ihtimali beni korkutuyor.gerçi betahcgye göre bakma dedi çoğu arkadaşımız ama
Neden korkuyorsun ki Rabbim nasip etmişse sen ne dersen de ne kadar korkarsan kork onlar annelerinin rahmine tutunacak, biraz seni yoracaklar belki kalp atışlarını duyduğunda dünyanın en mutlusu olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…