Canim benim dr yardimcisi hep diyorki Allah kadini oyle bir yaratmis ki en kotu dedigimiz embriyo bile rahimin icinde kendini gelistirip tutunmayi basarip ve saglikli dogum yapabiliyor.. Insallah tutar canim ama doktorundan rica et 3 tane transfer etsin benim arkadasimin da oyle olmustu 3 tane transfer yapti ve simdi topac bi oglu var darisi basimizaKızlar merhaba 19 haziran çarşamba yumurtalar toplandı 12 adet yumurta toplanmış bugün 5 adet yumurta döllenmiş kalan yumurtalar iyi değilmiş pazartesi transfer işlemi yapılacak korkuyorum beni biraz bilgilendirir misiniz
Çıkar mı ki sonucu¿ ay ben de mi yapsam dayanamıyorumBenimde transferim 13 haziranda gerceklesti. Suanda esim yurtdisinca yarin ist olacak cok zor dayanabiliyorum gidip test yapmamak icin ama yarin beraber gidip ksn testi yapmaya karar verdik Insallah pozitif sonuc alirim yani aliriz
Benim de ikinci denemem bu. Öncekİ sefer dr normal hayatına devam et deyince uçağa bindim koşturdum çok fazla hareket ettim ve tam 7. Günde adet oldum (ilaçlardan dolayı olamamam gerekmez miydi o da ayrı bir konu) o yuzden bu sefer çok temkinliyimBenim bu 4 denemem ve 4.gun tranferi oldu ama bu sefer hic kendimi kasmadim hastanede zorunlu 1 saat yattim evde de annemler ilk gun zorla yatirdi ama ben yine de kacamak yaptim sonrasinda gezdim dus aldim muzik dinledim arkadaslarimla vakit gecirdim zaten olacagi varsa olacak benim evde oturup yada yatmak beni cok strese sokardi ki oncekileree oyle oldu bu sefer canim ne isterse onu yaptim evde 2-3 parca bebek esyasi var onlari sevdim bu cok morel verdi icinde bebegimi hayal ettim esimi de yurt disina yollayip kafami dinledim cuma gunu 9.gunde test yaptiricam bana dua edin lutfen
7.günün ve çift embriyo transferi yarın ilk idrarınla yapabilirsin bence yüksek ihtimal varsa çıkar diye düşünüyorumBenim de ikinci denemem bu. Öncekİ sefer dr normal hayatına devam et deyince uçağa bindim koşturdum çok fazla hareket ettim ve tam 7. Günde adet oldum (ilaçlardan dolayı olamamam gerekmez miydi o da ayrı bir konu) o yuzden bu sefer çok temkinliyim
Geçen hafta bugun kondu yarın 8 gün oluyor sanırım? Yapıp da çıkan var mı acaba bi yandan da korkuyorum bilemedim7.günün ve çift embriyo transferi yarın ilk idrarınla yapabilirsin bence yüksek ihtimal varsa çıkar diye düşünüyorum
Yani bazıları garanti olsun diye beklemeyi tercih ediyor,çünkü beta hcg nin kana geç karışması söz konusu olabilir,bu da insanın moralini bozar ama %50den fazla kişide test sonucu yanıt verir yani sana kalmış sabredebiliyorsan bekleGeçen hafta bugun kondu yarın 8 gün oluyor sanırım? Yapıp da çıkan var mı acaba bi yandan da korkuyorum bilemedim
Benim de ayni denicem ama kendim ile bir anlasma yaptim :)) cikmazsada 12. Gune kadar hic uzulmeyecegim ama yapmazsam da artik catlayacagim yani :)) zaten simdi bile hayjirmak istiyorum hamileyim.diye :)) icimde bi his bu sefer oldu diyor ama yinede dua edin. Insallah hepimiz icin hayirlisi olurÇıkar mı ki sonucu¿ ay ben de mi yapsam dayanamıyorumaynı gün olmuşuz çok heyecanlı. Bugun bile yapasım var testi
Bana da dedi ucaga binebilir hatta tatil yapabilirsi diye normalde transferden 2 gun sonra ingiltereye gidecektim biz orada yasiyoruz ama ailem gelmisken kal sonuca kadar ozledim zaten deyince kaldim .bence kendini nasil rahat hissediyorsan oyle yap tatlim sonucta hersey psikolojik bana kalsa tatile bile cikarim cunku benim bi tanidigim transferden sonraki gun aldatildigini ogrendi o kadar stress uzuntu ama tuttu bence bunu stresslede cok alakasi yok ya kader Insallah bebisin tutunur canimBenim de ikinci denemem bu. Öncekİ sefer dr normal hayatına devam et deyince uçağa bindim koşturdum çok fazla hareket ettim ve tam 7. Günde adet oldum (ilaçlardan dolayı olamamam gerekmez miydi o da ayrı bir konu) o yuzden bu sefer çok temkinliyim
Ya bu sefer bende de aynı his var biliyo musunBenim de ayni denicem ama kendim ile bir anlasma yaptim :)) cikmazsada 12. Gune kadar hic uzulmeyecegim ama yapmazsam da artik catlayacagim yani :)) zaten simdi bile hayjirmak istiyorum hamileyim.diye :)) icimde bi his bu sefer oldu diyor ama yinede dua edin. Insallah hepimiz icin hayirlisi olur
