Transfer olanlar gelin sohbet edelim

Bende tavmergende tedavi goruyorum ilk denemem kimyasal oldu nasil bir yol izlediniz sonrasinda cok uzgunum bende ne yapacagimi bilemiyorum

Canım 7.gün 216. 9.gün 425 çıktı ultrasonu beklliyorz tek mi çift mi diye.sorduk bu değerlerle yorum yapamayız bu bir gösterge değil dediler
Aa cok iyi hadi hayirli olsun rabbim devamini getirsin erken den cikmis sizinde normalde 12. Gun test oluyorya 7. Gunde cikmis cok guzel iki embriyomu konulmstu size

Aa cok iyi hadi hayirli olsun rabbim devamini getirsin erken den cikmis sizinde normalde 12. Gun test oluyorya 7. Gunde cikmis cok guzel iki embriyomu konulmstu size
Teşekkürr ederim canım darısı isteyen herkesin başına.evet 2tane 5.gün dondurulmuş embriyosu.aslında 1tane koyduracaktık ama sabah 2 embiyomuz çözünürken bozulmuş.o yüzden risk alamadk.gönlüm 1tane olmasından yana ama Allah bilir canım

Nasip tabi canım.ama zorlu bir süreç riskli gebelik iki tane çocuk aynı anda kafamda deli sorular.yaşayıp göreceğiz
Tabiki ole benim esim simdiden ikitane koymasnlar bakamam ben diyo nasipte ne varsa o bebisimiz saglikli olsnda iki veya tek hic onemli degil.
Peki transferden sonra nelere dikkat ettiniz ne yedin ne ictin

Tabiki ole benim esim simdiden ikitane koymasnlar bakamam ben diyo nasipte ne varsa o bebisimiz saglikli olsnda iki veya tek hic onemli degil.
Peki transferden sonra nelere dikkat ettiniz ne yedin ne ictin
Evet en önemlisi o sağlıklı eli ayağı düzgün olur inşala.tabi gönlüm yine 1taneden yana özellikle dikkat ettiğim birşey olmadı.ilk 3gün yattım.sadece yemek ve tuvalet için kalktım.4.günden sonra normal hayata döndüm işe gittim.ilk 3gün ananas yedim.kahvaltıda 2yumurta yedim mutlaka.akşamları sebze ağırlıklı beslendim.

13 haziranda transfer oldum o günden beri zaman geçmek bilmiyor... kendinizi nasıl oyalıyorsunuz yardımcı olur musunuz ben bütün gün buradaki başlıkları ve yazılanları okuyorum Bir de sizce ne zaman test yapsam?

Slm bana 10 haziranda transfer yapıldı
5 gün embriyosuydu
Bugün bhcg testi yaptırdık gebeyim
Zaman geçmek bilmedi benim içinde ama hiç olumsuz düşünmedim güzel şeyler düşün sendr konuş bol bol bebeğinle seni rahatlatır
Ben bir gün önce akşam üzeri erken gebelik testi yaptım çok silik bir çizgi çıktı daha erken yapmadım çünki bu testler çok saglıklı sonuçlar vermeye biliyormuş yanlış sonuç çıkarsa moralim bozulsun istemedim. Eşim doktor kan tahlili sonuçlarını benden önce o görecekti ilk ben görmek istediğim için bir gün önce evde yaptım testi

Tamam canim sagol aklimda bulunsun

Hayirli olsun rabbim devamini getirsin insallahdarısı başıma

Benim 5. Gün embriyo transferim var
10.gün de bhcg testi istedi doktorum bugün test yaptırdım 106 çıktı dr normal dedi 2 gün sonraki artışı iki katına çıkmalıymış
Yazılan değerlere baktım herkesde farklı
Benimki normalmi acaba fikri olan yazarsa sevinirim

KIzlar 5.gün 1 embriyo transferi sonrası da (10.gün kan testi istediler)bugün tahlilimi yaptırdım bhcg test sonucum 106 çıktı gebelik olmuş çok sevindim ama yinede değerlerin kaç olması gerekir bilen varmı yada sizin sonuçlar kaç çıktı

Insallah daha transferime var ama cok heycanliyim ilk denememiydi sizin
Zaten transfere kadar bişey anlamıyorsun .
Transfer anında dank ediyor sana gelişine an an şahit oluyorsun çok güzel duygular çok karmaşık oluyor tadını çıkar çok keyifliydi
Evet ilk transferim senin

Zaten transfere kadar bişey anlamıyorsun .
Transfer anında dank ediyor sana gelişine an an şahit oluyorsun çok güzel duygular çok karmaşık oluyor tadını çıkar çok keyifliydi
Evet ilk transferim senin
Yaa iyice heycanlandirdin beni evet benimde ilk denemem bu zmanlara cok zor geldik esim azospermi tese ameliyati oldu oyle sperm bulundu cikmicak diye neler yasadik o hastanede ciktigini duyduk sarildk agladik cok duygusal zamanlar yasadik insallah senin gibi yuzumuz güler bizimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…