- 19 Haziran 2019
- 473
- 274
- 18
İnşallah hayırlı güzel haberlerle ayrılır bebişinizi de sağlıkla kucağınıza alırsınız. Haberdar edin mutlakaaTesekkur ediyorum birazdan hastaneye gidicez. Sabahi sabah ettim.. Insallah hepimiz guzel haberler alalim
Canım siz ne kadar denediniz olmadıİnşallah hayırlı güzel haberlerle ayrılır bebişinizi de sağlıkla kucağınıza alırsınız. Haberdar edin mutlakaa
1 bucuk yılCanım siz ne kadar denediniz olmadı
Sen ne zaman yaptirican testi senin sonucuda kendiminki kadar merak ediyorum1 bucuk yılSiz?
Rabbim hayirlisini versin insallah tutunmustur bebegin bize mutlaka haber ver bekliyoruzTesekkur ediyorum birazdan hastaneye gidicez. Sabahi sabah ettim.. Insallah hepimiz guzel haberler alalim
Ben de genetik araştrma yaptım ondan sonra ikinciyi denedimSen ne zaman yaptirican testi senin sonucuda kendiminki kadar merak ediyorumInsallah pozitifi gorucez
Canim son durum ne?Ben 5 yillik evliyim bu 4.denememiz oluyor tup bebekte ama bu sefer genetik arastirma yaptirdim .son iki saat sonuc icin lutfen dua edin
Sonucu bekliyorum canim koc Hastanesindeyim . Heyecandan olucem simdiCanim son durum ne?
sonuc ciktimi insallah guzel bi haber verirsin.
Yapmıyorlarmış kuzum bir tane oluyormuş yeni yasa çıkmışCanim benim dr yardimcisi hep diyorki Allah kadini oyle bir yaratmis ki en kotu dedigimiz embriyo bile rahimin icinde kendini gelistirip tutunmayi basarip ve saglikli dogum yapabiliyor.. Insallah tutar canim ama doktorundan rica et 3 tane transfer etsin benim arkadasimin da oyle olmustu 3 tane transfer yapti ve simdi topac bi oglu var darisi basimiza
Yeni yasa kimsenin umurunda değil uygulamıyorlar sadece evrakları uygulamış gibi düzenliyorlar o kadarYapmıyorlarmış kuzum bir tane oluyormuş yeni yasa çıkmış
İnan benim de aklım sende evde yatıyorum ama ne yaptı acaba diye düşünüyorum hayırlı haberler ver inşallahSonucu bekliyorum canim koc Hastanesindeyim . Heyecandan olucem simdi
Bend ya sanki kendi test sonucumSonucu bekliyorum canim koc Hastanesindeyim . Heyecandan olucem simdi
Allah yardımcın olsun ne denir inan çok üzüldümNegatif
Hic bisey demedi yani bunun henuz tipta bi aciklamasi yokmusYaa ne diyosun
Neden peki doktor bisey dedimi.
Tüp yaptırma sebebiniz neydi? Hidrosalpenks olabilir mi tutunmasını engelleyenHic bisey demedi yani bunun henuz tipta bi aciklamasi yokmus
Bugun kaçınci gununuzdu? Bide ilk denemeniz degilmis tutunmamasinin sebebi illaki vardr pihtilasma rahimde bi problem filan iyi arastirildimi daha onceHic bisey demedi yani bunun henuz tipta bi aciklamasi yokmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?