Transfer olanlar gelin sohbet edelim

İnan diğer iğneler ilaçlar bunun gibi mahvetmedi beni. Kutudaki 4 iğne gözümde büyüyor resmen. İnş. Hayırlısı olur. Seninde güzel haberlerini bekliyorum. Benim test günüm 30 haziran ☺

İnşallah canım Rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin canım Erken test yapmasaydım iyiydi ama o yüzden biraz buruk içim

Hayır canım tutmayınca hiçbir test yapmıyor hatta bu nedenle kendisine kırılmıştım bu kadar oluruna bırakılmaz diye sonra ben yücel Karaman’a gittim o istedi genetik testleri ve hiçbir şey çıkmadı

Görüştünmü neden bişey yapmıyor diye peki

Görüştünmü neden bişey yapmıyor diye peki
Evet gerek yoktu dedi ama tutmadı sonuçta yani sebebinin araştırılması lazımdı bence o nedenle genetik arastrma da yaptırdım ve pıhtılaşmaya baktırdım. Gerçi yine bi şey çıkmadı ama olsun içim tahatladı en azından

Yani bencede iyisi yapmışsın dediğin gibi için rahatladı

Ay o sen miydin yazdığın gün okudum onu ben
İşte o benim
Bu tutmazsa yücel karamana gidicem. Ercan beyden sonra onunla görüştüm çok mekanik bi adam zehir gibi, olaya matematik denklemi gibi yaklaşıyor. Ercan beyin samimiyeti ve ilgisi sebebiyle ikinci kez onda denemek istedim. Bakalım...

Fiyat ne kadar orda peki muayene ücreti tüp bebek falan

Hayırlısı olsun üzülme diyorum da kolay değil
Sabahtan beri aglamaktan gozlerimi acamiyorum goya uzulmeyecektim ama elde degil de dr cok kizdi 4. Gun transferi 8. Gun cikmaz diye yine bi ufakta olsa umut sardi icimi olazsa da yine 2 ay ara verip denicem . Cok tesekkur ederim hepinizin destegi icin

Aslında çok erken test yapmışsın inşallah değerin yükselir ama ne olursa olsun üzme kendini,zor bir süreç ama güçlü olmamız lazım.Ağlama hakkında hayırlısı olsun

Kızlar transferimin 9.günü bugün kahverengi lekelenmem geldi belimde ağrıyor adet olcam galiba olmadı çok üzgünüm

Merhaba arkadaşlar hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar diliyorum. Ben aranıza yeni katıldım. 18 haziran transfer günümdü. 5. gün tek blastokist transferi. İlk tüp deneyimim. 28 haziran test günüm ve beklemedeyim. Bu süreçte ben de sizlerleyim. Dün gonapeptyl iğnesi vuruldum. Tutunmayı kolaylaştırıyormuş. Transferi sayarsak bugün 5. Gün. Dün iğneden dolayı mı bilemiyorum şiddetli kasık ağrısı ve rahimde batmalar yaşadım. Yarım gün boyunca devam etti. Şuan bayağı hafifledi. Umarım tutunuyordur. Bu belirtileri yaşayan oldu mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…