O tanıdığına çok üzüldümBana da dedi ucaga binebilir hatta tatil yapabilirsi diye normalde transferden 2 gun sonra ingiltereye gidecektim biz orada yasiyoruz ama ailem gelmisken kal sonuca kadar ozledim zaten deyince kaldim .bence kendini nasil rahat hissediyorsan oyle yap tatlim sonucta hersey psikolojik bana kalsa tatile bile cikarim cunku benim bi tanidigim transferden sonraki gun aldatildigini ogrendi o kadar stress uzuntu ama tuttu bence bunu stresslede cok alakasi yok ya kader Insallah bebisin tutunur canim
Hayırlı olsun öncelikle benim 2. Denemem transfer oldum bekleme sürecindeyim.Beslenme konusunda tüp bebeğe özgü değilde genel olarak sağlıklı beslenmek gerekiyor zaten yani protein ağırlıklı kuruyemiş balık vs.Tek başına hiç bir Gıdanın etkisi yok ya da 3-5 gün tüketmenin diye düşünüyorum.transfer sonrası hastaneye göre değişiyor benim 30 dk sonra tuvalete gidebileceğimi söylediler yani çok çok zor olmuyor.24 saat dinlenerek geçirdikten sonra normal hayatınıza dönebilirsiniz ağır kaldırmamak,ağır spor yapmamak şartıyla,yemeğinizi yapabilir evinizi toplayabilir çalışıyorsanız devam edebilirsinizHayırlı akşamlar arkadaşlar. Ben de henüz dondurulmuş transferi olmadım. Bu ay başlıcaz inşallah. Pozitif sonuç alan arkadaşlar benim gibi bekleyenler e işik tutmak adına transfer sonrası tecrübelerinizi paylaşır msnz. Kaç gün yattınız. Yatış pozisyonu. Nasıl beslendiniz. Birde transfer hemen sonra idrarınızı hemen yaptınız mı. Benim en çok korktuğum konu bu. Ikınmakta zararlı diymi
Hay allah çok üzüldüm şimdi nasıl bugünün nasıl geçti umarım yolundadır herşeyyAynı ağrılar bende de var geçen seferki transferimde tam adet günümde adet oldum ve çok yıpranmıştım çok üzülmüştüm. Bu sefer geçen sefer ki hatalarım yapmıyorum o yüzden ister istemez umutlanıyorum inşallah yine hüsran olmaz bugün adet günüm bakalım tedirgin bir şekilde ben de aynı sizin gibi sürekli iççamaşırımı kontrol ediyorum
İnşlhhh güzel olsunBenim bu 4 denemem ve 4.gun tranferi oldu ama bu sefer hic kendimi kasmadim hastanede zorunlu 1 saat yattim evde de annemler ilk gun zorla yatirdi ama ben yine de kacamak yaptim sonrasinda gezdim dus aldim muzik dinledim arkadaslarimla vakit gecirdim zaten olacagi varsa olacak benim evde oturup yada yatmak beni cok strese sokardi ki oncekileree oyle oldu bu sefer canim ne isterse onu yaptim evde 2-3 parca bebek esyasi var onlari sevdim bu cok morel verdi icinde bebegimi hayal ettim esimi de yurt disina yollayip kafami dinledim cuma gunu 9.gunde test yaptiricam bana dua edin lutfen
Çok şükür adet olmadım kasılmalarım ve kasık ağrılarım var ama bilemiyorum ki neye delaletHay allah çok üzüldüm şimdi nasıl bugünün nasıl geçti umarım yolundadır herşeyy
Bende yarın tekrar hormon testi ve bhcg testi yaptırıcam ikiye katlaması gerekiyormuşşş
Bakalım inşlhhh güzel haber alırım ...
İnşlhhh güzel olsun
İnşlhhh sıkıntısız olur gerçekten zor bir süreç yaşanıyor tedavi aşamasında ama en stresli dönem beklemekmişşş .sonucu..güzel olsunda onuda unutalımmmÇok şükür adet olmadım kasılmalarım ve kasık ağrılarım var ama bilemiyorum ki neye delaletHayırlı haberler alırız inşallah bütün bekleyenler olarak. Çok teşekkür ederim ilgine canım
Ptesi canım test inşallah hayırlı haberler alır sizinle de paylaşırımİnşlhhh sıkıntısız olur gerçekten zor bir süreç yaşanıyor tedavi aşamasında ama en stresli dönem beklemekmişşş .sonucu..güzel olsunda onuda unutalımmmTest günün ne zamandı
İnşlhhhj güzel olucakPtesi canım test inşallah hayırlı haberler alır sizinle de paylaşırım
O his bile harika canim yarin yazicam sonucu ve tabiki uyuyamiyorum heyecan yaptimYa bu sefer bende de aynı his var biliyo musungecen sefer tutmicak diyodum tutmadı ama bu sefer içimde kıpırtılar var sürekli sanki büyük bebek var da tekmeliyo gibi. Bi yandan da ümitlenmek istemiyorum ama elimde değil
Güzel haberler alın inşallahHayırlı olsun öncelikle benim 2. Denemem transfer oldum bekleme sürecindeyim.Beslenme konusunda tüp bebeğe özgü değilde genel olarak sağlıklı beslenmek gerekiyor zaten yani protein ağırlıklı kuruyemiş balık vs.Tek başına hiç bir Gıdanın etkisi yok ya da 3-5 gün tüketmenin diye düşünüyorum.transfer sonrası hastaneye göre değişiyor benim 30 dk sonra tuvalete gidebileceğimi söylediler yani çok çok zor olmuyor.24 saat dinlenerek geçirdikten sonra normal hayatınıza dönebilirsiniz ağır kaldırmamak,ağır spor yapmamak şartıyla,yemeğinizi yapabilir evinizi toplayabilir çalışıyorsanız devam edebilirsiniz
Tesekkur ediyorum birazdan hastaneye gidicez. Sabahi sabah ettim.. Insallah hepimiz guzel haberler alalimGüzel haberler alın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?