Büyük geçmiş olsun bak ne güzel sonunda olmuş ama inşlhhh dahada güzel olur herşeyYaa iyice heycanlandirdin benievet benimde ilk denemem bu zmanlara cok zor geldik esim azospermi tese ameliyati oldu oyle sperm bulundu cikmicak diye neler yasadik o hastanede ciktigini duyduk sarildk agladik cok duygusal zamanlar yasadik insallah senin gibi yuzumuz güler bizimde
Aynen oyle canim cok dogru dedin.Büyük geçmiş olsun bak ne güzel sonunda olmuş ama inşlhhh dahada güzel olur herşey
Hayırlısıyla sağlıkla alırız bebişleri kucağımıza
Benim de ilk ama insanlar kaç kez deniyorlar umut herzaman vardırrr
Çok teşekkür ederimm darısı başınaaaaAynen oyle canim cok dogru dedin.
Insallah o gunleride gorucez cok guzel zamanlardasn tadini cikar bu mutlulugun
Tamam canim sendeÇok teşekkür ederimm darısı başınaaaaHaber ver mutlaka
Yaaaaa çok sevindimSlm bana 10 haziranda transfer yapıldı
5 gün embriyosuydu
Bugün bhcg testi yaptırdık gebeyim
Zaman geçmek bilmedi benim içinde ama hiç olumsuz düşünmedim güzel şeyler düşün sendr konuş bol bol bebeğinle seni rahatlatır
Ben bir gün önce akşam üzeri erken gebelik testi yaptım çok silik bir çizgi çıktı daha erken yapmadım çünki bu testler çok saglıklı sonuçlar vermeye biliyormuş yanlış sonuç çıkarsa moralim bozulsun istemedim. Eşim doktor kan tahlili sonuçlarını benden önce o görecekti ilk ben görmek istediğim için bir gün önce evde yaptım testi
İnşlhhh sen de güzel haberi alırsınnYaaaaa çok sevindimdarısı başıma inşallahhh. Benim testim de ptesi inş. Sen hissettin mi hamiş olduğunu vve belirtilerin nelerdi
Aynı ağrılar bende de var geçen seferki transferimde tam adet günümde adet oldum ve çok yıpranmıştım çok üzülmüştümİnşlhhh sen de güzel haberi alırsınnbelirti hissetmedim sadece kasık ve karın ağrılarım oldu bazen regl olucakmışım gibi sürekli çamaşırıma bakıp duruyordum tedirgindim çok şükür normalmiş o ağrılar.çünkü tam regl dönemi ama tabi tutmazsa reglinde gelebiliyormuş yani yüreğim ağzımda bekledim süreci...his dersen zaten transfer sonrası havaya giriyorsun hareket ederken yatarken kalkarken çok ağır hareket ediyosun ben normalde çok hareketli ve tez canlı bir insanımdır onun dışında hissetmedim galiba ben havaya giriverdim hamile gibiydimmm
Canım doktorun erol hoca mıydı direkt yoksa diğer doktorlarla takip edip operasyonda mı erol hoca vardı.Bende tavmergende tedavi goruyorum ilk denemem kimyasal oldu nasil bir yol izlediniz sonrasinda cok uzgunum bende ne yapacagimi bilemiyorum
Benimde transferim 13 haziranda gerceklesti. Suanda esim yurtdisinca yarin ist olacak cok zor dayanabiliyorum gidip test yapmamak icin ama yarin beraber gidip ksn testi yapmaya karar verdik Insallah pozitif sonuc alirim yani aliriz13 haziranda transfer oldum o günden beri zaman geçmek bilmiyor... kendinizi nasıl oyalıyorsunuz yardımcı olur musunuz ben bütün gün buradaki başlıkları ve yazılanları okuyorumBir de sizce ne zaman test yapsam?
Insallah rabbim hayirli pozitif almani nasip etsin pozitifte yetmiyo cunku..hepimize nasip olsun insallahBenim bu 4 denemem ve 4.gun tranferi oldu ama bu sefer hic kendimi kasmadim hastanede zorunlu 1 saat yattim evde de annemler ilk gun zorla yatirdi ama ben yine de kacamak yaptim sonrasinda gezdim dus aldim muzik dinledim arkadaslarimla vakit gecirdim zaten olacagi varsa olacak benim evde oturup yada yatmak beni cok strese sokardi ki oncekileree oyle oldu bu sefer canim ne isterse onu yaptim evde 2-3 parca bebek esyasi var onlari sevdim bu cok morel verdi icinde bebegimi hayal ettim esimi de yurt disina yollayip kafami dinledim cuma gunu 9.gunde test yaptiricam bana dua edin lutfen
Gözün aydın sağlıcakla kucağına alırsın inşallahCanım 7.gün 216. 9.gün 425 çıktı ultrasonu beklliyorz tek mi çift mi diye.sorduk bu değerlerle yorum yapamayız bu bir gösterge değil dediler
Benimde 2.denemem bugün 2.günüm.Haklısın bunun yatmakla vs alakası yok en güzelini yapmışsın boşuna kendimizi strese sokuyoruz olacaksa zaten olacaktır.Ağır kaldırma vs gibi bir durum olmadıktan sonra dilediğimizce hareket edebiliriz.Umarım yarın pozitif olur sonucunBenim bu 4 denemem ve 4.gun tranferi oldu ama bu sefer hic kendimi kasmadim hastanede zorunlu 1 saat yattim evde de annemler ilk gun zorla yatirdi ama ben yine de kacamak yaptim sonrasinda gezdim dus aldim muzik dinledim arkadaslarimla vakit gecirdim zaten olacagi varsa olacak benim evde oturup yada yatmak beni cok strese sokardi ki oncekileree oyle oldu bu sefer canim ne isterse onu yaptim evde 2-3 parca bebek esyasi var onlari sevdim bu cok morel verdi icinde bebegimi hayal ettim esimi de yurt disina yollayip kafami dinledim cuma gunu 9.gunde test yaptiricam bana dua edin lutfen
Geçmiş olsun öncelikle transferden hiç korkma canın acımıyor,inşallah sana tutunabilecek embriyona kavuşursunKızlar merhaba 19 haziran çarşamba yumurtalar toplandı 12 adet yumurta toplanmış bugün 5 adet yumurta döllenmiş kalan yumurtalar iyi değilmiş pazartesi transfer işlemi yapılacak korkuyorum beni biraz bilgilendirir misiniz
İnşallah 5.gün embriyo su mu oluyor gün olarakGeçmiş olsun öncelikle transferden hiç korkma canın acımıyor,inşallah sana tutunabilecek embriyona kavuşursun
Evet seninki pazartesi 5.gün oluyor sanırımİnşallah 5.gün embriyo su mu oluyor gün olarak
tesekkur ederim canim aminnn insalaaaGözün aydın sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Insallah seninkide tutar canimBenimde 2.denemem bugün 2.günüm.Haklısın bunun yatmakla vs alakası yok en güzelini yapmışsın boşuna kendimizi strese sokuyoruz olacaksa zaten olacaktır.Ağır kaldırma vs gibi bir durum olmadıktan sonra dilediğimizce hareket edebiliriz.Umarım yarın pozitif olur sonucun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?