- 8 Ekim 2018
- 50
- 6
- 8
Bende tavmergende tedavi goruyorum ilk denemem kimyasal oldu nasil bir yol izlediniz sonrasinda cok uzgunum bende ne yapacagimi bilemiyorumİzmir tavmergen klinikti canım. Doktorumla görüştüm. Asıl test günün 14. gün. iki gün sonra testi tekrarla ilçalarını bırakma rutine devam et bir şans ver dediler. Şansım var mı dedim. Sen yine de bekle dediler. Olabilir mi. Değişebilir mi bu saatten sonra.
Canim son durumunuz ne?teşekkür ederim canım ama ikiz ihtimali beni korkutuyor.gerçi betahcgye göre bakma dedi çoğu arkadaşımız ama
Canım 7.gün 216. 9.gün 425 çıktı ultrasonu beklliyorz tek mi çift mi diye.sorduk bu değerlerle yorum yapamayız bu bir gösterge değil dedilerCanim son durumunuz ne?
gebelik netlestimi tutunmusmu bebegin
Aa cok iyi hadi hayirli olsun rabbim devamini getirsinCanım 7.gün 216. 9.gün 425 çıktı ultrasonu beklliyorz tek mi çift mi diye.sorduk bu değerlerle yorum yapamayız bu bir gösterge değil dediler
Teşekkürr ederim canım darısı isteyen herkesin başına.evet 2tane 5.gün dondurulmuş embriyosu.aslında 1tane koyduracaktık ama sabah 2 embiyomuz çözünürken bozulmuş.o yüzden risk alamadk.gönlüm 1tane olmasından yana ama Allah bilir canımAa cok iyi hadi hayirli olsun rabbim devamini getirsinerken den cikmis sizinde normalde 12. Gun test oluyorya 7. Gunde cikmis cok guzel iki embriyomu konulmstu size
Nasip tabi canım.ama zorlu bir süreç riskli gebelik iki tane çocuk aynı anda kafamda deli sorular.yaşayıp göreceğizOlsun insallah ikizdir neden birtaneden yana diyorsunbenim de ikizim var cok guzel bi duygu
Tabiki ole benim esim simdiden ikitane koymasnlar bakamam ben diyoNasip tabi canım.ama zorlu bir süreç riskli gebelik iki tane çocuk aynı anda kafamda deli sorular.yaşayıp göreceğiz
Evet en önemlisi o sağlıklı eli ayağı düzgün olur inşala.tabi gönlüm yine 1taneden yanaTabiki ole benim esim simdiden ikitane koymasnlar bakamam ben diyonasipte ne varsa o bebisimiz saglikli olsnda iki veya tek hic onemli degil.
Peki transferden sonra nelere dikkat ettiniz ne yedin ne ictin
Slm bana 10 haziranda transfer yapıldı13 haziranda transfer oldum o günden beri zaman geçmek bilmiyor... kendinizi nasıl oyalıyorsunuz yardımcı olur musunuz ben bütün gün buradaki başlıkları ve yazılanları okuyorumBir de sizce ne zaman test yapsam?
Tamam canim sagol aklimda bulunsunEvet en önemlisi o sağlıklı eli ayağı düzgün olur inşala.tabi gönlüm yine 1taneden yanaözellikle dikkat ettiğim birşey olmadı.ilk 3gün yattım.sadece yemek ve tuvalet için kalktım.4.günden sonra normal hayata döndüm işe gittim.ilk 3gün ananas yedim.kahvaltıda 2yumurta yedim mutlaka.akşamları sebze ağırlıklı beslendim.
Hayirli olsun rabbim devamini getirsin insallahSlm bana 10 haziranda transfer yapıldı
5 gün embriyosuydu
Bugün bhcg testi yaptırdık gebeyim
Zaman geçmek bilmedi benim içinde ama hiç olumsuz düşünmedim güzel şeyler düşün sendr konuş bol bol bebeğinle seni rahatlatır
Ben bir gün önce akşam üzeri erken gebelik testi yaptım çok silik bir çizgi çıktı daha erken yapmadım çünki bu testler çok saglıklı sonuçlar vermeye biliyormuş yanlış sonuç çıkarsa moralim bozulsun istemedim. Eşim doktor kan tahlili sonuçlarını benden önce o görecekti ilk ben görmek istediğim için bir gün önce evde yaptım testi
Aa cok iyi hadi hayirli olsun rabbim devamini getirsinerken den cikmis sizinde normalde 12. Gun test oluyorya 7. Gunde cikmis cok guzel iki embriyomu konulmstu size
Benim 5. Gün embriyo transferim varAa cok iyi hadi hayirli olsun rabbim devamini getirsinerken den cikmis sizinde normalde 12. Gun test oluyorya 7. Gunde cikmis cok guzel iki embriyomu konulmstu size
Teşekkür ederim inşlhhh senin için de herşey çok güzel olurHayirli olsun rabbim devamini getirsin insallahdarısı başıma
Insallah daha transferime var ama cok heycanliyimTeşekkür ederim inşlhhh senin için de herşey çok güzel olursağlıkla devamı gelirr
Zaten transfere kadar bişey anlamıyorsun .Insallah daha transferime var ama cok heycanliyimilk denememiydi sizin
Yaa iyice heycanlandirdin beniZaten transfere kadar bişey anlamıyorsun .
Transfer anında dank ediyor sana gelişine an an şahit oluyorsun çok güzel duygular çok karmaşık oluyor tadını çıkar çok keyifliydi
Evet ilk transferim senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?