Transfer olanlar gelin sohbet edelim

1 bucuk yıl Siz?
2 buçuk biz. İlk başta sorun yok denildi bize 2 yıl boşuna bekledik meğerse spermde motfolojiye bakılmamış haberimiz yok tabiki doktorda bişey dememişti sonradan doktor değiştirince öğrendik. Sizin nasıl oldu

Dediğiniz durum spermiyogramda çıkıyor mu? Bize de hiçbir sorun yok diyorlar genetik testlere kadar yaptırdım, Kan pıhtılaşmama bile baktırdım hiçbir şey çıkmıyor . Eşimin de hem genetik hem de spermlerine bakıldı onda da hiçbir sorun yok deniyor. Ama doğal yolla da bir türlü olmuyor Sizin durumu Ercan bey mi tespit etti ?

Insallah canm sagol baska embriyon varmiydi onlarida denerdiniz
Yok biz zaten havuz yapmistik 2 ay ust ustte sadece yumurta toplandi toplam 19 yumurtadan 11 tanesi guzeldi 3 gune 6 tane embriyo kalmisti 6 taneside genetige gitti 4 gune 2 embriyo kalmisti guzel olan onlar transfer edilmisti .benim esimin sperminde sorun var canliligi hareketligi ve yapisal durumunda sorun var neyse artik birdahakine diyelim

Evet canm bidahakine sizde yine sperm var bizde hic yok ne canli ne cansiz cikmiyor tese ameliyati ile esimden sperm alip yumurtalarimi döllediler her halimize sükretmek lazm

Kızlar size en azından sorunumuzu biliyorsunuz biz ne yaptıysak bütün testlerde hiçbir sorun problem çıkmadı ama yinede olmuyor tabi halimize şükür ediyoruz o ayrı ama bu şekilde sebepsiz olmayışı da insanı üzüyor tabi

Merhaba bayanlar, bende tüp bebek yaptırdım ve 13 haziranda transferim oldu 5.gün embriyosuydu ilk denemem doktorum 23 Haziran pazar günü kan testi yaptırmamı söylemişti ama ben dayanamayıp transferin 6.günü kanda baktırdım ve sonucum 1.79 çıktı yani negatif ve çok üzüldüm pazar tekrar kanda baktırcam yine de ama pek ümidim yok, Rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Canim uzulme bekle sen pazari genede

Spermiyogramda çıkıyor ama morfolojiye %50 yazmışlar. Testi yeniledik orada asıl gerçek değer çıktı. farklı bi doktor tespit etti yumurta toplayıp dondurup bekletecekti bizi kilo almam için. bizde ercan beye geldik çok memnunum kendisinden. Normal yolla olur dedi ama ne zaman olur bilemem dedi bizde beklemek istemedik başladık hemen tutmazsa genetiğe mi yolluyo nasıl oluyo o hiç bilgim yok

Erken baktırmışsın bence

Kızlar merhaba. Dün sabah transferim oldu Transfer sonrası vurulan progestan iğne akşama doğru inanılmaz ağrı yapmaya başladı ve ateşlendim. Doktorum ılık duş ve parol alıp buz koymamı istedi. Gece ateşim düştü fakat bugün kalçamdaki ağrı felaket oturamıyorum kalkamıyorum. Aynı durumu yaşayanlar varmı.

Canım kişiden kişiye değişiyor herhalde bende yapmadı olumsuz bir etki 1-2 güne geçer inşallah bu arada umarım güzel sonuçlar alırsın, bende 13 haziranda oldum transferimi 23 Haziran test günüm

Canım kişiden kişiye değişiyor herhalde bende yapmadı olumsuz bir etki 1-2 güne geçer inşallah bu arada umarım güzel sonuçlar alırsın, bende 13 haziranda oldum transferimi 23 Haziran test günüm
İnan diğer iğneler ilaçlar bunun gibi mahvetmedi beni. Kutudaki 4 iğne gözümde büyüyor resmen. İnş. Hayırlısı olur. Seninde güzel haberlerini bekliyorum. Benim test günüm 30 haziran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…