Benimde Pazartesi günü test günüm bende 13 ünde 3. Gün embriyosu
İnan diğer iğneler ilaçlar bunun gibi mahvetmedi beni. Kutudaki 4 iğne gözümde büyüyor resmen. İnş. Hayırlısı olur. Seninde güzel haberlerini bekliyorum. Benim test günüm 30 haziran ☺
Hayırlısı olsun üzülme diyorum da kolay değilAllah yardımcın olsun ne denir inan çok üzüldüm
Hayırlısı olsun inşallah yükselirBenimde 5.gün embriyosu ama ben dayanamadım 6.gün kanda baktırdım negatif çıktı 1.79 pazar günü tekrar yaptırcam yükselir mi bilmiyorum
Hayır canım tutmayınca hiçbir test yapmıyor hatta bu nedenle kendisine kırılmıştım bu kadar oluruna bırakılmaz diye sonra ben yücel Karaman’a gittim o istedi genetik testleri ve hiçbir şey çıkmadıSpermiyogramda çıkıyor ama morfolojiye %50 yazmışlar. Testi yeniledik orada asıl gerçek değer çıktı. farklı bi doktor tespit etti yumurta toplayıp dondurup bekletecekti bizi kilo almam için. bizde ercan beye geldik çok memnunum kendisinden. Normal yolla olur dedi ama ne zaman olur bilemem dedi bizde beklemek istemedik başladık hementutmazsa genetiğe mi yolluyo nasıl oluyo o hiç bilgim yok
Görüştünmü neden bişey yapmıyor diye pekiHayır canım tutmayınca hiçbir test yapmıyor hatta bu nedenle kendisine kırılmıştım bu kadar oluruna bırakılmaz diye sonra ben yücel Karaman’a gittim o istedi genetik testleri ve hiçbir şey çıkmadı
Evet gerek yoktu dedi ama tutmadı sonuçta yani sebebinin araştırılması lazımdı bence o nedenle genetik arastrma da yaptırdım ve pıhtılaşmaya baktırdım. Gerçi yine bi şey çıkmadı ama olsun içim tahatladı en azındanGörüştünmü neden bişey yapmıyor diye peki
Yani bencede iyisi yapmışsın dediğin gibi için rahatladıEvet gerek yoktu dedi ama tutmadı sonuçta yani sebebinin araştırılması lazımdı bence o nedenle genetik arastrma da yaptırdım ve pıhtılaşmaya baktırdım. Gerçi yine bi şey çıkmadı ama olsun içim tahatladı en azından
Evet bak ercan baştu başlığında detaylıca anlattım sürecimi. Okumak istersenYani bencede iyisi yapmışsın dediğin gibi için rahatladı
Ay o sen miydin yazdığın gün okudum onu benEvet bak ercan baştu başlığında detaylıca anlattım sürecimi. Okumak istersen
İşte o benimAy o sen miydin yazdığın gün okudum onu ben
Fiyat ne kadar orda peki muayene ücreti tüp bebek falanİşte o benim
Bu tutmazsa yücel karamana gidicem. Ercan beyden sonra onunla görüştüm çok mekanik bi adam zehir gibi, olaya matematik denklemi gibi yaklaşıyor. Ercan beyin samimiyeti ve ilgisi sebebiyle ikinci kez onda denemek istedim. Bakalım...
Tüp 10 civarı mayene de 550Fiyat ne kadar orda peki muayene ücreti tüp bebek falan
Anladım sağolasınTüp 10 civarı mayene de 550
Sabahtan beri aglamaktan gozlerimi acamiyorum goya uzulmeyecektim ama elde degil de dr cok kizdi 4. Gun transferi 8. Gun cikmaz diye yine bi ufakta olsa umut sardi icimi olazsa da yine 2 ay ara verip denicem . Cok tesekkur ederim hepinizin destegi icinHayırlısı olsun üzülme diyorum da kolay değil
Aslında çok erken test yapmışsın inşallah değerin yükselir ama ne olursa olsun üzme kendini,zor bir süreç ama güçlü olmamız lazım.AğlamaSabahtan beri aglamaktan gozlerimi acamiyorum goya uzulmeyecektim ama elde degil de dr cok kizdi 4. Gun transferi 8. Gun cikmaz diye yine bi ufakta olsa umut sardi icimi olazsa da yine 2 ay ara verip denicem . Cok tesekkur ederim hepinizin destegi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?